Спојлер Нее не е крај..Нашиве си прават како шо ќе им текне....Крај на сезоната е кога Муазес ќе се венчава со Халил и ќе избега со Саид,тогаш е всушност крајот на 1 сезона,а нашите од 1 сезона 3 сезони ќе направат.Навистина не е фер.Секоја серија што се емитува на нивната програма не завршила до крај,не е фер ова што го прават.Ни даваат серии кои сеуште не се снимени.Затоа Сител повеќе ги почитувам,тие кога даваат серија ја даваат до крај.А овие од Канал 5 слушам и Крај ќе ја прекинеле во септември Ако вака ни направат и со Опасна Убавина и Султанот јас повеќе во животот нема да пуштам канал5.Ако не се овие сериите Опасна Убавина и тако даље,канал 5 никој нема да ја гледа...Стварно глупаво од нивна страна
Kraj na 1 sezona e .[/quote] Спојлер Нее не е крај..Нашиве си прават како шо ќе им текне....Крај на сезоната е кога Муазес ќе се венчава со Халил и ќе избега со Саид,тогаш е всушност крајот на 1 сезона,а нашите од 1 сезона 3 сезони ќе направат.Навистина не е фер.Секоја серија што се емитува на нивната програма не завршила до крај,не е фер ова што го прават.Ни даваат серии кои сеуште не се снимени.Затоа Сител повеќе ги почитувам,тие кога даваат серија ја даваат до крај.А овие од Канал 5 слушам и Крај ќе ја прекинеле во септември Ако вака ни направат и со Опасна Убавина и Султанот јас повеќе во животот нема да пуштам канал5.Ако не се овие сериите Опасна Убавина и тако даље,канал 5 никој нема да ја гледа...Стварно глупаво од нивна страна [/quote] По наши крај на сезона,инаку таа Спојлер нема да се земе со Халил туку на крај со Саид
Спојлер Нее не е крај..Нашиве си прават како шо ќе им текне....Крај на сезоната е кога Муазес ќе се венчава со Халил и ќе избега со Саид,тогаш е всушност крајот на 1 сезона,а нашите од 1 сезона 3 сезони ќе направат.Навистина не е фер.Секоја серија што се емитува на нивната програма не завршила до крај,не е фер ова што го прават.Ни даваат серии кои сеуште не се снимени.Затоа Сител повеќе ги почитувам,тие кога даваат серија ја даваат до крај.А овие од Канал 5 слушам и Крај ќе ја прекинеле во септември Ако вака ни направат и со Опасна Убавина и Султанот јас повеќе во животот нема да пуштам канал5.Ако не се овие сериите Опасна Убавина и тако даље,канал 5 никој нема да ја гледа...Стварно глупаво од нивна страна [/quote] По наши крај на сезона,инаку таа Спојлер нема да се земе со Халил туку на крај со Саид [/quote] Спојлер Знам.Кога ќе треба да се венча со онеј Халил,Саид ке ја земе и ќе избегаат
^Евее се тие што ги ветив Муазес и Саид! download/file.php?mode=view&id=78661&sid=vyx9vHbCam6SwtWwvHBd8i0KrzRvEUtV Муазес и Саид download/file.php?mode=view&id=78662&sid=vyx9vHbCam6SwtWwvHBd8i0KrzRvEUtV
Да.Тогаш таа со Саид ќе избега.Незнам зошто аама јас навивам за Шајесте,Муазес ми е онаака одбивна,се лигави.Мисли дека цел свет се врти околу неа.Ме нервираа и тоа ептенн
Мислам дека Мујазес ќе глуми во Величествениот.Нејзиниот лик ќе се вика Михримах..Сите ја знаете ама како е више порасната.Па јас така дознав ако е грешка извинете .Иначе серијава е пре интересна.Еднаш ја фатив баба ми како седи пред телевизор и ја гледа опасна убавина и ја прашувам која е серијава?Кога ми кажа првин се бунев дека сите содржини на турските серии се исти ама на крај седнав со неа и почнав да гледам
Не ,не ,не и не.Нема да глуми . И нема да ја глуми Михримах. На почетокот од Величенствениот глумеше.