Никогаш не сум опседната по мода си имам мој стил а понекогаш дури и некои пријтелки ме следат секогаш сакам да сум уникатна и поинаква од другите тогаш се чуствувам своја
Јас ја сакам модата но имам проблем што сум ОПСЕДНАТА многу! Кога одам да купувам или да гледам работи како штикли фустани или најразлични фармерки или слично морааам да купам нешто! Или да го пробам тоа.. Ормарот ми е преполн исто со облека но како никогаш да не е доста купувам и понатака.. Лошо ли е што баш сум опседната со тоа?
Ниту една опсесија не е нормална ниту пак добра. Ако твоите ти го скратат малце буџетот верувај и опсесијата ќе ти помине.
Jaс немам опседнаст до таа мерка со облека,со штикли уште помалку, имам со накит до некаде немам мерка колку козметика купувам. Со накит посебно. Бог знае само колку многу имам, и колку само посотојано купувам. Евтини, скапи, не бирам. На накит не штедам и секогаш сум сакала специфичен накит кој често е и многу скап. Имам манија кон накит и свесна сум дека претерувам. Што побрзо научиш да ја контролираш таа пасија толку подобро. Се е убаво и добро додека е во грниците на нормалата.
артемисон напиша баш добро ако ти се скрати буџетот крај на опседнатоста, сепак верувам дека сакаш да имаш се што имаат твојте другарки можеби и повеќе од нив уживај додека можеш
Не. Ниту следам модни трендови, ниту се палам на штикли и фустани. Кога ми треба купувам, кога не ми треба не се расфрлам со пари (као демек ногу ги имам).
Да,да, и да..Не да сум опседната со гардероба,него секој втор ако не и секој ден си купувам нешто за носење
Не сум опседната, едноставно колку и да сакам јас да имам некои работи знам до каде можам и колку ми е доволно.
Секако дека сакам да си подновам гардероба,и многу ја сакам модата ама сепак не се трескам од земја како некои
I have a good taste,i'm just to poor to prove it! Да,да,да,да,да,да... Во последно време баш сум опседната