Na tv Sitel denes vo 17 casot pocna nova makedonska serija.Prvata epizoda i ne mi ostavi taka nekoj vpecatok,pa da vidime ponatamu.Sto mislite vie? http://sitel.com.mk/operacija-dijamant
Nejkev odma da plukam ama vistina be....ke snimat ednash vo 100god neshto i ke bidi totalem promashaj.
Едно не ми е јасно,која будала трошел камера и светло за ова ср*ње да го снимаат? По мизерно и ужасно немам гледано никогаш во животот.
Ej pazi....scena vo kladilnica,a vnatre samo tie dvajca(glumcite).Ke zaginam be......i najako so Meksilanecot viva meksiko samo shto veli....bruki..podobro e koga nema mak serija odoshto vakvaa
Искрено без врска, ептен за никаде е серијава, Единствена наша серија која ми се допаднала и би ја гледала пак е Погрешно време.
Македонче не е Македонче ако напраи циркус, и серијава не е ништо поарна, освен криминал, насилство и курвање друго ништо нема. Катастрофа.
Поглупав филм немам видено, ни убо снимано, ни глумците знаат да глумат, денеска прв пат го здогледав Ама добро се потрудиле, барем нешто.
Не сум ја сеуште гледала нашава серија Али по коментариве се двоумам дали да видам макар една епизода или воопшто да не гледам
Скептична бев уште од старт, ама си реков ај да не плукам одма и да изгледам една епизода. Сега си го сакам изгубеното време назад! Не не` бива и тоа е...
Имав гледано 2-3 епизоди од „Преспав“ и можам да кажам дека е Холивуд во споредба со оваа. Во темата за неа,коментирав за што некако на тоа што го напишав таму ме асоцираше името,ама после си видов нешто и го сменив мислењето за „Преспав“. Оваа не сум ја ни гледала,ниту пак имам намера.