Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Опиши се!

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Tabby, 29 јуни 2010.

1. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.229
    sesilijaa..дефинитивно и мене ова реченица многу ме опишваа :lol: :lol: :lol:

2. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.229
    165 cm висока , 58 kg , ниска сумм..имам кафеава коса до рамена..нонстоп права и кркма настрана..
    воедно сум забавна,по малце љубоморна личност..ама знам да бидам права другарка и знам да поможам во одредени случаеви :D ..дружељубива..пеам насеегдее ако сум заразена со некоја песна хД ..живеам за љубовв...лесно можат да ме повредат..постојано плачам и да е за најмала и најглупа ситница,знам вистински да сакамм..ко ќе сум со еден целосно му се предавам него без превари и такви ствари..сакам да патувам и тоа многу :) ..сакам кога некој ми се обраќа со убави зборови што знам дека ќе допрат до моето срце и никогаш нема да ги заборавам..обожавам да глумам во крвта ми е ...мразам да борчам пари хД..голема спанка да можам цел живот ќе спијамм :lol: ..сакам да сум со детето шо го сакам најмногууу..и да си бидиме најсреќни и да си се земиме..и да си имаме близначињаа.. :$
    Толку Од Мене :)

3. Sunshine555

Sunshine555 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    269
    Допаѓања:
    69
    Надворешен изглед-Висока,слаба,многу светла кафена коса :emo: (ама не валкана плава) со локни на врвоти(нешто што ме нервира си сакам права коса :worried: ) хазелни очи,мало носе :lol: ,и полни усни.
    Карактер- ајде прво полошите работи- прекомплицирана,не се отворам многу лесно,тврдоглава,понекогаш мрзелива,се нервирам и за најмала ситница,сакам се да ми биде совршено хороскопски знак-девица. Добрите работи- креативна(со луди идеи и си правам 1000 филмчиња во секунда :lol: ) , добар слушател, давам совети што не ги користам баш :rofl: ,голем љубител на животни,забавна,смешна :)

4. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.171
    Висока незнам точно колку сум. :D Околу 160 и нешо. Средна по големина коса, густа и смеѓа. Ниско чело, плави мали очи,..
    По карактер, сум срамежлива, коа ќутам ќутам, али некад коа ќе ми се насобере се... Али знам и да откачам почесто и да си треснам по некоја глупост, у позитивна смисла. Сакам мојот збор да биде последен исто така. :D Пошо и ја сум девица, нај нај нај више ме нервира коа некој ме лаже. Али највише сакам коа некој ќе се фати у сопствена лага.. Мрзам коа некој ќе каже нешо а после тоа не го испунува, а тоа ми го кажува у 5 до 12 -.-`.. Сакам да помагам, да давам совети и такви ствари, али не сакам многу јас да примам совети. Лоша страна ми е шо многу се двоумам, неодлучна сум. :@ По тешко се отварам, не сакам пред никој да плачам, и да експлодирам у себе, нејќам некој да знае. Затворена личност сум, потешко се заљубувам, потешко откривам чуства. :( Незнам ако ја знаете песната: Тачно је да се напијем, и од кока коле, лако на добру песму откачим, ЈОШ ЛАКШЕ МОГУ ДА ЗАПЛАЧЕМ, КАД СЕ ДРУГИ ВОЛЕ, АЛ ТЕШКО МИ ЈЕЕ ДА СЕ ЗАЉУБИМ. :( . Едино сакам да се смеам пред други :D Ужасно ме нервира неправдата, коа се работи и за школо и за се! Сакам многу да украсувам, да бидам креативна, сакам ликовно, такви ствари, да планирам.. Скоро никогаш не ми е досадно, си наоѓам некоја работа, ќе земам некој предмет, ќе го украсувам и така.. Сакам се да ми биде средено! Иако некогаш ме мрзи, али сакам се да ми биде како шо треба. И тоа би било се у „кратки“ црти. :D

5. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.171
    И да заборавив да кажам, мрзам коа некој нешо ќе ми рече, а ја неможам да кажам не. ://

6. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.126
    Фино некое мирно, симпатично, ко бонбона биќе (на изглед ама) ... со очи некакви си секогаш светнати.. не не пијам верувајте. :) Кафеави се, обични. Инаку, големи некои си. Црна долга и ко праз права коса. Ма физички од каде да знам што да кажам. Бунтовник без причина. Секогаш замислена. Секогаш во свој филм. Секогаш правда тера. Ќути кога не и се зборува, може и цел ден во молчење да го помине. Али зборува прилично доста. Провокатор е да. Пецка и те како пецка, кога има некој што плаче да го пецкаш. Сака се живо што се мрда, макар што животните повеќе од луѓето. Не мрази. Тоа не научи како се прави. Има само луѓе кои помалку ги сака, такви што некогаш и ги избегнува, за да не каже нешто што ќе ги повреди не за друго... пецкач е да пецкач. Комедијант е, дворски шут. Глупости секогаш и текнуваат пошто фантазер е до немај каде. Аналитичар е голем. Се анализира, ама ретко кога по план тера нешто. Одлучува во секунда и секогаш сосема различно од тоа што до пред тоа мислела. Не баш предвидлив човек. Тежок карактер. Тврдоглав. Работохолик човек... доста е.. претерав дури

На Wild-GirL, Strumfeta93 и LivingGlam им се допаѓа ова.
  7. unhappyy

unhappyy Истакнат член

Се зачлени на:
    10 април 2011
    Пораки:
    320
    Допаѓања:
    147
    Плавуша, плави очи,средно долга коса 170 висока 68 kg.Бујна фантазијаа,и тоа премногуу..,Се смееаам на сва и свашта,комуникативна,откачена,добра другарка,...незнам за граници :rofl: Малце фалбаџика,плачка и тоа големаа (кога сум нервозна) :lol: многу лесно можам да се заљубам,а многу тешко да преболам некого,ако вистински сум го засакала ...

8. emma-chan

emma-chan Истакнат член

Се зачлени на:
    11 април 2011
    Пораки:
    71
    Допаѓања:
    10
    Црна коса до раменици (природна без никакви фарби), кафени очи, метро и шеесет и девет.
    Многу сум емоцијална (т.е. плачка), сакам правда (ама нема), најискрено .. сакам да се карам! Спанка, не сакам да учам, писател и поетеса :)

9. Happygirl13

Happygirl13 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 април 2011
    Пораки:
    131
    Допаѓања:
    60
    Надворешен изглед..
    -Кафеава коса не многу долга ни многу кратка значи средна.Сино-зелени очи, средно носе и не многу голема уста.Висока сум 1.58, а тешка сум 49 кила ( мора да се извишам и да ослабам ! :( ). Големки гради и среден задник.

Внатрешен изглед..
    -Прво основно и најбитно и што сите знаат е дека НЕМОЖАМ ДА ЖИВЕАМ БЕЗ БЛАГО ! х)
    Голем инает сум, премногу тврдоглава, сакам да се карам од мравка знам да напраам слон..(па таква сум де леле) голема алапача сум знам да кажам се што треба ама и се што не треба! :| .Го сакам спортот особено ракометот и да нагласам навивам за МЕТАЛУРГ.Обожавам да возам ролерки, сакам да слушам музика највеке рок и рап.Во последно време сум поет и романтична душа (стварно незнам што се случува со мене) сакам да гледам романтични филмови, комедии, хорори.Може да се каже дека сум голем патриот(тоа е гени.. од татко ми и брат ми х) ).Мразам неправда иако ја има на сите страни исто така и политика! Мразам луге кои се со тебе само од корист, мразам дволични, мразам лажење (иако и јас понекогаш лажам) мразам намќури.Сакам весели луге кои имаат смисла за хумор.Незнам да прекутам на сите вракам понекогаш и жалам за тоа ама ете таква сум се родила не сум јас крива .Сакам да се шминкам и да се пофалам знам многу убаво да шминкам! :wasntme: .Дружељубива сум знам да се насмеам и на моја сметка, доста сум немирна па затоа и класната и се жали на мајка ми.. :|.Незнам веке што друго да кажам.. другото што сум го заборавила да го напишам ќе го приметите по моите постови ! :)

10. Rock-a-Fella

Rock-a-Fella Популарен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2011
    Пораки:
    1.392
    Допаѓања:
    1.383
    висока, не толку долга коса, природната боја на косата-кафена, (со фарбиве кинам нерви -.-) очите кафени, светол тен, слабичка, тоа...
    смирена личност, комуникативна, позитивна, ведра, малку мрзлива :$
    I don't mind Jokes, but I don't want to Look like One ^_^ -значи лесно се навредувам :$

11. Marina89

Marina89 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јуни 2010
    Пораки:
    320
    Допаѓања:
    42
    173-4 висока, 73-4 кг :( (морам да симнам некое килце) со темно кафена коса,плави очи,ама она вистински плави,кои понекогш знаат да се претворат и во зеленки,полна црвена уста.
    Добродушна од повеќе,брзо се разочарувам,зошто брзо се приврзувам за луѓе,и многу сакам искрени луѓе и имам замерки од сите дека сум била директна...мразам дволичнист,ме иритира тоа,а многу сакам искрено пријателство!!! :)

12. SanjaKirchner

SanjaKirchner Истакнат член

Се зачлени на:
    27 април 2011
    Пораки:
    512
    Допаѓања:
    762
    Ајде и јас да се опишам кусо да не сам :D

Мислам дека сам 164 или 165 одамна беше кога се мерив , моментално сум 65 ама како сам тргнала по јадење и 70 ке станам :D Имам долга црна коса (сега е црна) , имаше до пред некој ден шишки ама реши сама да ги шишам и сега ги немам :D кафеани очи, бел тен (да се надеваме у лето црнко малку ) имам 23 год.

По карактер сум весела, секогаш насмеана (освен ако не гледам некој тажен филм, или ако некоја приказна не ме трогне), значи и сентиментална. Секогаш тука за луѓето, гледам да помогнам колку што можам, голем слушач сум кога некој има проблем. Премногу зборам :D мојте дома ми викат сум била „празна воденица„ Сакам да комуницирам и да се дружам и да запознавам нови пријателстав. Обожавам ризици и предизвици, голем авантурист. Некогаш знам ногу да се инааетам и да бидам тврдоглава и да е се по мое ( овен си е овен а подзнак јарец хихи) мразам неправди и кога знам дека имам право можам до сабјале да докажувам не ми е проблем. Хоби ми е да играам на добра музика па така да знам да одлепам кога сам сама дома ,(сите другари/ќи викат дека сам била скачка се сам скокала на журки )обожавам стомачен танц ( а не дека имам добиено некој јак стомак) :D незнам мирна да седам, и да не правам ништо , ке се пошекнам
    За се се интересирам, особено мистерии, нешто што не може да се објасне , и најголема желба ми е да дознаам што кријат у НАСА :)
    Никогаш не се откажувам од тоа што сам наумила, и поради тоа се горам се на своја кожа. И со глава ѕид бутам. :D
    Дечко имам, и ке се мажеме на 10 Јуни :) :inlove:
    Љубоморна сам ама не ногу често и сакам да сум опколена со позитивна енергија :)
    Некогаш знам да бидам и ногу искрена па самата си се воведам у лоши ситуации, без да знам дека некој сам повредила... и ме нервират луѓе со немат свое ЈАС и што лажат.

Мое мото : Живеј го секој ден како да ти е последен

13. BlueEyess

BlueEyess Истакнат член

Се зачлени на:
    3 април 2011
    Пораки:
    65
    Допаѓања:
    26
    Надровшен изглед
    -Природно плава коса
    -Јаки сини очи
    -Висока 164
    -Тешка 45-6 кила
    -Полни усни ама не до толку
    -Бледа ама не многу
    Внатрешен(не бива изглед да кажам)
    -Мајчински иснстикнт кој преовладува
    -Страв ми е да не направам нешто лошо или да повредам некој
    -Премногу се надевам
    -Голема фантазија
    -Кога ќе ми пукне филмот тешко тој што е до мене
    -Лесно се заљубувам
    -Треба некој доверба да ми стекне и ако ја изгуби тешко ќе ја врати
    -Добро намерна
    -Срамежлива ама понекогаш ме фаќаат будалите
    -Мирољубива
    -Лесно се плашам
    -Знам да трпам ама до граница
    -Не сум некој голем лидер
    -Ги сакам сите околу мене барем се трудам
    -А понекогаш се однесувам како нечива мајка а не другарка
    -Работлива :lol: но понекогаш мрзлива
    -Мразам кога некој ме замара и сум центар внимание |(
    -Многу се соживувам

Мала сум уште и сега каква ќе ме замислите е до вас (личам најмногу на Дакота Фенинг,Мила Кунис и малце на Лима ама само во очите)

14. Lov3

Lov3 Популарен член

Се зачлени на:
    8 октомври 2010
    Пораки:
    774
    Допаѓања:
    1.886
    Мене да не ме опишуваше? :lol:
    Скоро се е исто, само тежината (кај мене додај 10-15 кила плус. :( ) и косата (имам кафеава, не плава, а сакам плавааа :/ )
    Не сум работлива. Не, не... :shake: :shake: Мрза тешка.
    И само една година си постара од мене. :)

15. ehrgeizig123

ehrgeizig123 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 декември 2010
    Пораки:
    427
    Допаѓања:
    157
    Висока 164-165 килограми 58-59(не изглеам воопшто дебело иако сега кога ги глеам килограмиве многу се :lol: ).
    Природно надарена со гради,задник,колкови..секси девојче :lol:
    Повеќе се пронаоѓам во машко друштво отколку во женско. Од мала имам проблеми со другарки, секогаш се карав со сите и затоа понекогаш и бев без друштво. Тоа ме правеше несигурна некој период ама затоа сегааа :rofl:
    Сакам секогаш да сум средена и дотерана.
    Сакам средени и дотерани луѓе и сакам да сум во друштво на убави луѓе.
    На прв поглед изгледам како дигнато човече, ама не е така. Баш сум фина :tmi:
    Се гадам од помислата некогаш да немам пари...затоа и уште од сега пробувам да си најдам дополнителни приходи.
    Еден ден ќе бидам успешен правник :geek:
    Тоа е тоа за сега.

16. CharmedGirl

CharmedGirl Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2011
    Пораки:
    1.420
    Допаѓања:
    1.662
    Еве вака...За надворешниот изглед:висока сум 170цм, тешка 65.Не сум дебела, ама не сум ни слаба.Згодничка сум, со кафеава коса(природна), кафеави очи и полна уста.Среден, накај потемен тен.Личам на Бијонсе во скоро се, само што косата ми е права и нормално тенот ми е посветол ;)
    Од внатрешноста сум...грижлива, ама не се приврзувам многу за луѓето.Страв ми е дека ќе ме повредат со нивните постапки и зборови, па секогаш сум ладна и на одредена дистанца.Провокативна сум и во однесувањето и во изгледот, ама не на лош начин, туку само за забава :rofl: Лидер сум, ако не ги влечам конците, тогаш имам чувство дека тоа што го правам нема да излезе добро.Мразам несериозни луѓе, сакам луѓе што ќе ме насмеат, но истовремено да може со нив да се сврзе нормален разговор.И нешто што не можам да поднесам, тоа е лажното фалење.Ако сакаш да се фалиш, фали се со нешто реално, па не пијам јас нафта :@

17. Domino

Domino Популарен член

Се зачлени на:
    15 ноември 2010
    Пораки:
    971
    Допаѓања:
    1.038
    Епа вака... Дооолга кафеаво-златна коса (веројатно ке се фарбам црвена ^^), крупни златни очи, симетричен нос, мала уста, коцкасто лице. Ни висока ни ниска, околу 165-170 а околу 50 кила. Ни дебела ни слаба. Светол тен.
    Навидум сум ладна кон луѓето, ама за луѓето кои ми значат правам се. Околку мене правам еден ѕид со намена да се заштитам од надворешниот свет кој ужива да повредува. Ме викаат дрска, ама не сум. Не сум личност за големи друштва која ке лудува во дискотеки до раните утрински часови, попрво ке викнам дома две другарки и ке направиме огоооомен куп пуканки и ке ги изгледаме сите делови на Хари Потер. Прилично сериозна и срамежлива, но кога сум со луѓе на кои им верувам можам комплетно да откачам. Се оддалечувам од луѓето, повеќе сакам да сум сама што би рекле- antisocial. Многу амбициозна и посветена на науката со големи планови за иднината. Уметничка душа, а моите текстови и поеми ги плашат луѓето на некој начин а од друга страна се восхитени. Не изгледам, ама кога ке ме запознаат подобро многумина заклучиле дека сум на некој начин сум посебно мрачна и мистериозна па ме етикетираат како готик. А не сум. Едноставно не се трудам да бидам како другите и ,,да се вклопам'' заедно со останатите. Не обрнувам внимание на љубота тоа ми е повеќе за забава. Многу добро заведувам ама се плашат да ми пријадат зошто изгледам ладна...
    Стилот ми е софистициран, елегантен и секогаш среден. Педантен. Посебен. Па замислете вака: Готик, хипи, елегантен и средновековен (поточно викторијански). Замисливте? Да, тешко е.
    Прилично сум комплицирана, а се си кријам во себе. Ако знаеја луѓето се за мене сигурно ке ме гледаа со мнооооооооооооогу поинакви очи ;)

На CharmedGirl му/ѝ се допаѓа ова.
  18. CharmedGirl

CharmedGirl Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2011
    Пораки:
    1.420
    Допаѓања:
    1.662
    Како јас ова да сум го пишувала???Подобар внатрешен опис ни самата не би можела да си напишам :rofl:

19. Rose96

Rose96 Форумски идол

Се зачлени на:
    17 јануари 2011
    Пораки:
    2.680
    Допаѓања:
    37.125
    Visoka 1,72cm Tezina 52 kg
    Svetlo kafeava kosa sredni dolga golemi sini oci
    Sredni usni ...
    Site karakteristiki na Lav ! xD
    druzeljubiva gordeliva (mnogu raboti vo zivotov propustiv zaradi gordelivosta :devil: ) inaecivka polna so energija skoro sekogas nasmeana se ponasam kako dete malo ko ce sum ljuta itvorena kako kniga za mene ic ne sum misteriozna i to me nervira ! 8)
    Stil si imam kako za godinive .... :rofl:
    izgledam mnogu dignata kako glej sega nikoj ne e kako mene ama ne e taka ....
    iskrenaa ne mozam da lazam .... :x
    Mrazam lagi povrzani so mene ! i toa e toa xD
    :)

20. MonnaSi

MonnaSi Популарен член

Се зачлени на:
    23 април 2011
    Пораки:
    469
    Допаѓања:
    536
    висока 1 66
    кафена коса кратка под раменца
    дебела уста
    кафени големи очи
    голем газ
    песимист , но секогаш се зезам , многу се смеам , инат , емоционална и многу спијам :yawn: