Како да извадам ацетон од површина ? Се бришев, и на бирото ми останало дамки многу, а црно е бирото и се познава ..
Некој трик побрзо да ми помине модрица? Имам една на ногата, а во петок планирам да носам кратки панталончиња на прослава, нејќам да ми се познава.
Мислам дека не се вади искрено, јас имам една црвена метална масичка дома за жал цела исфлекана од моите експерименти со лакови па кога пробував да го извадам лакот се извади и боја, остана како бледа флека. Плус остануваат флеки и само ако го оставам памукчето со ацетон на масата. Сум пробала да избришам со средства за чистење ама не се вади, едноставно е оштетена бојата, така да мислам дека единствено со пребојување би се поправила штетата...
дали може вондреден студент сам да си биде осигуран за да си зема плави картончиња и дали има право да се пријавува во трудот?
Вака ми се излижа целата кочница на ролерките, и веќе аш ја нема. Утре да идам да си купам знам дека се продава, нели потрошен материјал е, туку отприлика околу колку пари е, да знам да земам?
Каде можам да најдам учебници на старо за средно гимназија? Се надевам на брз одговор, ми треба итно информација..
Дечки, позивниот број кога некој ми звони на мобиљка од странство беше +389 и после 77 да кажеме и шесте цифри од мојот број? И тоа плусот, + се пишува или две нули?
да, а плусот е исто што и две нули (можеш да пишеш или + или две нули) +389 префикс за Р.М +381 е пр.префикс за Србија +614 е за Австралија итн итн.
^ Се наоѓа на кале, помеѓу Старата Охридска школа и основното училиште Св. Климент Охридски. Значи, кога ќе ја преминеш Горна Порта, вртиш лево, се искачуваш на горе и влегуваш во дворот на црквата (Св. Богородица мислам дека беше). Таму веднаш ќе ја видиш старата школа, а веднаш до неа е и црквата. Влезот на црквата е од задниот дел.
Во Скопје во Гирадико 135, а ако сакаш плус намаз tzatziki 145 денари. Во Грција 1.80-2.50 евра, зависи каде.