Овој период не би чекала многу нели викат 14 дена работни ,јас пред неколку месеци ја земав за само 5 дена не чекав многу. И одма закажуваат ако денес се јавиш може утре или задутре да те викнат на сликање. За брза постапка не ме факај за збор сигурно е до 6000 илјади денари. Најубаво јави се или види на нивната веб страна
Како се користат бесплатни Вибер пораки (оние што ги даваат со секое надополнување од најмалку 100 денари)? Ако вклучам мобилен интернет пак мио зема пари . Или треба некоја посебна апликација да се спушти?
Да,закажано е мене ми е барем до наредна недела дали би била готова чим викаш брзо ти ја дале мислам не би ја влечкале.Таа сума е за пасош мислам....
Девојчиња, не ми е прашањево за тука но се надевам дека ќе добијам најбрзо одговор Потребно ми е девојче што иде дома и прави фризури тука низ Скопјево, може и шминка. Но, цената да е соодветна. Ве молам доколку познавате некоја пишете ми
Надвор е над 30 степени. Батали друго, туку замисли што ќе им се случи на твоите стапала во нив Од моден, естетски, здравствен и било кој аспект- јас сум за НЕ
Само што прочитав жешко ми стана. Било што друго само немој чизмички. @buba4e89 Еве, со се возен ред.
Јас кога вадев, пред нецела година, ми рекоа дека нема брза постапка за лична карта. Мислам дека околу 10 работни денови траеше стадардната процедура.
Прво се извињавам што 10 поста едно по друго пишувам. Овесот содржи глутен, исто како 'рж, јачмен, пченица..
Како иде процедурата со 10ка во индекс и 50% попуст во B-watch ? Освен во В-watch каде на др место можат да се искористат десетките?
Овесот содржи авенин, протеин сличен на глутенот, затоа мислам дека овесната каша не може да биде gluten free. Не знам што си јадела во странство, ама можеби овесот бил преработен и прочистен.
Брза постапка за ЛК нема, само за пасош и цената е 150% од редовната, значи горе долу таа од погоре спомната. Зависи каде ќе аплицираш, може да ја добиеш и за недела дена а може и за 2