Бел тен кафена коса кафени очи 175 висинa Средна тежина Принципиелен, одговорен, чувствителен, конзервативец.
Ситна и инкогнита. Егоцентрик, интроверт и непоправлив оптимист. Строга, одговорна и опсесивно принципиелна. Гласен и објективен самокритичар кој учи од своето искуство. За себе конзервативна, а за останатите либерална и чудна. Повеќе слушам, отколку што зборувам.
Надворешно: Тен како на омилената моја манџа Зелени очи Плава коса Доволно ви е... Внатрешно: Понекогаш чувствителен Најдобар пријател, се дур не ми забијат нож во грб (тогаш сум најголем кошмар) Смирен по природа, со бавни и паметни одлуки во животот Дружељубив, верен пријател, хуман Полн со самодоверба Позитивен и одговорен
168cm 50kg Cijan (mix na plavo i zeleno) oci Kafena kosa Slaba Tvrdoglava Ne me interesirat tugite mislenja Mrzliva Asocijalna Samotijata- najdobar prijatel Sakam zhivotni
Кафена коса,сини светли очи со зелено,слабичка со атрибути И најважно добра личност,верна ,реална и храбра
Омбре коса, високо чело, кафеави очи, големи гради и позадина полничка со многу целулит и малце стомак.
Мала, безобразна, наќезена од 8ца до 8ца. Се шалам. Изглед: Светла коса, светли зеленкасти очи, мала 167, дебелка мацку, бел тен. Карактер: Пуно има чеки сила да зеам Многу се смеам, кога ми е најтешко се смеам и тоа безобразно. Сакам и другите да ги смеам. Знам и емотивна да бидам. Импулсивна. Многу искрена, верна, малку срамежлива. Дрска и безобразна во секоја смисла на зборот. Знам да згрешам, ама знам да кажам "извини". Чувам тајни дури и кога прекинувам комуникација со одредена личност. Мала доза љубомора, али тоа е пошто ми значи личноста. Многу добро осеќам нешто. 99.9 % испаднало точно во мојов живот.
Visoka 170 teska 70kg Bel ten so crna dolga kosa i golemi kafeni oci. Mnogu emotivna sentimentalna ..rakce Sekogas spremna da pomogne. Golem drugar.Nadvoresno ladna i nezainteresirana koj ne me poznava veli izdigana mi deluvase,vnatresno meka kako pamuk.itn itn
Црна коса Зелени очи 172цм висока 58кг тешка Сакам дружење Имам многу пријатели Малку сум токсик ама нмв се припазувам Сакамм животнии многу И мразам луѓе кои тепаат животни Мразам луѓе кои мислат дека се на многу високо ниво а односно се многу ниско. Неможам да се воздржам ако некој ме провоцира избувлива сум. И ДА ЌЕ ИМАМ ЗА 3 МЕСЕЦИ 18 ГОДИНИ ЈЕЕЈ