Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Опиши се!

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Tabby, 29 јуни 2010.

1. anabel-a

anabel-a Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2011
    Пораки:
    3.333
    Допаѓања:
    15.498
    Имам темно кафена накај црна виткана коса во латино стил :D. Косата ми е многу густа и немам шишки.
    Имам кафени очи и истакнати усни. Тенки веѓи и убави јаболчници.
    Прилично сум висока.

Изобилувам со сарказам, и скоро секогаш сум погрешно сфатена од личностите со мал процент на хумор во нив. Водолија во хороскоп.. Мразам неправди, сакам да бидам слободна, значи ја сакам слободата во секоја смислам. Голем емотивец сум и знам многу често за мали работи да се расплачам или да сфатам некои работи ептен при душа. Кога има неправда нормално дека не ми е сеедно, туку пробувам да го сменам тоа, преку некои мои реакции.
    Премногу комплицирана личност сум. Понекогаш сум си комлицирана и на самата себе си, што дури неможам да си се разберам. на прв поглед изгледам премногу повлечено, но воопшто не сум таква.
    Исто сум и многу посесивна кога се работи за нешто мое или пак за другарки.
    Посенкогаш сум и претерано срамежлива и го мразам ова кај мене, ама што е тука е, нема бегање.
    Морам и да напоменам дека впивам расположение од околината и често сум нераспложена.
    Голем креативец сум и сакам необични идеи. Сакам кога сум опкружена со луѓе чии идеи се несекојдневни и чудни. И голем хуманитарец сум. Кога сум во можност сакам да помогнам...

Би можела да пишувам до утре, но да не го тупм многу. :D

На EleMental и bubili61 им се допаѓа ова.
  2. levely

levely Популарен член

Се зачлени на:
    10 јуни 2011
    Пораки:
    914
    Допаѓања:
    902
    Инат,Инат,Инат......ете тоа сум јас.....повеке во друга прилика :D :D :D :D

3. MarioCasas

MarioCasas Истакнат член

Се зачлени на:
    14 февруари 2012
    Пораки:
    76
    Допаѓања:
    111
    lele lele lepotici :)

4. HurremSultan

HurremSultan Истакнат член

Се зачлени на:
    11 февруари 2012
    Пораки:
    241
    Допаѓања:
    119
    Имам прекрасни сини очи :) Сивозлатна боја на косата, полукадрава е. Не сум многу висока околку 1.65 и 49 кг имам не ќе е лошо малку да се поправам ама не можам. Мислам дека имам секси тело ама некогаш знам и премногу да ослабам и да изгледам како чачкалица затоа се трудам колку толку да бидам во ред. Добри ми се цртите на лицето ама можеше и подобро да бев малку поегзотична. Веѓите не ги сакам ич, носот мислам можеше и малку подобар да е. Усните не ми се полни исто така. Па така за фацата мислам прилично сум убава ама не е нешто фам фатал а за телото сум скроз задоволна.
    За карактерот што да кажам... Отворена сум, весела, комуникативна, лесно се спријателувам и можам секаде да се прилагодам. Снаодлива сум доста и себична. Авантуристка сум по природа и не размислувам многу за последиците, затоа многу пати ми се случило да дојдам до самото дно и едвај да се извлечам од таму.Кога ќе се сетам која глупачка бев пред неколку години дозволував секој да ме гази и гледав на сите да им удоволам а јас на последно место се ставав ама сега веќе не е така, сега јас се ставам на прво место а дали на другите ќе им одговара или не ич не ме интересира. Кому му смета слободно нека си оди, можам јас и сама со себе да живеам.
    Најголема маана што ја имам е што секогаш го следам срцето и затоа некои работи во животот скапо ги платив. Дури и да знам пред време дека се лошо ќе заврши сепак ќе го направам тоа што сум наумила. :fubar: И да, може да кажам за себе дека сум неодговорна личност, не сносам одговорност никогаш за моите погрешни постапки. Со еден збор јас сум како ветер денес ќе дувнам ваму утре таму. Работи што започнувам ги оставам на пола, почнувам други. Луѓе што запознавам кога ќе ми текне ги бришам од мојот живот како да не постоеле и се така :puke: Ова мора да се смени веќе еднаш...
    Знам да лажам вешто, манипулирам со луѓето, не верувам на никого, себична сум и користољубива. Знам дека кога ќе го читате ова ќе ви се згади ама подобро некаде да го извадам од внтаре она што го мислам за себе. За себе можам да кажам дека немам постигнато ама баш ништо во животот, кога ќе погледнам во моето минато се било ветер во магла, само лутање без крај, пустош некаков. Искрено се надевам дека ќе се поправам и како личност па така ќе ми тргне напред во животот.

На Sara123 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. bubili61

bubili61 Истакнат член

Се зачлени на:
    1 декември 2011
    Пораки:
    97
    Допаѓања:
    67
    Накратко......никогаш нема да пораснам....а и нејќам.......Ведра,весела полна со позитивна енергија,голем другар и од пред некоја година си живеам прво за себе и фамилијата,после за другите.....Ве сакам ситееее......јас не мразам никој,можам само ако не ми се допаѓа да игнорирам,што би се рекло народски-рецка да не му удирам :D .Ај доста се фалам......Бацки за сите :*

6. Stoimenovska

Stoimenovska Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јули 2011
    Пораки:
    916
    Допаѓања:
    2.182
    163 см, 40 кг.. темно кафеава коса.. очиите на светло зелени на темно кафеави.. Секогаш забавнаа, дууховита :D Љубоморнаа... малце :D

Многу лесно се нервирам за глупости за кои не треба нии значење да им давам ама еете :devil: .. мноогу самоуверена личност, НАЈГОЛЕМ ОПТИМИСТ, кај мене се е во позитивна смисла :lol: , добраа, љуубезна, добра ДРУГАРКА, чуувам тајни .. ;)

Најмногу сакам коа излезам со другаркии и си поминемеее најлудо, тоа ми донесува многу радост :D :D :*

7. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Надворешно:
    Средно висока.Имам крупни зелени очи,полна уста и темно-кафена коса.Лицето ми е во малку кружна форма и тоа не си го сакам кај мене.
    Карактерно:
    Најмногу мразам кога треба да се дефинирам како личност.Затоа што е навистина тешко,во многу нешта сум контадикторна сама на себе.Да речеме дека не глумам и дека сум тоа што сум.Пред некои сум многу затворена и молчалива а пред други сосема спротивното.Тврдоглава сум,специфична,комплицирана или со други зборови типичен овен.Голем инает сум и никогаш не признавам дека не сум во право.
    Не сум навикната на другите да им кажувам за моите чувства и многу работи држам во себе.Се трудам да бидам добра со оние кои заслужуваат а понекогаш и со оние кои не заслужуваат,што ми е најголема грешка во животот.Затоа што кога си добар и коректен си секогаш погрешно сфатен и те прават она спротивното.
    Некои не ме гледаат како таква но нервозна личност сум.Се нервирам за секакви работи,од мали па до поголеми.Мрзлива сум и тоа многу.Кога се работи за самодоверба и верување сама во себе и тука сум контрадикторност сама на себе.Има моменти кога сум самоуверена но има и моменти кога сум многу несигурна.Понекогаш и двете.Не можам да го прекријам расположението,кога сум тажна плачам а кога сум весела се смеам.Тоа би било тоа.

На crazylady му/ѝ се допаѓа ова.
  8. s.t.e.f.a.n.j.a

s.t.e.f.a.n.j.a Нов член

Се зачлени на:
    4 јануари 2012
    Пораки:
    365
    Допаѓања:
    51
    темно кафена долга коса, кафени очи,170 висока.

Забавна секогаш позитивна може секаде да внесе позитивна енергија.И толку да и е бил денот лош не се разочарува во секое лошо бара нешто добро секогаш расположена за забава и дружење и пред тоа да што да се случило ке се смеее и ке се забавува не ја меша приватноста со работата проблемите од работата ги остава на работа а приватноста дома енергична.Секако заљубена.
    за мене важи реченицава:
    Ти да не беше ние ке се отепавме од плачење. ова често ми го кажуваат пријателите.

9. awee

awee Истакнат член

Се зачлени на:
    6 ноември 2011
    Пораки:
    295
    Допаѓања:
    117
    ...
    Слаба девојка сум,но висока. :wasntme:
    Кафеава коса,кафеави очи.
    Косата ми е до градите. :$ (се извинувам на израсот ама сакам да ме сватите)
    Имам стреет стајл. 8)
    Не сум емотивна личност.
    Без влакна на јазикот.
    Ја сакам рок музиката.
    Мразам љубовни пораки.
    Лесно се расплакувам.
    Најмногу од се сакам куче.
    Никако не можам да се здебелеам. :worried:
    Немам :puke: 10 години.. :lol:
    Шеговита сум.
    Не лажам.
    Сакам да ми обратуваат внимание.
    ...тоа.
    знам дека нешто заборавив но ете :fubar:

Многу си личам со Џесика Алба. :inlove: :inlove: :inlove:

http://www.youtube.com/watch?v=X1Fqn9du7xo

10. Idonea

Idonea Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јануари 2012
    Пораки:
    322
    Допаѓања:
    642
    *Висока црнокоса со зелени очи,темен тен, size S/M и задник кој ветува :rofl:
    *Сурово искрена, добар пријател, мнооогу лош непријател,
    *Во врска,интимна, пријателска, сеедно, влегувам со 100% доверба, а за оние кои ја злоупотребиле, втора шанса -ЈОК!
    *Сметам дека немам табу теми.
    *Несакам кога некој се држи до своето мислење ко пијан за плот,верувам дека човек треба да биде отворен по ова прашање, можеби нечии аргументин се посилни од мојата тврдоглавост, затоа секогаш сослушувам :)
    *Човек треба да разбере дека постојат онолку вистини колку што постојат луѓе,бидејќи секој внесува свои чувства во онаа универзалната вистина. Токму поради оваа причина, нема да ме видите како се препукувам со некого на форумов :shake: :shake:
    * ОБОЖАВАМ луѓе кои имаат сопствен стил, иако јас вечито сум тука негде, во шаблонот :/ ! Бунтовници по душа, ЛАЈК'EM !
    * Сакам да ширам познанства, да патувам, сакам убави,згодни мажи. Сите пари ми одат на секси долна облека,шминки, фустани и штикли.
    * Статус: Looking for someone to love me ... Мажот по кој трагам е згоден, со убави очи, ЗНАЕ ДА ГО ПОЧИТУВА ЖЕНСКИОТ РОД (!!!), и не е коцкар или алкохоличар

Фор фрдр информешн, фил фри ту аск :D

:* :* :* девојки

11. Karamella

Karamella Активен член

Се зачлени на:
    31 декември 2011
    Пораки:
    80
    Допаѓања:
    23
    :hai: мај нејм ис Карамелла имам 23 години, имам темно кафеава виткана долга коса, зелени очи, 54 кг. 173 цм. висока :)

Јас сум насмеана личност (но моментално се ми е преку к**ац ) делувам себично, некои велат дека сум била самобендисана ама незнам, добра сум кон луѓето ама некои о**спии не поднесувам, се однесувам како :angel: ама ако повеќе ме запознаете сум како :devil: лесно се нервирам, голема мрза сум незнам ни како успеав да го завршам факултетот, aj bye ;)

На Alesii и Podarok им се допаѓа ова.
  12. Izaabella

Izaabella Популарен член

Се зачлени на:
    13 декември 2010
    Пораки:
    1.304
    Допаѓања:
    7.306
    Крупни зелени очи, кафена долга коса, сосема доволна висина, а мислам и тежина.. Одат едно со друго.

Гласна секогаш, освен во оние моменти кога тоа највеќе е потребно. Тогаш снемувам глас, губам здив и немам зборови за да се искажам..
    Борец, тежок реалист. Често знам да ставам некој друг на прво место, а себе да се заборавам.. Најтрагично е тоа што секогаш на тронот ставам погрешни луѓе, а потоа погодете што следи.

Лесно се разочарувам, премногу сум кревка и емотивна. Нежна, исто така.
    Верувам во луѓето, ги сакам луѓето. И животот, иако понекогаш ми се чини дека не нуди ништо убаво.
    Верувам во љубов, верувам во своите соништа. Верувам во судбина, карма и во моќта на зборовите.

Сакам чесност, праведност, фер игра. Мразам хаоси, иако најдобро се снаоѓам во нив.
    Нервирам невини околу себе секојдневно за банални работи, сакам да јадам, спијам, бришам прозори и скитам. Во претходниот живот сум била термит, да. :lol:
    Секогаш доцнам и најверојатно и на крајот на светот би задоцнила.

Контрадикторна сум понекогаш, грешам многу, најчесто се вадам на годините што ги имам, ама знам дека не секогаш се вистински изговор истите..
    Комплицирана сум и многу едноставна во исто време, слатка за оние што ме знаат добро, горчлива и сурова за оние што ја гледаат површинската Јас!

Умеам да насмеам, но умеам и да расплачам. Умеам да сакам, но никогаш не научив да мразам. За жал или среќа, не знам.
    Романтична, но со граница да не премине во лигавење.

Лутка, ситничар, перфекционист, љубопитна, дружељубива и комуникативна. Ненаметлива, но ќе излажам ако кажам дека не ми годи кога сум центар на внимание.
    Само, не по секоја цена.

Почитувам сечија слобода и избор, се додека се почитуваат и моите. Скромна дефинитивно не е зборот со кој би се опишала, благодарна исто.
    Ненаситна можеби, интересна можеби.

Ох, јас сум збир од милион емоции, мисли, настани, ситуации, моменти, спомени.. од милион НЕШТА кои што ми се случиле и ме направиле ваква.

Менување?!
    Тешко.

13. Alesii

Alesii Популарен член

Се зачлени на:
    19 февруари 2012
    Пораки:
    1.125
    Допаѓања:
    841
    кафена,права коса до раменици,слабичка,кафени очи ,мал нос,средна уста,добра висина...

Избувлива личност и да многу се нервирам шо сум таква
    ГУРМАНИШТЕ НЕВИДЕНО :rofl:
    обожавател на кучиња сакам да им е најдобро на нив
    на моменти себичњак(само за себе си мислам) :tmi: :wasntme:
    секад внимавам на линијата и на тоа да сум средена:!:
    слушам поп музика
    сакам кога се се врти околу мене :fubar:
    забавна ,духовита
    луда по убави парфеми и дезодоранси
    мора да го истерам тоа шо ќе го замислам
    секад коа пишувам мислења на фемина внимавам да немам грешки у пишувањето..али некад се утињааа...то је то :$
    се мислам дека нешо сум заборавила али ако ми текне ќе допишам

14. katym

katym Активен член

Се зачлени на:
    12 март 2012
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    Hmmm...aj prvo nadvoresen izlged d:Dolga plava kosa,kafeno zelenkasti oci,svetol ten,46kg btw treba da se zdebelam pod hitnо(a nikako ne mozam).....инаку карактерот е теско цовек сам да си го опиши ама ајде ке пробам во 2-3збора...а то се:некогас тврдоглава,себицна,теско се врзувам со лугето теско стекнувам доверба,теско засакувам некој,понекогас и лажам скоро секој ден хаха.Еј луге абе имам и добри особини ама нека ги казат другите пошто нема да рецам како многу луге дека најголема маана ми е ИСКРЕНОСТА ахахахаха...позз доо сите ...па..коментирајте слободно...

15. Lady17

Lady17 Популарен член

Се зачлени на:
    26 март 2012
    Пораки:
    312
    Допаѓања:
    351
    Средно висока, имам кафеава коса и кафеави очи. Сум срамежлива :$ тивка и самоуверена. Сум прилично голем песимист. Сум среќна кога сум заедно со семејството и моите другарки. :)

На Stoimenovska му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Roxanne

Roxanne Истакнат член

Се зачлени на:
    26 март 2012
    Пораки:
    154
    Допаѓања:
    120
    Темно зелени очи, кои изгледаат сини во некои ситуации, темно руса коса. Бујна фантазија која секогаш работи и која понекогаш ме прави да одлетам. Секогаш кога е можно со слушалките на уши, се давам во музиката и дозволувам таа да ме вовлече во нејзиниот свет. Филозовски вечери, на кои замислено си ги поднаместувам очилата на носот (кратковида сум) и се обидувам да ги спојам сите факти. Со односите кон другите ја следам изреката: како тие со тебе, така и ти со нив. Не сум ни песимист ни оптимист ни реалист. Најчесто сум смирена. Кога сум среќна обожавам да танцувам и да пеам. Незнам дали можам да пеам, но знам дека ако се задлабочам во нешто, пред мене се отвара сосем нов свет, во кој понекогаш сакам да останам засекогаш. Иако сум пријателски расположена, во душа сум самотник, и верувам дека тоа никогаш нема да се смени. Тип на личност која ќе ти каже се што мисли, и може да те повреди несакајќи. Не се одмаздувам, верувам дека има карма, дека се се врти во светот и дека се ќе си го најде своето место. Можам уште да пишувам но мислам дека ќе ми снема место.

17. Princess.Serena

Princess.Serena Истакнат член

Се зачлени на:
    17 февруари 2012
    Пораки:
    184
    Допаѓања:
    102
    -Плавуша сум! :P Имам 13 години. Имам кафеави очи. Не сум многу висока, слаба сум и така.....

Лесно се разочарувам. За ситници се нервирам, но секогаш имам насмевка на лицето. Јас сум :angel: ама ако ме запознаеш подобро сум :devil: . Подобро да не ме нервираш бидејки си загинал! :lol: Многу сум чуствителна, срамежлива сум, ама кога се опуштам..... ми нема крај. ]:) На секој гледам да му угодам. Не сум лицемерна, не искористувам никој за ништо, што во денешно време многу луѓе се такви и ми одат на нерви! :devil: Не сум дволична личност. Не лажам (ама може некогаш да ми се случи да излажам). :lol: Тоа сум јас. :$ Бај бај :* цунќи :*

18. perlaa

perlaa Популарен член

Се зачлени на:
    2 декември 2011
    Пораки:
    1.223
    Допаѓања:
    788
    Кратко и јасно
    Лепотица сум :D :D

На Gordana10 му/ѝ се допаѓа ова.
  19. sweeetyy

sweeetyy Активен член

Се зачлени на:
    27 март 2012
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    1
    јас изгледам вака:долга коса кафеави очи висока многу сакам кошарка постојано се смеам на часовите :D и им правам смешки на другарите и другарките со сите се дружам дарежлива сум и сакам да и помагам на сите да патувам низ целиот свет е мојата желба. срамежлива сум за непознати,мојот стил на облекување е рап се облекувам така. :tmi: и тоа

20. Glossy-girl

Glossy-girl Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    3.196
    Допаѓања:
    8.925
    Надворешен изглед:
    Имам кафена,долга и виткана коса.Имам крупни и кафени очи.Имам 40 килограми,и висока сум 155 цм.
    Не сум дебела,ниту слаба,мхм...значи средна. :D

Карактер,што сакам,однесување:

Јас сум многу добра,љубезна и културна,ама имам и јас 2 страна.Се однесувам онака како што се однесуваат со мене.Имам свое ЈАС,и цврст карактер,рилекс сум секогаш! Знам што сакам и секогаш сум оригинална,дури и другите се осудуваат да ме копират,ама никогаш неможат да бидат како мене. :)
    Сакам личности кои се однеусваат добро со мене,не разгалени,разцмизедени и глупави девојки,кои патат за внимание,не сакам копирачи,хејтери итн.
    Јас сум одлична ученичка,и обожавам да ме фалат,ако сум заслужила.Јас сум искрена,но ако треба да излажам во некои ситуации,за да се спасам,мора!

Тоа е се за мене,не давам лични информации,како на пример име,презиме,и град...сакам да останам анонимна,колку ќе ми успее,ќе видиме.
    Тоа е се за мене.
    Иф ју лајк адр абаут ме,плис,аск ме.Бај. :*

На LittleFairy и Alesii им се допаѓа ова.