Висока, слаба, црвенокоса, кафено-зелени очи, светол тен .....моментално потемен дека исунчана Мајка, посветена на децата, искрена дури и премногу, друштвена, шегаџика
171цм 75 кг смеѓа коса со црвени прамени, светло кафени очи спортски се носам со гардероба, онака комотно....освен на работа во униформа зш морам да изгледам средено. претежно сум во топ расположение за зафркавање и често знаат да ми речат , дај бе озбили се, не ти личи на годините она што го сакам кај мене ; дисциплина, искреност, максимална хигиена она што го мразам кај мене ; нетрпеливост , лесно можам да се изнервирам, да испцујам и пак да се смирам најчест коментар што го слушам за мене ; не е можно да си 33 год, личиш ко 25 годишна хороскопски знак : стрелец - тоа се кажува БОНУС Омилено јадење ; дефинитивно суши !!!!
Висока над 177, слаба (околу 50 кг), Кафена коса до рамена, кафени очи. Комуникативна сум, дрдорка, многу лесно се адаптирам и уклапам во различна средина/друштво. Со најблиските сум искрена, секогаш се што мислам им кажувам колку и да е црно. Сакам да си се закачам некогаш и да се карам.Не дека сум кавгаџика ама некогаш имам потреба да отерам некој во к***ц. Сакам да помагам на луѓе, не материјално, сакам да советувам, да гушкам, да бидам поддршка. Хороскоп-рак. Најчесто ми кажуваат дека личам на 15..а ќе правам 18 уште малце.
Висока 176, околу 55-58кг, кратка коса кафена нешто у сегашниот стил на Ирина Шајк хахахаха, светол тен, кафено-зеленкасти очи, шегаџика деф, обожавам рок музиче и шкорпија у хороскоп.
Висок сум 189,тежок 100 кг,темна смеѓа коса и кафеави очи со мала зелена нијанса.Иако имам 39 год младолик сум,како мече со тркалезно лице.Симпатични црти имам на лицето.Имам умерено полни усни,ниско чело,залепени уши,прќаст нос ама не онаков како на гном долг па на крајот заоблен туку баш убав нос имам од профил кога ме гледаат,Имам широки раменици и убави нозе.Маана е што најголем дел од вишокот килограми ми оди во стомак па тука мора да се направат неки корекции,да се слабее ама вака кога ме гледаат како целокупна појава и не делувам толку дебело(си се тешам) Имам добра душа,голем оптимист сум во животот,сакам домашни миленичиња освен влекачи.На животот гледам низ розови наочари и во секоја ситуација гледам да го извлечам најпозитивното,а негативните искуства како учител и начин на калење низ мојот живот иако боли кога ќе те повредат.Многу сум емотивен,правичен,искрен,толерантен,бескрано романтичен што дури некои би го нарекле и дека преминува во патетика.Многу сум трпелив ама и мојата трпеливост има црвена линија која не смее да се премине.Верен сум,добар слушател,претерано сум нежен и сакам да се галам ама можам да бидам и неверојатно груб што ретко го покажувам освен ако ми е загрозен животот или оној на моите најблиски,имам многу јака самоконтрола,а инаку сум многу страствен само што тоа поретко се забележува бидејќи сум многу воздржан и сериозен па на прв поглед многумина би помислиле дека сум досаден и незанимлив.Ако некој успее да ме опушти дефинитивно се претворам во човек со кој е многу забавно да се биде во друштво,а и смислата за хумор не ми е туѓа иако за да дојде до тоа треба подобро да го запознаам човека.Маана ми е што знам да бидам мрзлив некогаш и што сум нерешителен,со ниска самодоверба.Некогаш не се ни приметува дека ми фали самодоверба,а некогаш делувам како изгубен и расеан.Во хороскоп сум стрелец.Од прилика тоа би било тоа.
jas sum visoka 1.68 iam 55kg. satirana mi e kosata i svetko kafeni oci, 34god. strelec vo horoskop, od skopje, visoko obrazovana i luda i otkacena. po priroda sum komunikativna seriozna i romaticna licnost, sakam vnimanie i licnosti kulturni vospitani dominantni stabilni i obrazovani so eden zbor moe nivo za druzenje i partner, lugje so zivotno iskustvo.
Висока - колку шо ми е мерак дента да бидам, килограми - зависи во кое огледало се гледам, боја на коса - онаква каква што ќе ми ја направи сонцето, боја на очи - за некој најпреварантска боја сум имала, за други најискрена, уши - имам, нос - исто Заби - постојано на изложба затоа што појше од пола од врмето се смеам као сВе да ми е рамно од овде до Кина Карактерно - арна сум (за кој ме разбира ). Тенкју вери мач. Гудбај.
156 висока  мало човече 51 кг, тегет црна коса до рамена, кафени очи, мразам лаги, неправди, обожавам рок музика, мачиња теретаната ми е втор дом
Висока сум околу 1.70, а тежина околу 70 кг. Имам кафени очи, кои понекогаш се црни Црна коса (црно-црвена омбре стил) долга до рамена. Имам две супер-забавни дечиња (1,5 и 3 год) , кои се активни по цел ден.. Имај живци и трпение,-друго ништо не ти треба. Позитивна личност, духовита, отворена и дирекна за се.
Висока 173 тешка 70 килограми.Црна виткана коса,црни очи,светол тен.Обожавам да читам книги и да гледам серии.Вага во хороскоп.Секогаш се заебавам и затоа луѓето ме мислат несериозна.Обожавам да се дружам и да стекнувам нови пријателства бидејќи не поднесувам самотија.Понекогаш несигурна во себе.Инаетлива...и да не сум во право не попуштам...Зависник од итернет и телефон.Обожувам брза храна.Кафе не пијам...Знам да дадам совети кога треба а и кога не треба.
Висина 173 Тежина 65 Црна коса Светол тен Карактер катастрофа дури и јас не си го сакам дрска и арогантна(дури и со луѓето кои ги сакам и ми значат) воопшто немам жал и емоции! По природа сум весела и насмеана личност. Колку тешкотии и да имам гледам да се насмевнам и да мислам позитивно.
Тежина 103 килограми, висина 187 кафеави очи, црна коса, темно-светла кожа во зима, темно-темна во лето Р.и.п. коцки на стомак, лонг лајф рамена и гради. Не сум дебел i swear
Паа зависи кога и за кој како .. понекогаш среќна,понекогаш тажна,понекогаш замислена , понекогаш зборлива ... итн итн за мене и за ближните сум си фина ,, па другите и нивните мислења не ме засегаат баш... и така
Висина 163, тежина 59 Црвена коса до рамена, светол тен, зелени очи, бејбифејс. Сакам добра музика, крими серии, читање книги и готвење. Карактерот ми е така така. Дружељубива, секогаш спремна да помогне. Најголем страв ми е длабочината.
175 77 Темна кафеава коса Кафени очи Широчки рамења (не претерано) Принципиелен - мора сето да биди под конец Чесен и интилегентен