Спојлер Мислам дека ваква тема нема,а и пребарав,ама не најдов ,ама ако е дупла канта и се извинувам. Што сте во подзнак,во кинески,во индијански?? Јас сум во подзнак Водолија и ги немам каректеристиките на водолија ,но во кинески сум тигар и имам некои карактеристики на овој знак како Спојлер Би прифатиле секаков предизвик, особено ако се работи за заштита на вашите најмили или за заштита на вашата чест. Другите луѓе знаат да ве почитуваат, но често влегувате во конфликти со постари луѓе и луѓе со поголем авторитет од вас, затоа што сте родени лидери и не сакате кога некој ви кажува што да правите. Романтични сте, страсни, но во истото време и многу љубоморни и посесивни. . А во индијански сум дабар и имам мн такви карактеристикишто ги има и бикот (јас сум бик ); Спојлер Ги сакате материјалните работи, а посебно оние кои прават да се чувствувате посигурни. Сакате да имате многу пари, но тоа е пред сè за да докажете колку вредите. Дури кога ќе си докажете самите себе дека овие две работи немаат никаква врска, ќе научите да уживате во животот и ќе станете пофлексибилни.
Во хороскоп сум Вага , со подзнак Рак и месечина во Овен. Во индијански хороскоп сум Гавран , а во кинески Змија.
Подзнак: Близнаци и точно ми е се. Кинески: Свиња па и тоа ми е точно буквално се Индијански: Јарец и тоа мие точно хаха....ќе ви кажам и во други хороскопи што сум еве: Африкански сум антилопа и навистина се ми е точно, ме опишува буквално. А да и во месечина сум ВОДОЛИЈА па и тоаа ми е хахахах, се сум од воздушниве знаци
повели: drugata-nauka/mesecinata-vo-horoskopot-t3158/60.html?hilit=%D0%BC%D0%B5%D1%81%D0%B5%D1%87%D0%B8%D0%BD%D0%B0#p1161241
Знак: шкорпија Подзнак: водолија Месечина:стрелец Кинески:стаорец Индијански:/ ( не ми текнуват шо беше ) Најдоминанти ми се шкорпијата и стрелецот, според досегашните прегледи на хороскопот
Знак: Водолија Подзнак:Вага Месечина: Стрелец/Јарец (Различно ми покажаа два различни калкулатори ) Кинески: Куче Индијански: Видра Што знам... некако нај нај ми е вагата во мене.