Ако чекаш такси или ако имаш претходно договорено со тие што возат за Скопје нон-стоп е 200 денари. Јас имам броеви од диви таксисти од КП сум
Ми треба некоја убава и лесна фризура, да биде собрана и да стои на фустан со голи рамена. Дали некој има предлог?
Да прашам, во салонот на Даниел Николовски гледам многу вработени, ме интересира дали тој ги спрема невестите или кај кој ќе се паднеш? Друго слушнав го делел салонот со некој друг фризер,точно ли е? За невеста знам,а која е цената за обични гости на свадба?
Кај можи да најдам убави пораки за роденден? Сакам даа искомбинирам од повеќе да составам една оти ич не ме бидува за пишување
Пиши на гугл убави роденденски пораки. Јас така на гугл најдам 2-3 што ми се допаѓаат и од нив составан една.
Луѓе ми треба некоја апликација, кај што можам да вратам избришани слики од телефон? Дали знае некој.
Ако ја имаш апликацијата google photo мислам дека се викаше кај мене пишува на мк фотографии и некои коишто ги имам избришано ги има таму. Вака треба да е апликацијата втората Ама доколу ја немаш во тел апликацијата и ако ја симнеш незнам дали таму ќе се фотографиите. Пробај. Јас ја имам апликацијата ама само некои слики имам коишто ги немам онака во тел, а кај дечко ми сите стојат таму ако му се избришани од тел.
Сега ја инсталирав, туку од вибер што ми ги има праќано сликите, јас ги избришав а сега ми се многу потребни
На дечко ми му падна телефонот во вода и уште е под гаранција и ме интересира дали ќе му бараат пари на сервис?