Повели Спојлер Hewlett-Packard International Trade B.V. Branch Office Skopje Ul. Vojvoda Vasil Adzilarski br. 4 – 3 kat / Centar Soravia Skopje T +389 2 321 5570 F +389 2 321 5571
Може не е на соодветно место прашањево, но ми треба побрз одговор. Слушнав за проектот ваучери за апсловенти. Повторно се одобрени овие ваучери или? Ако има некој некоја информација ПЛС ЛП! Однапред Благодарам
Многу ми е итно дали некој знае колку се 36,572 RSD во евра? Кога побарав на Google ми даде: 37 Serbian dinars = 0.320002397 Euros
сега според новиот закон би требало да има ваучери за студентите. ќе важи само за апсолвентите или и за другите студенти? не сум доволно информирана ама ако знае некој нека пише или нека стави некаков линк. Едит: не видов и погоре имало поставено слично прашање. Јас најдов еден линк http://tocka.com.mk/1/67926/vaucerite-d ... sa-zakonot
Бил ли некој од тука во Претор, во детското одморалиште? Ако бил некој нека ми каже какво е, соби, по колку души во соба, јадење и сл? Јас одам од факултет во понеделник, ама незнам кај одам.
Едно глупо прашање што не знам каде да го сместам. Имам една прилично проста професорка по македонски јазик која денес ни ги кажуваше лектирите и делата за трета година. Сите ги побарав на нет, освен една што не можев да ја најдам, всушност не можев да најдам таков писател. Напишала на табла Е.Т.А Хатман - „Раскази“. Наместо Хатман да не е Хофман?
Najprvin da se izvinam sto pisuvam na latinica...Neznaev kaj da go smestam prasanjevo pa resiv tuka,itno mi treba sovet kakov lepak da nabavam za lepenje eko koza i tekstil a da ne e zolt odnosno da ne ostava tragi pri samoto lepenje. Fala
Кој е вкупниот број на мандати што може да ги има еден градоначалник? Знам дека едно време беа три, ограничени се сега со кандидатурата или не?
„Раскази‘‘ од Ернест Теодор Амадеус Хофман. И ние истата лектира ја обработувавме во трета год. Професорката сигурно погрешила.
Девојки бе па каде има сладолед на точење оној вртениот, лани барав исто па не најдов, а знам дека имаше во Бисер ама веќе нема ..израдувајте мее ваков
за градоначалник мислам дека нема ограничено мандати. Знам дека некој баш имаше обезбедно 4 мандат, а до колку може максимум не сум сретнала до сега, знам огранично е само за председател 2 мандати максимум
На плоштад имаше лани, спрема споменикот на Самоил до книжарницата продаваа. Годинава не сум приметила дали има пак..
девојки ми теба мала помош од вас ама не се смејте само две години учев математика Ако 157 е вкупен број на поени односно 100% колку е 51% и која е границата (во поени) помеѓу 51% - 60.99%
51% е 80.07 поени. А второво не разбирам што сакаш да кажеш Спојлер инаку многу просто е пресметувањето, 157/100 X 51=80.07