Општи прашања

Discussion in 'Канта' started by Pink.Barbie, Mar 23, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Pink.Barbie

Pink.Barbie Истакнат член

Не најдов ваква тема, па решив јас да отворам. Доколку имате некое прашање за било што, прашајте овде, а некој што знае може да ви помогне. ;)

(Ако има ваква тема, слободно избришете ја)

2. lightning123

lightning123 Истакнат член

3. Zeynep

Zeynep Популарен член

Decki,ova leto sto pomina premnogu bev na tocka chat se zapoznav so edna devojka mnogu mi bese mila se znaese za mene i jas za nea a ne razmenivme fb ni broj nisto ednostavno site problemi si gi kazuvavme i od koga pocna skoloto ne se oklucuvav pocesto i sega ne mi dava da se logiram mi pisa error...Znae li nekoj so e rabotata sto da napravam ako znaete sto kako ke vi bidam blagodarna.

4. atala

atala Популарен член

Јас видов сега за вебсајтот точка,видов дека има за чет,се обидов да се логирам,и на мене исто ми дава ерор,не можам да се логирам,не знам што е работата.Ти имаше ли профил таму,како анонимен форум ли беше тоа?

5. Zeynep

Zeynep Популарен член

Ti blagodaram sto mi odgovori.Toa bese cat,mozese sekoj da se vkluci imas postojan nik,mozes da pisuvas so koj sakas.Megutoa sega ne znam sto da pravam poso ima nesto so i na tebe ne ti otvara a mnogu mi e zal za drugarkata sto se zapoznavme izgubivme kontakt nema sansa da ja najdam :(

6. atala

atala Популарен член

Па,не се секирај,штом било и таму како и овде анонимно најверојатно не сакала ни да ти го открива идентитетот,па затоа не ти дала ниту фејсбук адреса,ниту број на мобилен.Сега имаш и тука профил,има и тука чат,можеш и тука да најдеш нови другарки.

7. Zeynep

Zeynep Популарен член

Za drugarki lesno e ke najdam ama znaes sekoj den i sekoja nok letoto si pisevme 4 meseci sekoj den ne preskoknavme bese kako sestra so ja nemam ako ja nemam zapoznaeno :) Ama kako i da e

Thread Status:
Not open for further replies.