Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Опиши се!

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Tabby, 29 јуни 2010.

1. B-UU

B-UU Активен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2012
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    2
    Колку и да ме повредила луѓето што ми значат сепак сум кретен што неможе да мрзи.
    Мнгогу сум емотивна и доста зрела за својте години.Секогаш за другите сум најголем психијатар,а кога се работи за мене појма неам каде со животот.Јарец во хороскоп.Не се заљубувам многу често,ама коа е се заљубам стварно САКАМ,а верувам во љубов на прв поглед.Во другарство ич не верувам иако имам некој подобри другарки.Најдобар другар секогаш ми е кучето.Многу мразам луѓе што се праат јаки на животни,а сакам животни.Многу брзо мењам расположение.Неможам да бидам тажна т.е можам на едно пола саат ама после ќе си речам ЈБГ живот и си продолжувам да си бидам весела.Кога ќе ми пукне филмот не гледам никој пред мене тоа ми се има десено 3-4 пати во досегашниов живот,беше страшно.
    Ух,многу сум неодлучна тоа си го мразам и понекогаш срамежлива.Да тоа сум јас не сум совршена бидејќи никој не е.

2. Inna5

Inna5 Популарен член

Се зачлени на:
    22 април 2012
    Пораки:
    698
    Допаѓања:
    626
    Тешко да се опишам,но еве надворешно.
    Кафена коса,кафени очи,висока 150 тешка 39...

3. wild.wild

wild.wild Активен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2012
    Пораки:
    52
    Допаѓања:
    3
    :rofl: синоока ( честопати ми се има случено да ми кажат дека имам сиви очи ) :lol: кафенокоса, полни усни, 166цм, ии ги имам сите карактеристики на шкорпија :rofl: али изгледа кај мене се дупли :P

4. Ivi05

Ivi05 Активен член

Се зачлени на:
    9 јули 2012
    Пораки:
    37
    Допаѓања:
    29
    значи јас иста сум како на сликата што ми е ставена.....
    бирнета,сини очи , усните така-така ... :)

5. bluegirl7

bluegirl7 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    754
    Допаѓања:
    931
    Кафеава коса, густи веѓи, зелени очи, мал нос, убави образи за штипење :$
    и пеѓи на носето ;(
    Висина: 1.58
    Тежина: 42 кг

6. AlanisM

AlanisM Истакнат член

Се зачлени на:
    10 февруари 2012
    Пораки:
    453
    Допаѓања:
    590
    Јас сум планетата на среќата.
    169 висока, 62 тешка ..
    Кафеава коса, темна, бледа, некогаш со внатрешни прамени некогаш не, кафеави очи
    слободен дух, оптимист, секогаш отворена за нови идеи, амбициозна

Верувам во чекор напред!
    Авантурист, поетеса, шопалкохолик . Ја сакам модата. Сакам да јавам коњ.
    Многу сакам да јадам.
    Грицкам нокти кога сум нервозна.
    Мојата најголема љубов е мојот Арон.
    Тиркизот е мојот полускапоцен камен.
    Ги мразам моите екстремни очекувања, невнимателноста, егоизмот.

7. SarahTayMomsen

SarahTayMomsen Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јули 2011
    Пораки:
    959
    Допаѓања:
    650
    *Имам коментар пишано од порано али малку сум сменета по карактер.
    Ич ама ич не сум висока метро и жилет. Коа се мерив во мај бев метро и 55 сега викат дека сум повисока и подебела :$ така да може да сум метро и 57. Имам 48 кила. Косата ми е темно плава и ми е до градите,бојата на учите ми е зелена со кафеава. Имам голема уста. Забите ми беа ужас али носев протеза така да сеа ми се прави и си ги сакам многу. Си го мразам носот премногу. Имам големи трепки. Хороскоп сум вага со подзнак Бик. Забавна, тешко се заљубувам и тешко се одљубувам, голем оптимист сум, многу сум љубопитна. Многу се нервирам, дури и плачам ако сум многу изнервирана. Многу сакам да патувам. Спремна сум на секој да му помогнам. Обожавам да цртам. Антиталент за пеење. Како исите ваги сум фер, несебична, грижлива, љубезна. Омилен ден ми е петок а омилена бројка 13. Не сакам да се карам или пак да провоцирам. Мразам некој што се прави другар а ти зборува се зад грб. Ги сакам книгите. Ако некој ме повреди не му вракам, право го бришам од мојот живот. Имам голема љубов кон музиката иако имам глас како на какараска омилена пејачка ми е Лана. Сакам да бидам детектив. Многу сум искрена. Сега за сега тоа, чао :hai:

8. Special.Someone

Special.Someone Истакнат член

Се зачлени на:
    22 август 2011
    Пораки:
    943
    Допаѓања:
    635
    Кафеава коса природна брановидна , кафеави очи и полна уста
    150 и нешто висока (од дамна се немам мерено), 45 тешка, гз наааа толкав
    Шкорпија во хороскоп
    Обожавам обувки и ташни и манијак сум за се што е поврзано со модата
    Многу сум љубопитна и љубоморна
    секогаш сум упорна да ми се оствари сонот
    има уште ама тоа доволно е

9. kristina123456

kristina123456 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јуни 2012
    Пораки:
    191
    Допаѓања:
    59
    sredna visina dolga kosa do pod gazot :worried: kafena prava kosa sino zeleni-oci
    drska
    ostra na jazik
    luta ako me iznervira nekoj
    mrzliva
    sramezliva samo pred nastavnicite
    izbuvliva
    druzelubiva
    samouverena
    hrabra :D
    ne me interesira mnogu lubovta
    moderna
    galenickata vo semejstvotobidejki sum najstara od site bratucedi js sum najrazgalenata
    :hai: :hai: :hai: :hai:

10. potterholic

potterholic Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јануари 2012
    Пораки:
    341
    Допаѓања:
    419
    Јас сум комплицирана личност. Доста сум зрела за моите едвај 14 години. Лесно можиш да ме повредиш. Но јас не враќам, тука е тетка карма за тоа, но сум големо злопамтило. Се си земам "на срце". Многу сум искрена и директна. Лесно се заљубувам а тешко се одлубувам. Многу сум емотивна. Плачам скоро за се. Сакам да се дружам, многу. Сакам да сум нон-стоп меѓу луѓе. Авантурист сум. Себеси се сметам за вистински пријател. Ако некогаш ви затреба некој, да ве сослуша, да ви ги избрише солзите, да ве посоветува, да ве поддржи, да ве насмее, гушне - јас сум тука. У принцип сум многу срамежлива. Тешко да му се приближам на некого освен ако тој/таа не ми се приближе мене :D И сум голема мрза. Таа ми е голема маана. Голем оптимист. Многу креативна и "уопен-мајндед" личност.
    ПС. - Имам природно црвена права коса, зелено-кафеави очи, висока сум 1.70 а тешка 60 кг. Мали очи, голема, полна уста, голем нос, пеѓи, долги нозе, голем гз, мали гради и многу бел тен.
    Ова е само резиме :D

11. Lady97

Lady97 Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    1.172
    Допаѓања:
    524
    средна висина
    (се неам мерено одамна :D )
    кафена коса до рамена,права(не многу ретка не многу густа),средно полни усни, средни веѓи не претерано тенки,ама далеку се и од дебели,меки образи убави :$ ,светол тен но не многу,телото авион
    озбилно
    имам долги нози,убави гради,задник џеј ло :$ Тоа беа надворешни карактеристики. По карактер сум многу љубопитна,друштвена,комуникативна,мали ситници може да ме расплачат,како и да ме насмеат,секогаш сакам да успеам во она што го имам зацртано...на кратко таа сум јас :)

На Sara123 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. bejbi19

bejbi19 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 јули 2012
    Пораки:
    169
    Допаѓања:
    24

Внатрешниве карактеристики истии :)

13. LusijanaLusi

LusijanaLusi Активен член

Се зачлени на:
    24 јули 2012
    Пораки:
    23
    Допаѓања:
    11
    Многу сум си искрена,без влакна на јазикот ти кажувам во лице се,лесно можеш да ме повредиш и ке ти вратам со дупла мера :D ,тешко се заљубувам,не сум срамежлива си зборувам ко да сум голтнала касета незнам од доста :D ,кога сум нешто повредена или нервозна чистам по дома (чудно нели ? :DD)...
    имам долга виткана кафена коса,мала уста,висока сум 1.60 тешка 50 кг.,имам пеѓи,среди гради,среден задник напупчен,стегнати нозе и така.. :D

14. My.Cloud

My.Cloud Истакнат член

Се зачлени на:
    6 септември 2011
    Пораки:
    235
    Допаѓања:
    62
    Долга црна коса,кафеави очи,мала уста не ептен :lol: , биг цицкис АХАХХА не до толку,голем задник :D,
    имам нежна кожа :D ,висока сум 171 а имам 50 кг :D

Иначе сум добра и лоша.Лесно некој може да ме повреди.Ако нешто посакам ќе се борам за него дур не го добиам.Можам да бидам злобна ако ме натераш :) Обожавам да се шетам со пријателите а особено дечкото.Друштвена сум,смешна,имам смисла за хумор.Никогаш не сум била непосакувана од страна на некои луѓе што ги познавам или барем така мислам :^) Обожавам да се забавувам.Сакам да истражувам исто така сакам да слушам и хорор приказни,легенди,вистинити случки..Тврдоглава сум,се инаетам,сакам да биде по мое ама тоа :D и така наваму и натаму :rofl:

15. BlondeGirl8

BlondeGirl8 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јули 2012
    Пораки:
    252
    Допаѓања:
    115
    епа вака имам 14 години а за мене се уште сум малечко девојченце
    имам плава косичка и сини очи.160 мислам дека сум висока така ме измериа последниот пат,слабичка сум
    имам нежна бела кожа ии така :) :)

16. silk

silk Популарен член

Се зачлени на:
    15 ноември 2011
    Пораки:
    892
    Допаѓања:
    778
    Смеѓа коса до половина, црни очи, носе шпицасто мало, бел тен. Висока 167, тешка 59.
    А внатрешно неурачунлива :lol: . Во суштина доста позитивна и реална, ама ептен тешка љутка. Мене ситница може да ме наљути,ама за 3 минути не ни памтам зашто сум се наљутила. Добар слушател и советодавач, сите мене ми се исповедаат за проблемите. И да, кога нешто ќе ми текне, мора во секунда да го направам...а нетреба така избрзано да се донесуваат одлуки.

17. Kristinna1

Kristinna1 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 август 2011
    Пораки:
    274
    Допаѓања:
    125
    Епа јас изгледам вака: долга коса не многу кафеави очи мешано со зелено.. висока не многу сакам одбојка и постојано се смеам на часовите :D со сите се дружам дарежлива сум и сакам да патувам низ целиот свет е мојата желба. срамежлива сум за непознати,мојот стил на облекување e не сакам рап ..нешто убава мода :D :D

18. Angelinkka

Angelinkka Популарен член

Се зачлени на:
    13 јули 2012
    Пораки:
    526
    Допаѓања:
    361
    Висока сум, со средна тежина, долга права кафеава коса, големи стопала, големи гарди, големи раце (практично се кај мене е големо :D ) Мразам што полека по полека созревам, сакам да си останам дете, но годините го прават своето. Не сум голем емотивец, често сум со камен срце, но понекогаш кога сакам некого да импресионирам знам насила да заплачам, поточно кога гледаме со другарките некој тажен филм, да не бидам само јас онаа која на сето тоа се смее! Мразам романтика, ми се гади кога ја гледам на филмовите или кога ги читам досадните статуси по Фејзбук. Омилени филмови ми се Хорор, а обожавам кога завршуваат страшно. :tmi: Смешни ми се другарките кога се плашат од обични филмови... :rofl: Не сум некоја манекенка од писта слегната, не се чувствувам многу женствено, а најудобно ми е во некои широки панталони и блузите на тато :lol: . Па, во неколку зборови тоа сум јас! :angel:

19. Mia-K

Mia-K Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јули 2012
    Пораки:
    740
    Допаѓања:
    322
    Имам 52 кила,средна висина,бел тен,имам права долга густа коса,средни стопала,веѓите не ми се многу густи(средни),имам плави очи,имам мали гради.Многу сум страмежлива,се плашам од секакви бубачки,кога ми е досадно си креирам модни парчиња(уживам во тоа,задовлолство ми е),се плашам од кучиња но колку што ги мразам толку ми се слатки.Мојот омилен спорт е одбојка(тренирам),сакам хорор филмови,сакам музика........ТОА СУМ ЈАС! :)

На Vesna26 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Vesna26

Vesna26 Активен член

Се зачлени на:
    16 август 2012
    Пораки:
    61
    Допаѓања:
    10
    имам 49 кила средна висина кафени очи кафена коса се пласам само од големи бубацки.