Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Опиши се!

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Tabby, 29 јуни 2010.

1. classy_M

classy_M Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јули 2015
    Пораки:
    229
    Допаѓања:
    538
    Висока сум 170cm, имам средно долга, права, бакарна боја на коса која многу си ја сакам и плави очи, кои навечер се сиви :) Во хороскоп сум двоен јарец , премногу сум емотивна, но некако успевам да го скријам тоа од другите и сите мислат дека сум безчувствителна и ладна што не е точно, никогаш не се откажувам од она што сакам да го постигнам во животот, храбра сум , амбициозна, одлучна, лојална, посветена, спортски тип сум и љубител на спортот:muscle:, креативна сум, сликам, фотографирам, дизајнирам:):):)

На Janina и deskarada им се допаѓа ова.
  2. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

Се зачлени на:
    31 мај 2010
    Пораки:
    13.738
    Допаѓања:
    80.072
    Кафеава коса, кафеаво-зелени очи, светол тен, слаба.
    Тврдоглава, таинствена, добра и верна, нема доверба во никој, разочарана од човештвото, весела итн.

На wanderlust му/ѝ се допаѓа ова.
  3. SWagger274

SWagger274 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јули 2015
    Пораки:
    233
    Допаѓања:
    508
    Кафеава коса,кафеави очи,девица со подзнак стрелец,љубител на забави,алхохолни пијалоци,слаба,висока 171.И тн.

4. butterfly*

butterfly* Популарен член

Се зачлени на:
    3 јуни 2015
    Пораки:
    1.562
    Допаѓања:
    1.909
    Ajde i jas da ne sum pokuso :D
    160cm,51kg,dolga crna kosa,kafeni oci,horoskop rak,obozavam seks (ustvari koj ne obozava :D ),zabavi,da sminkam,gotvam,tesko steknuvam doverba,ima uste mn no da ostavam i dr da si kazat pozz :)

На Petar80 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. VladeMila

VladeMila Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2015
    Пораки:
    430
    Допаѓања:
    8.515
    170cm,troa podebelka:rofl:,plava kosa vo faza na potemnuvanje na bojata,kafeni oci,devica so ribi...

6. Kimberly11

Kimberly11 Форумски идол

Се зачлени на:
    27 септември 2015
    Пораки:
    6.678
    Допаѓања:
    25.241
    Една многу убава (се шалам :lol: )
    Кафена коса
    Сини очи
    Отровна Скорпија
    Сакам да се дружам
    Омилена боја розева,црвена и небесно плаваа!:inlove:
    Терам се по мој кеиф.
    Мразам кога ми наредува некој:punch:
    Никогаш не прифаќам НЕ Успех!
    Сакам да се лакирам
    Ептен тврдоглава!
    Се за пријателите али ако згрешат нешто и ми наштетат :/// тешко дека простувам
    За оние што ги сакам живот ќе дадам!

толку(lalala):l:

На Pucanka и VladeMila им се допаѓа ова.
  7. PogbaPol

PogbaPol Популарен член

Се зачлени на:
    27 мај 2015
    Пораки:
    2.511
    Допаѓања:
    10.358
    Ист ко аватарот.[​IMG]

8. crimson

crimson Форумски идол

Се зачлени на:
    14 декември 2011
    Пораки:
    4.041
    Допаѓања:
    52.411
    Многу често се сопнувам.

На LoveRain, Kimberly11, wanderlust и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  9. Lutka®

Lutka® Активен член

Се зачлени на:
    4 декември 2015
    Пораки:
    29
    Допаѓања:
    103
    Надворешен изглед:
    * Плавуша со сини очи, полни усни нпрмално полни, елегантно исполнета хахаха.. Мускулеста, само што имам стомаче. Висока 177 см, тешка 82-85 кг немам поместено од килажа ни угоре, ни удолу. А треба барем до 75.. ( работиме на случај).. Бивша каратистка и ракометарка..Како и да е се чуствувам задоволна со надворешниот изглед.
    Внатрешен изглед:
    * Многу добра и забавна личност, сакам да запознавам нови пријатели, сакам да шетам. Авантурист по природа. Ми фаќа кликерот за многу работи. Понекогаш сум многу избувлива кога се работи за неправда, лага.. Голема плачка сум, за да не направам некој проблем во нервозата почнувам да плачам бидејќи тој/таа што ме изнервирала гадно ке настрада, со плачење некако си ја смирувам нервозата. Сакам да се фалам, да сум центар на внимание ( лав сум во хороскоп) сакам зафрканции и правам зафрканции на моја сметка, а ретко на туѓа, знам да чувам тајни, знам да ислушам и да дадам совет, многу сум тврдоглава и своеглава ако решам така да биде и така и ќе биде, без разлика дали подоцна ке се каам или не.. несакам никого да навредам, но ако сметам дека заслужил, ке си го добие на поштен начин.. Се на се отворена, интересна личност, добар пријател кој никогаш нема да те остави на цедило, спремна за авантури, нови пријателства и нови искуства.. :)

На Pucanka, BoyL, Crna Dama и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  10. Marick14

Marick14 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2013
    Пораки:
    3.679
    Допаѓања:
    2.932
    Врло згоден и неопходен, која ќе ме запознае ќе ме дознае.

На LoveRain и Pucanka им се допаѓа ова.
  11. Bruneta

Bruneta Истакнат член

Се зачлени на:
    17 декември 2015
    Пораки:
    96
    Допаѓања:
    91
    Da si se opisam vo kratki crti: Visoka 1.72sm kilogrami 59, 60 Svetlo kafena kosa, I isto takvi oci ljubomorna, ako treba ama ne mnogu, Tajni cuvam, mnogu sakam da trosam:D sakam sekogas da bidam vo centar si saram so ocite toa si e Lavce :P:$

На Petar80 и Kimberly11 им се допаѓа ова.
  12. BoneMachine

BoneMachine Популарен член

Се зачлени на:
    6 декември 2014
    Пораки:
    862
    Допаѓања:
    3.382
    Секој во фамилијата има перверзен чичко, епа јас сум тој.

На LoveRain, Sanjichka007, Captain-Omni и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  13. N0NamE

N0NamE Популарен член

Се зачлени на:
    13 ноември 2015
    Пораки:
    698
    Допаѓања:
    2.136
    И јас сум Чичко ама не сум перверзен висок 1.75 црна коса кафеави очи во Хороскоп Бикче :P културно момче :D сакам шали и сакам да се шалам не трпам провокации и навреди брзо избувнувам сакам да се дружам, шетам и да учам нови работи како што викаат човек учи дур е жив.Кој ке ми направи добрина ме поштува и ме сака дупло му враќам и помагам никогаш не го заборавам тоа што го направил за мене бескрајно го ценам и сакам.Пријателите и сите што ме познаваат и што ми помогнале во животот знаат дека нема да им останам никогаш должен ке им возвратам со иста мера или ке помогнам на било каков начин и дека можат секогаш да се потпрат на мене во секое време.

Ете толку :P

На LoveRain, ElenaBitola и Someonespecial им се допаѓа ова.
  14. Sanjichka007

Sanjichka007 Популарен член

Се зачлени на:
    5 јуни 2012
    Пораки:
    1.544
    Допаѓања:
    11.928
    Ондак јас сум од оние проблематичните братучеди у фамилијата, од кои увек се очекува најлошото. :D

На BoneMachine и Lady Phoenix им се допаѓа ова.
  15. Fitteen

Fitteen Истакнат член

Се зачлени на:
    14 ноември 2015
    Пораки:
    135
    Допаѓања:
    723
    Имам долга, густа, темна кафено-црна коса, не толку темни кафени покрупни очи, посветол тен, висина од 163см и околу 50 килограми. Мојата опсесија е фитнесот и работам на својот изглед и мускулатурата да имам цврсто и обликувано женствено тело. Го чувам своето здравје како капка на дланка. Здравата исхрана ме прави среќна. Решителна сум. Кога ке си поставам една цел одам до крај и правам се за да ја исполнам и никој неможе да ме спречи во тоа. Внимавам да не направам грешки како што направиле моите најблиски. Од нив научив многу. Сакам да се борам, макар и многу да се измачам, да обезбедам подобар живот за мене и моите најблиски. Сакам да живеам мирен и нормален живот како што секој заслужува да живее. Не се откажувам за ништо. Рак сум во хороскоп и сум доста емотивна личност. Полна сум за надеж и гледам кон светот со насмевка бидејки знам дека на сите проблеми кои ги имам денес ке поминат и ќе има подобро утре. Нив ги гледам како предизвици и искушенија.

На s&s му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Janina

Janina Истакнат член

Се зачлени на:
    1 август 2015
    Пораки:
    260
    Допаѓања:
    413
    Плавуша со зелени очи. Висока 171/2 см,тешка 73-74.
    Многу добра и забавна личност, сакам да запознавам нови пријатели, сакам да шетам во други градови. Авантурист по природа.Понекогаш сум многу избувлива кога се работи за неправда, лага..Во нервозата почнувам да си собирам се во душа,па дури и знам да ги изнервирам саканите некогаш и ги оддалечувам од себе бидејќи мислам дека сум секогаш крива за се.Сакам зафрканции и правам зафрканции на моја сметка, а ретко на туѓа, знам да чувам тајни, знам да ислушам и да дадам совет,многу сум тврдоглава и своеглава ако решам така да биде и така и ќе биде,без разлика дали подоцна ке се каам или не.Не сакам никого да навредам, но ако сметам дека заслужил, ке си го добие на поштен начин..Не дозволувам моите најблиски да бидат навредени и повредени,секогаш се мешам кога ќе има таква ситуација.Па и до тепачка ако треба ќе стигне. Секогаш сум искрена,многу емоционално сврзена за луѓе кои ми значат и ги сакам повеќе од се.Сакам романтики и сакам да приредувам изненадувања. Добар пријател кој никогаш нема да те остави на цедило ,сакам нови пријателства и нови искуства.Поради овие карактеристики имам одличен впечаток кај луѓето,и некои мислат дека сум дигната фаца,но напротив таквите на нерви ми идат. :)

На diskreten32 и PogbaPol им се допаѓа ова.
  17. krofnicka27

krofnicka27 Популарен член

Се зачлени на:
    8 февруари 2016
    Пораки:
    826
    Допаѓања:
    12.654
    Висока сум 161, имам 47 килограми, долга права кафена коса, зелени очи и голема уста...
    Многу сум емотивна, дружељубива, комуникативна, обожавам да запознавам нови луѓе..Секогаш ама баш секогаш сум насмеана :!: Многумина ми имаат кажано дека сум најпозитивната личност која ја запознале :clap: Имам добра смисла за хумор, секогаш успевам да ги насмеам и расположам другите..Тврдоглава сум многу и често сакам се да биде по мое, тоа ми е најголемата маана..Во хороскоп сум вага, а вагите важат за романтични и многу привлечни и убави личности :P Имам голема желба за пеење, но за жал не и талент хахах исто така обожавам и да танцувам (барем за тоа ме бива) :lol: Сакам странски јазици, перфектно зборувам германски и англиски, а одам и на часови по италијански..Тоа би било тоа :)

18. Passionate23

Passionate23 Активен член

Се зачлени на:
    22 август 2016
    Пораки:
    70
    Допаѓања:
    154
    Висока 160,55кг,косиче до рамена,природно виткана смеѓо плава,ама ја пеглам секој ден ко за инат.Очите смеѓи и широко отворени ,бистар поглед,кој постојано шара наоколу...Секогаш насмеана,луда,добра,срдечна...Краток фитил,брзо пламнувам,брзо се одлутувам...Нервозна,брза,нетрпелива...Смотана никогаш.Не заборавам предмети никогаш никаде.Прецизна.Конкретна..Многу флертувам.Сакам сите погледи да се кон мене. :D

19. fallenangel

fallenangel Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2010
    Пораки:
    2.150
    Допаѓања:
    16.149
    Убава,:makeup: згодна, секси(hollest) и неопходна8) таа сум.:emo: Се зезам.:lol::rofl:
    Надворешен изглед Висока 162, тешка 52, со долга темно кафена коса, кафени очи.
    Карактер Дружељубива, емотивна, културна, амбициозна личност, не трпам неправда. Дрдорка сум, со смисла за хумор, а некогаш употребувам иронија и сарказам. Сакам книги, мачиња, кучиња, музика и да готвам. Имам желба да научам странски јазици, да патувам низ светот.
    Своја на своето, горделива сум што ми е маана можеби.
    Негативни особини имам ниска самодоверба, често се лутам, па ме надвладува бес и гнев се надевам тоа ќе го поправам.

На SummerGirl му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Outlook

Outlook Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2015
    Пораки:
    3.186
    Допаѓања:
    5.118
    Сама себе да се опишам хммм брза, оштроумна, многу сакам да се смеам од срце без глума, ако нешто не ми е ок немам потреба од глумење лудило. Пред се сум мајка и зезање со мене нема на таа тема. Не се замарам другите што мислат мн мн нема фајде, живеам по свои правила и морални норми и не мрдам од нив. Човек од збор сум, зборот е закон за мене ако ветам нешто. Не сум ни лепота не пролазна ни грда жена ама каде моја штикла згазнала трева веќе не расне хаххахахха се зезам и подобро е кога се зезам отколку кога сум сериозна. Игри не играм во реалноста ако ме игра не си губам време таму, подобро сама отколку во лошо друштво и ... ај, да не давам, во неколку реченици не можам да се сведам и секоја ситуација налага соодветно однесување.