Дали некој ја има Креативни цртежи за забава и релаксација- Боенка за возрасни,бела со зелено е,ме интересира дали е обична како останатите боенки или има да црташ самиот нешто?
Грешка си за сметкие. Согласно законот за платен промет резиденти може да имаат колку сакаат сметки во колку сакаат банки. Може да отвори нова, да ги пренесе парите и да ја затвори старата. Трошоците зависат од тарифата на банката. @Yowannty
Јас имам ПланУм,не знам дали таков бараш,види на интернет во кратки црти е напишано каков е и што е па ако ти фати око,пиши ми ќе ти сликам Иначе 500 ден јас го зедов
Работам во банка. Во една банка едно физичко лице може да има само една сметка. Сметката се отвара и затвара без трошоци. Се наплаќа 30ден. месечно за одржување на сметка доколку има приливи и одливи поголеми од 500 ден. Едно лице може да има повеќе сметки во различни банки, никој не ти брани ако сакаш во сите банки можеш да си отвориш сметка, ама во една банка можеш само една.
Што се тоа "фри спинери" и зошто се користат? Од сабајле ми влегуваат деца во дуќан и ми бараат тоа. Ја прашувам газдерицава и таа не знае.
Го поставувам прашањето зошто е најпосетувана тема и се надевам дека ќе добијам одговор, а реално немам многу време. Имам проблем со закопчањето на патентот на фустанов, т.е малку до крај не се закопчува ама прави проблем. Си мислам дали да го затегнам со хулахопка или мидер ( секако доколку постои таква можност бидејќи фустанот е отворен, сликата подолу ) или да го носам на корекција кај шнајдер доколку постои опција да се корегира? Се надевам дека ќе добијам одговор, фала многу.
Пошто ти пуштија линк,да не ставам слики за џабе.Ако сакаш нешто подетално или нешто што го нема на линкот пиши ми лп
@Anna-Banana Да пробаш со нитна на закопчување машко женско, како оние на градниците што се да му зашиеш? Мене на тоа ми текна
Во една банка можеш да имаш само една лична сметка и на колку сакаш можеш да бидеш ополномоштено лице... И тоа е тоа.. Можеш во сите банки по една.. Можеш мн производи наеднаш (неколку штедни книшки на пример) .. И така