Zdravo devojki. se nadevam kje mi pomognete. studirav na filozofski fakultet no vo 5 semestar poradi seriozni zdravstveni i finansiski pricini lani morav da prekinam so studii. no od septemvri sakam da se vratam.. vo meguvreme ne mozev da gi zapram studiite zatoa sto toa ne mi bese nitu najmalku na pamet.. sakav da prasam dali ke mi pravat problem pri zapisuvanje vo septemvri ili treba samo nesto da doplatam.. isto taka dali e vozmozno da izvadam potvrda za redoven student so posledniot semestar studiran iako pravev pauza? vi blagodaram
Ја купив од десна страна во Чаршија до Аванти.Само мојата има вез и со циркони и има јорган.Ги имаше и тие како на твоја слика.Не знам дали имаат уште од тој модел.Провери во женски пазар исто има два дуќани со такви постелнини.
Кажете ми готови корсети каде може да се најдат во Скопје(знам дека некаде мавровка или женски пазар).Ама нема да имам време да прашувам секаде во секоја продавница Вакви
Дали некој ја знае постапката за пријавување на брак склучен во странство и вадење на документи со ново презиме,што се е потребно?
Да.И за празници.50 ден круг/2-3 мин. И вовчето вози во тие денови.50 ден 10 мин тура низ ЗОО. Секој ден во 11 го хранат морскиот лав.И тоа е еден вид атракција за децата.(И во уште два термина,мислам 15ч и приквечер)