Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Опиши се!

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Tabby, 29 јуни 2010.

1. leighton23

leighton23 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 мај 2013
    Пораки:
    738
    Допаѓања:
    1.681
    Висока девојка. Имам долга и виткана коса. Крупни очи и полни усни.
    Заљубена до уши. :$
    Секогаш спремна да помогнам, да ислушам и да дадам совет.
    Ако некоја личност ме повреди тогаш е крај засекогаш.
    Знам да се лутам за ситници, но тоа бргу ми минува. :D
    Умеам понекогаш и да вратам за предизвиканата болка.
    Не верувам на пријатели, никогаш не им кажувам за своите проблеми.

2. QweenSM

QweenSM Форумски идол

Се зачлени на:
    18 декември 2013
    Пораки:
    5.001
    Допаѓања:
    33.737
    Висока девојка.На многу луѓе не им се верува дека имам 18год.Имам зелени очи и кафена коса.175см, 53кг...
    Заљубена сум до уши. :inlove:
    Секогаш сум спремна на секој да му помогнам.Секој поштувам без разлика воздраста,полот..Многу сум инатлива.И веќе ме научија и не се инатат со мене. :D
    Многу сакам кучиња.Имам 3.Бобо,Лина и Хера.Уживам да спортувам,да ширам познанства,да читам книги.Упорна сум и секогаш кога ќе наумам нешто,остварувам. :)

3. Jinx

Jinx Активен член

Се зачлени на:
    25 мај 2014
    Пораки:
    36
    Допаѓања:
    74
    Јеееј :D какво темиче си најдов,ова ќе биде fun.
    Природно имам светло руса коса,и светли сини очи,бледа кожа ѓоа албино која лесно се вцрвенува,издолжено лице,а дебело носе и уста :) Средно сум висока,со нормална тежина,и нормално тело... ваљда. :D
    Умна средношколка сум,учам медицина и сум пресреќна бидејки тоа навистина и ме интересира,земајќи ги во предвид моите желби,и мојата амбиција да бидам ветеринар. Многу сум горда на себеси што совршено ја наоѓам рамнотежата во работите,и тоа е една од моите најдобри особини. Наоѓам време и за учење,и за сите вонучилишни активности,и за излегување и лудување истовремено. Имам талент за актерство! Многумина велат дека убаво пишувам,но мене моето пишување воопшто не ми се допаѓа. Обожувам уметност и сметам дека многу убаво цртам. Една од тие мои желби е и да се занимавам со графика. Се обидувам да научам свирење на пијано,ама ни на трезно не ми иде :rofl: Тоа ми беше огромна желба,но не сум музикална природно,па малку потешко оди но не се откажувам. Спортист сум,и многу го сакам спортот,мразам алкохол,дрога,цигари.. Сметам дека сум во одлична форма и уживам во играњето тенис,скијањето,играњето кошарка и најмногу од се - пливањето. Ме има во две верзии, срамежлива официјална и повлечена,а некогаш сум чиста спротивност од тоа,насмеана од седмица до седмица ( ми се пријаде од седмица..) гласна и весела. Горда сум на своите манири. Често знам да излезам глупава и наивна и многу лесно се повредувам и од ситници,затоа што сум пречувствителна. Често доцнам,заборавам,живеам во некој свој свет и тешко ми е да си ја разбистрам главата и да се вратам во реалност. Но најважно ми е,што и покрај сите мои и маани и предности,станувам човек а останувам дете. :)

4. erica

erica Популарен член

Се зачлени на:
    21 август 2011
    Пораки:
    1.312
    Допаѓања:
    2.036
    -Висока 1,58
    -Костенлива боја на коса
    -Кафеави очи
    -За 6 месеци правам 13 години
    -Во хороскоп сум стрелец
    -Другарките ми велат дека од сите јас ич не сум се лутела но кога ке се налутам брзо простувам :D
    -Сакам спорт :D

5. Cvetetto

Cvetetto Популарен член

Се зачлени на:
    8 септември 2011
    Пораки:
    2.834
    Допаѓања:
    1.891
    Ниска девојка,13 години 160 cm и 50 kg(сестра ми има 11год и е колку мене висока и послаба 9 кила :( ).Со стомаче,дебели бутчиња :D .Кафена коса,веќе ми ја знаете, кафеави очиња( И косата и очињата си ги сакам).Обравчиња само за штипење,претежно се црвени ко јаболчиња :) , што би рекле старите како девојчиња кои се на нива по цел ден.Нема да има потреба да трошам пари на руж :muscle: .Запчињата ми се на километар разделени,е така е кога имам примено и од мајка ми, и од татко ми. Инаку на фаца сум катастрофична.
    За тема љубов за мене можам да кажам дека првата симпатија ми беше во второ одд,па се до лани летото.Од тогаш симпатиите ми се сменваат како чорапите :lol: и повеќето се славни личности ;) .Реални послабо некако 8) .Немам дечко,а ни во блиска иднина нема да имам.Бидејќи не сакам.
    Инаку стил,немам.Никој посебен на облекување немам,глупави комбинации правам :worried: ,еданш годишно убаво ќе се облечам.Инаку се обожавам во црно.
    Омилени бои црна и лилава ;) .
    Учам во О.У. „Св.Климент Охридски“,осмо одделение сум.Од септември прва средно,планирам горната гимназија. Одлична сум со сите 5 ки.Учам бидејќи сакам,сакам да бидам успешна.Имам одено на математички,англиски,воздухопловно моделарство,физика натпревари.Сега за сега на 2 државни натпревари.Омилени предмети ми се математик,физика итн.
    Инаку му имам мавано многу КОРПИ,и на наставници и на деца. На наставниците за натпреварите и сега ми се лутат,ама баш ми е гајле.
    Од секогаш сум сакала да бидам актерка,сакам да глумам.Но најверојатно тоа ќе биде еден мој глем сон! Јас сум девојка која мечтаее и тоа работи кои знае дека нема да и се случата,таа си мечтае.
    Инаку живеам Битола,а сакам да живеам моментално ЛА ;)
    Тоа е сега за сега друг пат повеќе,не ми текнува веќе.

На Jinx му/ѝ се допаѓа ова.
  6. lovemme

lovemme Форумски идол

Се зачлени на:
    1 октомври 2013
    Пораки:
    2.977
    Допаѓања:
    81.970
    Па вакаа:
    кафеава фарбана коса до раменици крупни кафено-зелени очи, голема насмевка , полна уста, ... пуничка висока 174 cm со убави гради :nod:...моментално сум многу вљубена
    На прв поглед многу срамежлива,ама кога ќе ме запознаете,баш сум она спротивното ... брзо избувнувам ,тежок инат сум ,премногу тврдоглава,креативна,скромна,чуствителна,позитивна,понекогаш и малку досадна, храбра,убаво пејам и цртам,не простувам лесно,мразам љубоморни,добра со тие што се добри со мене, затоа што кога си добар и коректен си секогаш погрешно сфатен и те прават она спротивното.секогаш тука за најблиските.
    мрзелива сум малку, па и самобендисана,плачка,точна,голем борец:tmi:
    Во хороскоп сум вага
    ете тоа сум јас :)

7. Najubava09

Najubava09 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 мај 2014
    Пораки:
    128
    Допаѓања:
    108
    Јас сум многу слаба а висока со кафеава коса и кафеави (гомно боја) очи.
    Јарец во хороскоп. :P Добра сум и забавна,многу откачена,решителна,плачка,реалистична,песимист сум,не простувам лесно....
    Обожавам хорор и комедија филмови,највеќе поп музика..
    Тоа е најкраткото за мене.Поззич :*

8. ColoursOfTheRainbow

ColoursOfTheRainbow Популарен член

Се зачлени на:
    23 март 2012
    Пораки:
    1.187
    Допаѓања:
    2.413
    Се имам јас опишано, ама сменета сум :$
    Физички изглед - Ниска сум, 160 см, со 57 кг (до скоро бев 55 |( ), долга густа темно кафеава и брановита коса, со кафеави очи, на сонце со жолто :D Крупни пропорции на лицето (крупни очи, веѓи, исполнета уста). Поголем задник за кој другарките ме зафркаваат :$ :D |(
    Карактер - Барам правдина секогаш, оптимист, реалист (кога нешто не ми е на место), добра спрема тие што се добри со мене, со тие што не се сакркастична и не сум баш фина. Мразам популарност и сите што ја ценат. Често размислувам и се присетувам на минатото и мразам промени. Сакам да слушам музика 24/7, особено рап, да читам книги, гледам филмови, излегувам со другарките, да јадам. Имам добро развиено шесто сетило, верувам во духови и вонземјани. Имам свои теории 8) Скоро секогаш размислувам поинаку од останатите. Голема фантазерка сум, сакам да останувам сама со своите мисли, тишината ми годи. Имам голем хумор и мн. сакам да се зафркавам. Знам да бидам весела, друштвена, смешна и интересна, ама и морбидна и затворена сама со себе :!:
    Ако некој сака да ме дружи, ЛП ;)

9. GirlRose

GirlRose Форумски идол

Се зачлени на:
    16 јануари 2014
    Пораки:
    5.103
    Допаѓања:
    26.960
    Зелени очи доволно висока за мојата возраст имам 45килограми средно долга светло кафеава коса немам огромен истакнат нос.Карактер:срамежлива,затворена личност која многу тешко се вљубува :lol: хумуристична,одговорна и озбилна до некоја мера.Порано многу зборував и се карав.Сега повеќе не.И имав лоша навика да ги грицкам ноктите ама повеќе не. :rock:

10. Emilia.Attias

Emilia.Attias Популарен член

Се зачлени на:
    19 јануари 2013
    Пораки:
    909
    Допаѓања:
    575
    Висока 165 цм, тешка 47 килограми, кафеава густа коса, долги раце и нозе, кафеаво-зелени крупни очи, средни усни.Во хороскоп сум водолија, подзнак риби.По карактер сум малце мрзелива,упорна, мирна, премногу емотивна што за секоја ситница морам да заплачам ама не пред други...Кога ќе се заљубам во некој се заљубувам до уши и после тешко ми оди да го заборавам, а па да не зборуваме кога ќе го видам, целата поцрвенувам :$ ама фала богу веќе не ми се случува тоа.Обожавам да одам на шопинг и да си експериментирам со облеката, да се лакирам, да се шминкам :makeup: и да правам фризури.

11. Reachel

Reachel Популарен член

Се зачлени на:
    26 април 2014
    Пораки:
    257
    Допаѓања:
    1.903
    Висока сум 160цм,имам округло лице со крупни зелени очи, ситна уста и долга костенлива коса.Имам 47кг но имам желба да ослбам :D That's it. :)

12. minika

minika Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јуни 2014
    Пораки:
    327
    Допаѓања:
    104
    Висока сум 164 см имам куста кафеава коса слабичка сум имам кафеави очи имам 50 кг. по карактер сум тивка повлечена и чуствителна и лесно избувлива... по хороскоп сум вага имам помала сестра има 9 год. во слободно време слушам музика или гледам некој филм или излегувам надвор и сакам да читам книги...
    ете тоа сум јас ... поздрав :*

13. cheeky.cow-12

cheeky.cow-12 Активен член

Се зачлени на:
    28 мај 2014
    Пораки:
    27
    Допаѓања:
    22
    Епа вака....имам 17 години,висока 163, имам 50 кг,доста долга и густа костенлива коса. Симпатично и привлечно моменце :P Многу сум чувствителна и најмногу си ја мразам таа особина :envy: Претерано емотивно суштество,знам често за мали работи да си плачам или некои работи ептен на душа да си ги стаам, па пробувам тоа да го сменам. Многу лесно се приврзувам за луѓето и поради тоа ми е многу тешко :( Немам воопшто самодоверба,НУЛА. :worried: Многу сум друштвена и сакам да се дружам со сите, знам често да си бидам весела ама и многу лесно избувлива :D Доста толерантна,многу трпам... Премногу комплицирана, моментално заљубена до уши :inlove:

Ако има некој расположен за дружба,нека пише ЛП :)

14. mode-kristina

mode-kristina Популарен член

Се зачлени на:
    22 јуни 2014
    Пораки:
    1.155
    Допаѓања:
    4.092
    172 висока,но,уште ќе растам,50 кг тешка,долга кафеава коса,зелено-кафени очи.Имам 15 години.Вредна сум,учам,одлична сум секогаш со 5,00 просек,ама ќе видиме како ќе биде во средно,се нервирам често,ама знам да бидам и весела,емотивна сум,имам помал брат ко е со посебни потреби ;( ,се облекувам најчесто спортски и кежуал,но знам да се дотерам кога треба.Сакам да ја видам цела европа и цел свет,сакам јазици спорт,мода,шопинг,шетање,а мразам шмизли,лигуши,кога некој си мисли дека ако е поголем од мене,исто така е попаметен од мене и толку за денес.

15. mode-kristina

mode-kristina Популарен член

Се зачлени на:
    22 јуни 2014
    Пораки:
    1.155
    Допаѓања:
    4.092
    Имаш 12 години?!

16. Rawr

Rawr Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јули 2014
    Пораки:
    186
    Допаѓања:
    38
    •163 цм 52 кг
    •Кафено-смеѓа густа коса долга до половина точно со степен,кафени очи.
    •Ми велат многу машки дека се ретки девојките како мене што биле со толку убав карактер и биле така убави,енергична,силна,секогаш спремна за предизвик,ми велат дека сум многу добра другарка и дека многу сум внимавала некој да не го повредам што е доста точно,секогаш ми е помило кога на сите околу мене му е убаво.Никогаш не се откажувам колку и да ми е тешко секогаш останувам силна до крај.Не сакам се де биде по мое бидејќи имам разбирање кон другите.
    •Сакам журки,модата и мојот стил ми е на едно од најбитните работи на кои трошам многу време.Шминки не користам многу немам ни потреба,ептен ретко.
    •Балерина.Балетот ми е инспирација,хоби,мотивација и релаксација.
    •Дружељубива сум и знам со секој да направам муабет што би вредел секако ако таа личност ми се допадне како личност.Често добивам комплименти дека сум многу паметна што и самата го потврдувам.Самата си го градиш карактерот тоа не зависи од родители ниту од луѓето со кој си опкружена.
    •Сакам да го прошетам цел свет
    •Учам,секогаш сум била одлична се надевам така ќе остане,не го запоставувам школото несмеам такви ми се условите очекувам многу од самата себеси и се надевам дека ќе успеам во се што сакам.Учам средно медицинска сестра.
    •Ако некој еднаш ме повреди никогаш нема да ме добие назад,но за обична мала караница за брзо време простувам
    •Чувам тајни
    •Толерантна сум и многу трпам ама мразам некои шмизлички,кренати до небо се замислуваат светот во дланка го имаат или некои лигушки срцеее душоо да те цунам мва мва иу
    •Понекогаш знам да се изнервирам но тогаш не зборувам многу и се си собирам во себе.Голем отимист сум секогаш знам во најлошото да најдам добро и во секој момент да дадам совет на другарка.

Имав доста време па поубаво се опишав,а и здодевно ми е па си читкам два саати по ред на форумов.. :lol: :lol: :$

17. 1209

1209 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    6.565
    Допаѓања:
    43.002
    Оној кој е паметен не се фали како тоа е многу паметен, а и да ја читаш Лајла Грејс по 3-4 пати нејќе да е од паметноќа ;)
    Али ајде мала си ќе ти се опрости...можеби.
    Се извинувам за оффтопикот.

На RockNroLLGirL, eliesaab и sadgirl21 им се допаѓа ова.
  18. AziskaStrslenka

AziskaStrslenka Истакнат член

Се зачлени на:
    7 август 2014
    Пораки:
    412
    Допаѓања:
    3.509
    Поголема сум од другите,смртоносна,и имам портокалова глава,се движам кај Водно,многу сум избувлива и понекогаш напаѓам без причина... :D Барем така викаат на Сител.

На kolovoz, Marossa, RockNroLLGirL и 2 други им се допаѓа ова.
  19. luci22

luci22 Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2014
    Пораки:
    742
    Допаѓања:
    1.502
    Абе работава умре циганката шо ме фалеше, па морам сама! :lol: :D

На AziskaStrslenka му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Makeup

Makeup Истакнат член

Се зачлени на:
    1 септември 2013
    Пораки:
    44
    Допаѓања:
    50
    Ни многу долга ни многу кратка кафена коса, премногу густа ;( сини очи средна висина

а за внатрешен хмм љубоморна :swear: не многу дружељубива иако сакам гужва многу луѓе околу мене многууу креативна :inlove: лесно се заљубувам :lol: бик во хороскоп (инат невиден :@ ) не верувам на секого и никогаш никогаш не издавам тајни но и не кажувам на секого