Снег тен, смеѓа коса и очи, висина измеѓу 155-160 цм, тежина средна или огромна (што знам) - тоа надворешно. Карактерни одлики за мене некако не знам да кажувам, ама едно знам за мене: кинам зелени, после откако ќе се свестам се извинувам А тоа што сум смешна, тоа е моја најголема одлика
Бел тен, црна коса, кафени очи, висок 188цм, тежина 85кг Карактер емотивен, темпераментен, спонтан, внимателен, грижлив, нетрпелив, креативен, комуникативен, ранлив , дарежлив и тн и тн. Убав, згоден и неопходен Сладок ко мед
Темен тен Црвено- виолетова коса( моментално) Кафеави очи 165 висока 60 кг Многу сум емотивна и срамежлива, ама сакам да се дружам...кога подобро ќе запознаам некого го тепам од вицови....сакам луѓе со доза на хумор
dolga smega kosa do struk , zeleni oci , ubava (site velat mnogu sum ubava), imam nekoi 10-na kg plus site me sakaat i sakaat da se druzat so mene (osven na forumot) ko karakter sum cesna ,ne lazam, ne se licemeram, sto mislam toa i pisuvam, a i kazuvam vo lice sto mislam bez zaobikoluvanja i taka
Crna keatka kosa crni oci 175 visok 68 kg onaka normalno telo ateltikata i fitnesot za pokasno ostanale .
181цм висок. Темно кафени мали очи, накај црни. Црна коса. Густи веѓи. Мускули. Убави усни. Средена брада. Карактер: Трпелив, многу добар другар, бунтовен ама знам да кажам извини. Неможам да сум скаран со некој, гледам све да поправам све да биде океј.
Луда.Што на ум тоа на друм.Често не пазам што кажувам.Искрена сум премногу.Наивна,мислам дека сите се добри.
Костенлива долга коса, зелени очи. Висока 160цм 57кг Преемотивна (не си ја сакам оваа особина), наивна, вредна, позитивна… сакам да се смеам и да ги смеам саканите околу мене. Многу сакам дечиња
Брутално искрен како за себе така и за другите. Зборлест, без срам да си кажам и да почнам муабет дури и со непознати. Се трудам да бидам внимателен и несебичен колку што можам да си дозволам и со кого како. Сакам да давам подароци, уствари уживам во тоа и некако ме исполнува. Обожавам да готвам, остај ме во кујна и заборави ме. Сега сум у фаза на медитеранска кујна. Сакам да патувам и секоја прилика да шетнам некаде ја користам. Прошетки обожавам гледам да излезам секој ден без разлика од времето. Физикалии за малку 1.8м околу 100кг варира зависно од сезона . Кафени очи, црна коса со по некое бело влакно чат пат, сеуште не паѓа фала богу .
175cm,60кг,темен тен,фарбана црна коса,природна костенлива ,згодна ал јако незгоднамала шала,премногу отворена и искрена и директна
185 cm so 80 kg, plavi oci, Sakam na site da im zavrsam rabota, pa zatoa docnam nasekade, grizliv za familija , rabotliv, ploden, zgoden i neophoden.