@DAngel Абе купила онлајн тоа ел ерманата и не ми кажува , изненаџење демек , а ја коси кубам овие денови Па ќе одам да прашам дали ќе може уште сега оригиналните да ми ги дадат, да не чекам до концерт Ее а смотана, не размислува што ќе беше и јас ако купев, после ќе имаше тезга за карти, навали народе
@Summerlover после мене ќе ми продадеше мор, нека има карти, не се на одмет Ај со среќа, со убаво нека е тогаш
Дали можам на шалтер во банка плата да вадам со лист од копија од трансакциска сметка? За картичка не поднесов барање, ми дадоа само копија а јас го кажав трансакцискиот број за да ми префрлат плата уште денес.Сега страв ми е да не случајно неможам да ги подигнам парите,пошо таа сметка сум ја имала година време а до сега никогаш не ми спомнале за да ми направат картичка. Се надевам има некој кој работи во банка да ми помогне околу прашањево.
ако е твоја сметката ќе си извадиш со лична карта само, не би требало да има проблем..и дури си на шалтер речи им да ти направат барање за картичка
Личен документ секако дека ќе носам, туку не знам дали ќе можам да подигнам пари така пошо досега само нептун кредит плаќав во таа банка.И не знаев дека имам сметка уствари. А а подигање кредит,дали треба 6месеци плата на таа сметка или нема везе тоа?
Јас имам слична таква од другиот сет од 150 евра и сум задоволна само не ја користам редовно ете понекогаш за мерак,квалитетни се убави ако ја земаш кога ќе ја переш сврти ја од другата страна дека имаат монистри.Имам земено ако си видела од постелините со 3д и тие се убави квалитетни се Турски
Зависи колкаво е пкувањето од 300 ден нагоре. Еве на пример Бејбилав на Дм се 380 (+/- 20 ден) внатре има 50 парчиња. Шеќер во крвта на гладно ли се мери?
Да, крвна слика од прст и од вена, особено кога е ккс, се прави на гладно. И претходната ноќ не јади благо, до 18 часот најдоцна.
Вo Кoмерцијaлнa бaнкa кaкo дa извaдaм пaри oд бaнкoмaт, дoсегa бев в Тутунскa, и сегa вaкa: -внес нa кaртичкa -Јaзик -мaк. -пин -Ацепт -и сегa имa брзa испoрaкa, прoменa нa пин, извештaј и уште еднo. Нa штo дa oдaм и кaкo дa ми дoјди сумaтa имa предлoженo или јa пишувaм и кaкo дa изгледa тoa, ми се пoјaвијa мн нули и пипaв 1000 Нa крaј изл. 10 ден не мoѓе дa се исплaти.. Сумa делливa сo 500 требa ... Пример oд кaртичкaтa сaкaм дa извaдaм 5000 ден. И кaде дa oдaм нa штo?
Крајно негативно, немој да се лажеш преку нив. Јас лично, а и од повеќе што имам слушнато сите сме со неубави впечатоци. Толку неогранизирани, неодговорни, ни телефон дигаат, ни на маил враќаат. Одиш во агенција, заклучено им е. Со месеци чекавме да ни одговорат на едно единствено прашање
Тие двете последни нули секогаш си стојат, не се рачунаат, има запирка пред нив. Кога ја пишуваш сумата не сметај на нив, исто како да ги нема. @Jason123 Јас имам слушнато дека некои се жалат од нив, дека лажале и биле преваранти. Колку е точно не знам, само муабети се ова.
Пари од сметка на шалтер се подигнуваат само лично со лична карта. Не ти треба ни картичка ни број на трансакциска, со лична карта можеш да си подигнеш. Минимум 3 месеци да ти легне плата за да можеш да аплицираш за кредит меѓутоа зависи и каде работиш мора да си на неопределено, со договор на дело нема да можеш да аплицираш за кредит. Зашто пиша Нептун кредит сфатив дека за НЛБ станува збор, конкретно за НЛБ контактирам.