Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Опиши се!

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Tabby, 29 јуни 2010.

1. PoisonGirl-Valo

PoisonGirl-Valo Истакнат член

Се зачлени на:
    21 мај 2011
    Пораки:
    100
    Допаѓања:
    35
    Значи вака надворешен опис : Висока 172 , шишки настрана , е за бојата на косата е малку проблематично да се опише ги пробав сите бои,ама сеа сум темно виолетова хахахахаха .Очи кафени ....
    Внатрешен опис : Велат дека сум добра личност,забавна,и секогаш се обидувам да ги насмеам моите најблиски тоа ми е главна особина :) Не дозволувам луѓето да ме запознаат многу за мене на првиот поглед,секогаш сум била мистериозна ....Моите пријатели велат дека сум голем филозоф бидејќи често филозофирам и многу се одвојувам од другите девојќи.Не сум многу оптимист,мразам лицемерие и дволичност. Многу ја сакам музиката,Многу ја мразам математиката хахахаха За мене има многу да се пишува

На Dzverche му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Arhangel-maniac

Arhangel-maniac Истакнат член

Се зачлени на:
    2 април 2011
    Пораки:
    183
    Допаѓања:
    124
    Епа вака: висока сум 1.62, тежина 60 (здебелена сум :tmi: ), светло кафеава коса која полека полека почнува да ми се витка :rock: дебели нозе (лош ген |( ), тенка уста и кафеави очи.
    Personality: сакам да се дружам, само пред некои луѓе не знам како да се поставам и муабет да направам. Ме сметаат за тивка и ќутлива, ама пред моето друштво воопшто не сум таква, не прекинувам со празно зборење и тресење зелени. Повеќе се пронаоѓам во машко друштво, бидејќи не сум фан на шминки и штикли, а и сите фемили мемберс на моја возраст се машки, така да.. Прилично комплицирана, често погрешно сфатена, голем емотивец, искрена, не сакам расизам, перфекционист и прилично стабилна личност. Голем сонувач и фантазер, но истовремено и реалист, знам каде сум и каде би можела да бидам. Многу самокритична, нетрпелива, и секогаш незадоволна. Флексибилна, дарежлива, без очекувања нешто да ми се возврати, но навредена кога мојата добра волја ќе биде сосема погрешно протолкувана. Лесно се приврзувам и брзо засакувам, поседувам голем инает и тврдоглавост и гордо си ги носам низ годиниве! :D Лојална и личност од доверба, никогаш не сум издала некој или нешто, верувам дека нема да се сменам. Конзервативна и не толку опен мајндед, на кратко - не поддржувам хомосексуалност. Невидена мрза, уживач во секаков вид уметност, посебно во музиката. Мразам личности без свое јас, лицемерие и дволичност, личности кои без трошка совест би те предале, и не го поднесувам сељакот Аца Лукас. Фала, чао. :hai:

3. Rozovka-14

Rozovka-14 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 мај 2011
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Плава..Зелени очи..Висока..Слаба..Згодна.. :D :D :D

Сакам да патувам по цел свет (најомилено хоби)
    Свирам Пиано и Гитара
    Заљубена.. :rofl: :rofl:
    Среќна (моментално) :lol: :lol: :lol:
    т.е. у кратки црти.. :talk: :talk:

4. fatbeautiful

fatbeautiful Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    161
    Допаѓања:
    58
    Па средна висина...долга светло кафеава витканта коса,зелено-сини очи.Имам и неколку килограми вишок али од љубов е тоа хаха.Мразам неправда и политика,мразам кавги едноставно САКАМ МИР И ЉУБОВ,не поднесувам дволични луѓе и секогаш го искажувам своето мислење,во никој случај дволична! Верен другар,уште подобар *љубовник* :$ .Сакам скапи работи и материјалист сум,кај луѓето секогаш ама баш секогаш го ценам карактерот пред се ии да вага во хороскоп со подзнак риби така да многу опуштена личност што слуша шо сака :D :*

5. fatbeautiful

fatbeautiful Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    161
    Допаѓања:
    58
    Висока 164-165 килограми 58-59(не изглеам воопшто дебело иако сега кога ги глеам килограмиве многу се ).
    Природно надарена со гради,задник,колкови..секси девојче
    Повеќе се пронаоѓам во машко друштво отколку во женско. Од мала имам проблеми со другарки, секогаш се карав со сите и затоа понекогаш и бев без друштво. Тоа ме правеше несигурна некој период ама затоа сегааа
    Сакам секогаш да сум средена и дотерана.
    Сакам средени и дотерани луѓе и сакам да сум во друштво на убави луѓе.
    На прв поглед изгледам како дигнато човече, ама не е така. Баш сум фина
    Се гадам од помислата некогаш да немам пари...затоа и уште од сега пробувам да си најдам дополнителни приходи.
    Еден ден ќе бидам успешен правник
    Тоа е тоа за сега.

ehrgeizig123

132120
    Мислења: 398
    Зачленет: 22 Дек 2010, 22:22
    ehrgeizig123----како мене да си ме опиишалаа правници и двете хаха :P

6. anastasijaki

anastasijaki Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    5.226
    Допаѓања:
    48.131
    Висока 1.60, мала сум си многу :) тешка 50 килограми , имам темно кафена виткана коса, зелено-кафени очи , бела сум како сиренце :D
    моментално сум си црна користам крем за самопотемнување
    имам пегички по лицето , мали гради :) но затоа газето :$ уф уф многу ми е убавко :D не сум самобендисана никако :!: ама што ми е убаво, убаво ми е, башка и други ми го рекле тоа :wasntme:
    По малце срамежлива, малце повеќе уствари :$ не сакам многу да запознавам луѓе, сакам да се дружам со оној круг на особи кои веќе ги познавам, обожавам да шетам,сакам да отидам на што повеќе места низ светов ,сакам да седам до касно и да спијам цел ден. Анализирам нешта ко луда :lol: и најситниот детал го проучувам,толкувам , пред да донесам некоја одлука ќе се предомислам сто пати и тоа во рок од секунда. Ги сакам јазиците, тоа и го студирам, еден ден се надевам ќе бидам професорка по Англиски или Шпански јазик.
    Епа тоа сум јас :)

7. Sparks

Sparks Популарен член

Се зачлени на:
    5 ноември 2010
    Пораки:
    896
    Допаѓања:
    3.194
    Јас се доживувам себеси ваква, другите нека кажат дали таков впечаток и оставам :)

Со физички изглед воопшто не се замарам, каква сум таква, имам милион маани и неретко знам да направам шега на своја сметка, воопшто не ми претставува комплекс. Кафена коса, кафени очи, ќорави, секогаш насмеана уста, средна висина и средна тежина. Ретко некој ми ги погодил од прва годините, сите ми велат дека изгледам повозрасно. Иако не се замарам со тоа каква ме дала мајката природа и гените, обожавам да сум секогаш средена и дотерана. Не претерувам, ама многу сакам да си се чувствувам убаво и чисто.

Карактерот сеуште ми се дефинира, честопати добивам коментари дека размислувам како да имам +5,6 години.
    Вљубеник во медицината и здравиот, добар начин на живот, тоа најмногу ценам, уживам кога им помагам на другите макар не била јадена и спиена 24 часа. За вистинските пријатели сум спремна рака во оган да ставам. Најголем поборник за кампања против пушење! Сум прифатила и да работам доброволно за организации, само за да се најде лек за она што подолго време го мачи човештвото, само за да видам луѓе кои се среќни.
    Музичар, денот ми почнува, тече и завршува со музика, уживам во нотите, тие ме смируваат, учат, разнежнуваат. OneRepublic се мојата најголема инспирација.
    Спортист, сакам кога сум физички активна, најхиперактивното детиште, место не ме фаќа, кога ќе ме пукне адреналин лошо е, сум правела работи кои се смртно опасни, и би ги направила пак.
    Политичар кој не се замара со политика, туку сам си ја крои политиката на животот, и сам одлучува што и како. Независна, секогаш, секаде, за се. Никогаш не се потпирам на други, навикната сум сама секоја работа да ја вршам. Поупорен и поамбициозен човек од мене нема, ако треба нема да спијам и јадам, ќе се изнамалтретирам, ќе се убијам од работа, но работата ќе биде направена па не знам што да е. Перфекционист, огромен, ужасно ме иритира кога нешто не е совршено онака јас како што сум си го замислила.
    Вљубена сум во љубовта, ми годи, сакам кога сум сакана, сакам кога сакам, сакам луѓе кои сакаат. Сакам исто насмеани луѓе и само такви имам во животов. Намќорите не ги играм :D
    Мразам да се расправам, никогаш никого не убедувам во ништо, негово/нејзино си е во што ќе верува, сакам да водам дебата, но одбирам со кого затоа што знам дека со секој неможе затоа што би дошло до расправија. Кога некој е неправилно осуден секогаш давам коментар и тоа нецензуриран и тогаш сум најгласна. Не сум воопшто скромна, кога нешто ќе сработам добро сама знам да се пофалам и потоа да целам кон нешто уште поголемо. Едноставно никогаш не ми е доста, секогаш може повеќе.

Во хороскоп сум бик инаку, иако воопшто не верувам, не знам ни дали ми одговараат карактеристикиве што си ги набројав. Едноставно не верувам дека според тоа во кој период од годината си се родил, ќе ти го дефинира карактерот. Јас сум јас и ќе бев јас и да сум се родила во Март, Април, Август, Јануари...

На crazylady, Strumfeta93, Dzverche и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  8. Anely

Anely Истакнат член

Се зачлени на:
    1 април 2011
    Пораки:
    788
    Допаѓања:
    225
    Висока сум 1.65, тешка...ај да си ќутам. Имам црна коса (природна ми е костенлива), кафеави очи, полна уста.
    Обожавам шминки, штикли и убава облека, сакам да сум секогаш дотерана,средена и многумина ми имаат речено дека секогаш сум различна (експериментирам со различни шминки и фризури па затоа).
    Воопшо не изгледам како за мои години, изгледам многу постара.

Ќутлива сум, не се здружувам со секого...бирам друштво. Тежок песимист, егоист(во последно време), сангвиник (понекогаш и флегматик). Уживам во шминкањето, тоа ми е главна занимација.
    Сакам музика, брза ретко кога слушам балади, ми го расипуваат расположението, но само да ја слушам...никако да пеам!
    Го сакам англискиот јазик и со различни тестови го усовршувам (завршив 8-годишен курс), иако се стремам кон тоа да станам правник.
    Лесно сум избувлива, што понекогаш ми носи и проблеми но сум успеала да се справам со се.
    Пред се сакам работите да ги завршувам сама и со моја заслуга и гледам тоа да го направам со највисоки резултати.
    Не сакам дволични луѓе, а искуството ме научило да ги намирисам на километар и секако на време да се тргнам од нив, мразам математика, физика, хемија, биологија
    Сакам да шетам и да видам нешто ново (колку што е можно).
    Не сум пушач, но алкохол пијам...не така често но сепак пијам!
    Моментално сум во врска од една година и сакам, сакана сум и сум премногу задоволна.

9. m.i.s

m.i.s Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јуни 2011
    Пораки:
    175
    Допаѓања:
    319
    :D :D Забележавте? Првото нешто кое го забележуваат луѓето околу мене е токму насмевката. Значи и кога ми е најтешко не ми е проблем да бидам насмеана. Висока сум 172 см , и имам 56 кг. Имам кафеава (светла) ,виткава долга коса , темно-зелени очи и светол тен.
    Во хороскоп сум бик. Хмм и повеќето карактеристики за него ги поседува. Тврдоглава , љубоморна, себична .. :D Тоа се само лошите . По природа сум многу ведра личност. Лесно стекнувам прјателства а и доверба. Се што правам правам од срце. Не пцувам и не навредувам никој. Луѓето околу мене ги почитувам, дури и оние кои најмногу ме повредиле (ги има многу) бидејки не се карам , не спаѓам на нивно ниво никогаш. Кога мислам дека сум во право, така и ќе истерам до крај. А и да не сум :D пак ќе е по мое. Не сум човек со лоша душа. Оние кои добро ме познаваат , најдобро знаат. Секогаш сум спремна да помогнам.
    Имам сестра помала од мене и најдобри родители. Имам дечко ( речиси 3 години).
    Најмногу сакам математика, информатика и програмирање !!! Сакам тоа и да го работам.
    Сакам кафе и сок од праска. Алкохол НЕ. Цигара НЕ .
    Среќна сум и живеам слободно .
    Тоа сум јас во кратки црти :*

10. Linn1

Linn1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 јануари 2011
    Пораки:
    1.221
    Допаѓања:
    1.936
    Надворешен изглед(него прв го пишувам, тој прв се приметува, нАли :D )

Лице- Мало лице, зелени ситни очи, тенки веѓи(природно ми се такви), убави усни не многу полни, не многу тенки, глупав нос, долга кафена полувиткана коса која нема никаков облик, порано имав многу бубулици, сега не толку, исчистено ми е лицето.
    Тело-ултра слаба(понекогаш тоа ми се допаѓа, понекогаш не) тесна кај градите, мали гради, тенка половина :inlove: широки колкови, убава задница, тенки нозе, слаби раце и широчки раменици, со едно име(сега брзо си го смислив) самата си се нарекувам ВАЗНА |( :D

Висока сум 163-4 имам 46 кила(имам 14 год).

Внарешен изглед( last but not least)
    Интелегентна, повеќе созреана за свои години, со добра душа, искрена(многу), директна, неможам да трпам неправди, мразам дволични и лицемерие, логичар сум, роден политичар, амбициозна, секогаш се стремам кон нови работи. Истрајна, сталожена, емотивна, никогаш не избрзувам со одлуките, лутка, желна за внимание. :lol: Отприлика тоа е тоа :D

11. TeddyS

TeddyS Истакнат член

Се зачлени на:
    10 мај 2011
    Пораки:
    235
    Допаѓања:
    121
    Имам кафеава виткана,пре-виткана коса , висина 170 , тежина 65 (fatass) , бела како вампир(че) ни сонце ме фаќа ни ништо , ете ВОДОЛИЈА сум , го обожавам СЛЕШ , омилена боја сина , црна, виолетова , тиркизна, се интересирам за историја , воглавно истражувам за холокаустот , обожавам комичари пример Shane Dawson , го знаете така ? фрик сум , не сакам да спијам до 14:00 , против моја желба е ани ајдијас како да се одвикнам ? , омилено животинче коала , сакам еден ден да го посетам лос анџелес- калифорнија , и северна каролина а најмногу ЛОНДОН , имам крупни очи и полни усни , директна сум , и малце го измешав описот , али невермајнд :)

На Dzverche му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Dzverche

Dzverche Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јули 2011
    Пораки:
    50
    Допаѓања:
    37
    FIZICKI IZGLED:Prirodna plavusa,satirana iako ne mi se poznava deka sum zosto imam bebeska plava boja,kaj i da odam me prasuvaat dali imam prirodna boja na kosa inaku kosata mi e dolga,ramna bez stepeni,prava do polovina,so dolgi siski do muckata,plavi teget boja na oci krupni,prav mal nos,sredno polni usni(dolnata poveke),liceto mi e vo forma na srce(zaradi toa nemozam da nosam pravi siski mi begaat sekogas nastrana :( ),imam premnogu nezna i bela koza,zaradi toa sekoja godina si macam maki so potemnuvanjeto ako ne se pazam goram obavezno i alergija mi izleguva :( zatoa ja sakam poveke zimata :D,visoka 173,so dolgi pravi noze(najmnogu od se sto sakam na moeto telo)noze 1.05cm gi merev za da im dokazam na nekoi sto se pametni :lol: ,so ne mn golemi gradi sredni onaka,(opsednata sum za pogolemi gradi):D;KARAKTER:Pa...skorpija vo horoskop toa mn kazuva no podznak strelec nikogo ne potcenuvam ne dozvoluvam da me potcenuvaat znam kolku vredam ne sum samobendisana samo sakam da me pocituvaat,DOBLEST:kolku covek e dobar so mene i mi pravi dobro jas troduplo so dobro ke mu vratam a ne daj boze da mi napravi nes loso ke me zapamti za cel zivot MANA mi e sto sum odmazdliva i toa koga najmalce ocekuvas ke te pogodam no ne ako ne sum predizvikana i ako nemam pricina za toa,ne se zamaram sto ke mislat dr za mene bitno mi e najbliskite da veruvaat vo mene,STATUS:ludo zaljubena srekna,polna so harizma pozitivina energija,blagodarenie na toa sum sekogas dobro raspolozena,PREPOZNATLIVA po glasnoto smeenje i sto sum sekogas nasmeana duri i da ne mi e denot.pozzzz do slicnite na mene :* :P

13. Dzverche

Dzverche Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јули 2011
    Пораки:
    50
    Допаѓања:
    37
    vnatresniot opis kako jas za mene da sum go pisuvala :)) :D pozzz do misterioznata devojka :D

На PoisonGirl-Valo му/ѝ се допаѓа ова.
  14. FlameFairy

FlameFairy Популарен член

Се зачлени на:
    11 јануари 2011
    Пораки:
    283
    Допаѓања:
    197
    Висока околу 175цм, тешка 60кг. Кратка костенлива коса, мали зелено-жолти очи, грд нос и полна уста.
    Хроничен гризач на нокти. |( |(

Затворена сама во себе, живеам далеку од реалноста. Зборлеста-ич. Срамежлива и наивна.
    Амбициозна, но никогаш задоволна од самата себе. Лесно се повредувам, плачам за глупости. Се стремам кон високи цели иако некогаш се невозможни.
    Заинтересирана за паранормалното и мистиката. Природните науки ми се јака страна. Обожавам да пишувам, читам, да решавам задачи, да ги истурам бесот врз орбитрекот.
    Сепак, добра и мила. Никогаш не сум навредила некого, иако сум била навредена.
    Неодлучна, слаба-моите две најлоши особини.

15. Avril.09

Avril.09 Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2011
    Пораки:
    737
    Допаѓања:
    892
    Јас и колку и да сакам нема да можам убаво да се опишам. Многу сум комплицирана, премногу!
    Знам да проценам некого, да го погодам карактерот, ама ете. Мојот неможам. :lol:
    За физичкиот изглед ќе се погодуваме во Ми личи на... сепак форум е. :)

На Grunge му/ѝ се допаѓа ова.
  16. thelittle17

thelittle17 Популарен член

Се зачлени на:
    31 август 2010
    Пораки:
    3.749
    Допаѓања:
    8.670
    висока сум 175 цм 58 кг. смеѓо кадрава коса прилично долга, светло зелени очи со остар поглед :evil: полни усни, горда сум на своето тело, единствено нозете не си ги сакам баш :worried:
    отворена личност, големо злопамтило, бескарајно емотивна, фина, секогаш расположена за муабет и совет, неодлучна, понекогаш и нарцисоидна, толератна, самоуверена, мистериозна, понекогаш глупичка :tmi: ! и ете така :) !

17. BeautyQueen

BeautyQueen Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јули 2011
    Пораки:
    143
    Допаѓања:
    32
    Физички изглед Висока околу 175 цм.. 55 кг немам многу скоро ич гради за газ нее нешто посебно ама си го сакам :P но затоа си имам убави и долги нозе.. :P Имам смеѓа коса средна должина праваа очии ХЕЈЗ ГРЕЕН.. некогаш многу ги сакам некогаш не.. усните..доволно полни.. си ги мразам ушите и никогаш не одам соберена коса :D Ајде дее.. стига толку :D

Карактеристики Најголем ИНААТ сум, тврдоглава, упорна, знам што сакам, имаам голема самодоверба, мразам да ми наредуват, отворена сум, чувствителна, искрена, знам да бидам добар пријател и давам дообри совети (барем така ми велат) :lol: понекогаш донесувам избрзани одлуки, премногу зборувам, секогаш сум спремна за забава.. ии тоа е.. и да некогаш знам да бидам наивна :devil:

18. kitfox2010

kitfox2010 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јуни 2011
    Пораки:
    20
    Допаѓања:
    2
    Јас се викам Мими . Имма 45 кг. и сум висока околу 1м. и 6?.Обожавам да патувам што значи голема авантуристка сум.Имам голем талент за пишување проза и поезија,и веќе неколку пати сум била наградена за тоа.Најголема желба ми е да го посетам Париз.Кучиања ми се најодвратни животни а најмногу сакам зајци и срни.Многу сум емотивна и често знам да заплачам за некоја случка од филм ( иста како мајка ми).Имам голем жал за неспособни и болни луѓе, а највеќе за старци.Во хороскоп сум Шкопија и многу сум љубоморна,(иако многу сакам да не сум) :@.Секогаш кога ми е најтешко имам обичај да се смеам,иако некој ќе помисли дека воопшто немам жал за ништо и никој,ама таква сум си јас. :sweat: Во кратки црти тоа сум јас. :*

19. donna.17

donna.17 Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    1.718
    Допаѓања:
    5.011
    Црнокоса, висока сум околу 165 cm. имам 50 килограми. Имам плаво-зелени очи во зависност од времето.
    Многу голем инаетчија сум.тврдоглава, минимални работи можат многу брзо да ме изнервираат,забавна сум обожавам друштво смеење вицови. Со другарките сум многу отворена немам тајни пред нив. Кога мислам дека сум во право никогаш не попуштам прва,а ако сум крива јас никогаш не се извинувам после кавга (се мразам поради ова ама ете таква сум).

20. BubeFeminka

BubeFeminka Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    89
    Допаѓања:
    70
    долга црна коса до половината (права), небесно сини очи,чисто лице, висока 1м и 65см. тешка 62 кг. прави нозе, убава половинка, гради хммм 85ка :tmi:

Интелегентна, искрена, директна, неможам да трпам неправди, мразам дволични и лицемерие, амбициозна, трпам повеќе од што е потребно, истрајна....