Еј дечки можи малце глупо е прашањето,ама ќе си прашам Дали во банка има било каква случајност или можност да треба психолог нешо ко за на пракса?
@Gosh Мое мислење е, дека, не е името на појавата изведено именката за град -како поголема населба, па да велиш оти не билa наречена село , туку мислам дека е поврзано со рускиот збор "градин"- термин со кој се означува (неправилната) форма на тие топчиња мраз што паѓаат при таа појава, при таа ледена падавина и врнежи.
Зашто нема сељаци во државава Сите сме културни граѓани па нормално ќе си го викаме ГРАД Не може во метрополата да живееш и да речеш дека паѓа село
Прашав и за цена (затоа што и мене ме интересира ) и цртањето на една рака со црна к’на е 800 денари и трае од 7 до 10 дена, додека со бела е 500 денари но побрзо се измива.
Ау значи за ова јас што сакам плус на рака ќе ме опердашат Ама ај меракот ми е поголем. Ќе одам деновиве да закажам за одма пред одмор да ми направат. Фала многу иначе
Многу скапо.К'ната ја купуваат по 100-150 денари.Ако црта со шаблон тоа е брзо и не вреди толку,па и пак да црта рачно некако многу е.Јас секогаш сама си се цртам со к'на.
Епа ај да нѐ нацрташ, м? Јас појма немам од цртање со к’на, а ова е единствениот салон во Скопје каде што знам да прават, можеби и единствениот воопшто, па си држат цена. Ако некој знае некој друг/поевтин/некоја девојка што знае да црта, holla
Имам прашање, мојот бивши дечко односно психопатот ми направил лажен инстаграм профил мислам со мое име слика све и става слики. Дали може да се пријави во полиција ова?
Да. Одиш пополнуваш пријава со твоја лична карта, го викаат на разговор, го раздрмуваат малце и то је то.
Дали можам да пијам фолна киселина од 5 мг еднаш дневно од таа на Алкалоид, бидејќи пијам и Спирулина на Сан Себастиан па гледам дека во составот има и фолна киселина.