Да опседната сум.Па веќе на дваесет и први век сите луѓе почнуваат да стануваат опседнати со интеренет.
.... .........признавам,опседната сум......секој мој слободен момент го користам да си седнам пред лаптопот и да си сурфам....некако цел свет ми е на дланка..посебно сега кога работам во странство,не можам без интернет....преку фб сум поврзана со моите најблиски и пријатели од сите страни на светот,така да во секој момент сум информирана кај биле,што направиле и сл....со некои не сум се видела со години и вака се најдовме и сме поврзани,така да се чуствувам како да сум блиску до нив.. ...
Опседната сум да! Нема ден а да не се уклучам на интернет, нормално кога имам нешто обврски не ни помислувам да седнам на компјутер, ама вака слободното време така ми поминува со интернет и читање книги.
Уфф не дај боже!Најмалце време поминувам на интернет,освен ако не седам на Фемина или гледам некој филм/серија.Не би сакала цел ден да ми помине во седење пред компјутер и дремење на интернет.Фејсбук немам и тоа ме задоволува,бидејќи порано имав и нон-стоп бев на компјутер,сега сваќам колку слободно време сум имала,а сум го трошела на глупости(без навреда).
не уништи сите тој фејсбукот мамата ни ја расплака ! Сето слободно време ми го зеде На интернет сум таму и на фемина и чат пат нешто ако ми треба за во училиште...ама па кога ќе ставам слика или нешто и само се привраќам да видам кој лајкнал кој коментирал Се трудам последно време да го подзаборавам ама некако тешко ми оди
Сега не а порано да,имав фб и цело време на интернет,у школо со мобилен,дома на компјутер и пред спиење и кога ке станам со мобилниот на фб -.- .. И СЕГА НЕМАМ ФБ И СУПЕР МИ Е ! На кого му требам на телефон ке ме добие Може да се случи и 5-6 дена да не седнам на компјутер и никому ништо..