Година со многу не реализирани планови и изгубени драги луѓе. Нека замине бројам денови со надеж на поубава 2021
Blagodaram na 2020 sto sme zdravi I zivi. Tie sto bea bolni ozdravea. Blagodaram sto se rodi edno dolgo ocekuvano bebe I ne izraduva site, a mene srceto mi se stopli. Blagodaram na lebot sto go imame na masa I moznosta da si gi platime smetkite. Blagodaram sto disham pa makar I pod maska. Se nadevam slednata godina ke ni ovozmozi druzenje, gushkanje bez strav, bez maski, bez bolesti. Sakam da se sluchi prekrasna ljubov na moeto najmilo. Sakam pomalku stres I napnatost. Sakam zdravje, mir I ljubov vo slednata godina. Sakam nekoe ubavo patuvanje.
Си ја родив првата среќа, останав повторно бремена со втората.. Се заразивме со сопругот и тоа ни ги сруши сите планови, останавме без пари, доцниме со кирии и сметки... Паднав во депресија и сум многу послаба психички од претходно... Почина баба ми, и единствениот спомен од страната на татко ми.. чичко ми.. Мајка ми е многу болна Голем камен ми стои на душава.. Сакам побрзо да заврши срањево... 2020 иако ми донесе две среќи ќе ти кажам МРШ никогаш да не се повториш... 2021 ТЕ МОЛАМ донеси повеќе мир, среќа, здравје, љубов..
Не ми беше лоша, реално ни катастрофа. Оваа година се ми се оствари,настрана пандемијата. Само бавно завршува,а знам дека делче од неа ќе остане и во новата што доаѓа.