Висока околу 170см, тешка 72. Плава, зелени очи. Јарец во хороскоп. Секогаш сакам да бидам добро облечена и средена, уживам во тоа. Креативна сум. Упорна, но не напорна. Големо злопамтило, но исто така никогаш не заборавам некој кој ми помогнал, дури и ситница да е. Секогаш тука за најблиските. Перфекционист. Слабо владеам со емоциите. Несигурна понекогаш бидејќи мразам порази. Сум сакала само еднаш во животот и тоа уште трае... Трпелива многу, но на крај ситници ме кршат. Во мене, потајно се замарам за се` ама на површина сум ладна. Тоа е на кратко
175 висока,60 кг 23 год. црна коса сини очи ,не се трудам да се допаднам некому, одамна сфатив дека луѓето никогаш не можеш да ги задоволиш. Колку постара толку помалку пријатели околу мене .Мразам ладно време и кога би можела да бирам меѓу температура од +15 степени и +40 јас би одбрала +40 степени.
Висока 166 см тешка ?? Црна коса , црни очи , бел тен , вага во хороскооп ( подзнак или риба или водолија не сум сигурна) сакам мода , високи потпетици , мразам изгризани нокти и расипани заби , не сакам ниту зима ниту лето , туку умерено есен -пролет Карактер : знам да бидам себична и многу строга , но сум секогаш тука за тие што ги сакам , не сум злопамтило , и брзо заборавам и терам напред.. Голем гурман
Messy mind, '70 head, wild soul. Plava kosa so kafeno zeleni ochi,polna usta,m70,tenok struk so atributi haha...
Мааалку пониска од просечна висина, со долга, смеѓа и брановидна коса, темни- кафеави очи. Риби во хороскоп, емотивна, на сите добро им мислам (), внимателна, посветена, голем борец за тоа што го сакам, упорна, тврдоглава, сакам да им помагам на луѓето, сакам животни многу, секогаш се трудам да го извлечам позитивното од било каква ситуација, overthinker (, се надевам нема да си полудам од тоа) иии уште многу работи, ама за сега доволно е.
Секогаш сакам да помогнам и дефинитивно ги давам најпаметните совети, па затоа сум тука . Имам кратко трпение и лесно избувнувам. Сакам да ги правам работите во мој стил, онака како што јас умеам најдобро. Лесно се разочарувам и губам доверба. Ги ценам сите. И нешто што најмногу ме опишува е тоа дела сум упорна и секогаш полна со надеж до последниот момент.
Оф , не сум се мерела одамна , па затоа ич не кажувам пропорции на висина и тежина затоа ќе си се опишам онака Смеѓа коса , бел тен , светло кафени мешани со светло зелени очи , усни средни не многу полну не многу тенки , вишок кг имам , форма на тело - песочен часовник . Сакам патувања , журки , лудување , но сакам и да сум во близина на семејството во кругот на семејната куќа . Недораснато дете . Стрелец со подзнак водолија многу работи можат да ме расплачат ..
Имам премногу за пишување ама еве ќе ги издвојам најглавните карактеристики според внатрешната и надворешната убавина. Надворешна: висока, долга права кафена густа коса, темно кафени очи (малку коси), густи веѓи и трепки. Според конструкцијата, телото ми е во вид на песочен часовник. Внатрешна: упорна сум и тоа многу, амбициозна, саркастична на моменти, лојална, премногу емотивна. Понекогаш многу избувлива и негативно настроена. Сакам да запознавам нови луѓе и сум доста селективна. Преферирам секогаш да бидам искрена и директна, за да не дојде до забуна после. Премногу анализирам. Се стремам кон тоа да ја гледам убавината во сите мали нешта. Читам, пишувам, играм одбојка, шетам, планинарам (кога имам време), играм видео-игри, сакам да посетувам фестивали, театри, музеи, кино и воглавно да се забавувам. И тоа е тоа.
Hmm,aj da se opisheme Visok 190,teshki 80-82 kg Stomache kako 2 mesechna trudnica pa mozhebi zatoa i tolku sum teshki Imam 5 deca (ama vo moja blizina,ne se moi) Ona shto sakam da go imam,se boram za nego da go imam i go chuvam kako ochive svoi,makar i kamenche da e. Ona shto go sakam,shto go imam go sakam takvo kakvo shto e bez razlika dali e ubavo ili ne za nekoj drug. Sakam proshetki vo planina,vo sekoj period od godinata,toa me ispolnuva i mi dava ubavo raspolozhenie. Mozhe i prespivanje vo shator. Sakam kamenja,kristali,minerali,isto i toa me ispolnuva. Iii shkorpija sum,znak so interesni karakteristiki
Надворешен опис: Плава коса, сини очи, бел тен, 180 висок, 70 кг. Внатрешен опис: Решителен, упорен, трпелив, десничарски настроен, националист, родољуб, рамнодушен, спортист, верник, човек кој ја сака природата пред се.