Се извинувам што бев отсутнам овие 2-3 дена, ама заради полуматурската на сестра ми, не најдов време.
Јас ќе бидам отсутна од 19 до 26 јули ќе одам во станот во Охрид малку на одмор едвај чекам Исто така од 27 јули до 10 август нема да бидам тука ќе одам во Грција,Парга на летен одмор уф како ми се плива во море И на 30 август нема да бидам активна затоа што тој ден ми е роденден па ќе се спремам ова она и така позз
Верувам дека си инспиритивна личност, полна со идеи едвај чекам да создадеш тема која ќе го врати твојот позитивен дух и желбата да бидеш активен член и да те има
Извини Сноу, не видов дека ти си ја отворила темата. Во тој случај е оправдано, одлична тема. Еве да се придружам на дискусијата. Тука сум во следните 15 минути. После ќе ме нема околу пола час додека да отидам дома. Потоа пак ќе се вклучам, ама ако не стигнам немојте да се лутите.
Мој другар од моето одделение денеска беше оправдано отсутен. Беше да игра фудбал со класниот наш во Витола
Lap topot mi e na popravka veke 10 dena...a od mobilen se nerviram .... Pa zatoa ke se druzime koga ke mi go vratat od popravka
Извинете ме и мене ама и јас сум оправдано отсутна затоа што прво да гледам за училишните обврски испрашувања, и милион работи. Па ви ветувам дека за се ова ќе надохнадам на летниот распуст. Одвреме на време ќе се уклучам од на мобилен, па ќе си пишиме.