Праќаат ли Аванти карго? Им пишав не добив никаков одговор. А претходно имам порачувано и ми испорачиле.
https://forum.femina.mk/threads/Крофни.11567/ Општа тема за крофни има. Ама и jас не знам какви се тие шупливи крофни.
@CrazyOne и @LBC дa зa oбичнa темa крoфни мислев , шупливите тaкa ги спoмнaв декa имa рецепт и зa тaкви Фaлa и нa двете се снaјдoв oд приликa oнaкa oд пaмет пo сеќaвaње oд пoрaнo ги нaпрaвив
Искуство некој со д-р Зоран Караџов на дигестивна хирургија? Ми кажа една членка дека е доста добар доктор, но сакам да слушнам и други доктори. Поздрав
За него не знам и не можам ништо да коментирам. Од лично искуство можам топло да ти го препорачам д-р Владо Јаневски. Предобар човек, уште поспремен доктор. Навистина се грижи за пациентите, и пред и по операција, ако треба и од дома доаѓа во секое време, секогаш отворен за прашања и консултации. Малку ми се зборови за негова пофалба, и сум му неизмерно благодарна за неколку членови од моето семејство. Инаку, други исто така одлични доктори се и д-р Никола Јанкуловски (ректорот на УКИМ), и д-р Александар Караѓозов (директорот на дигестивна). За блокирање не знам, освен ако има некоја опција да не ти излегува само тебе. А штом е лажен профилот, тогаш можеш да го пријавиш на Инстаграм за тие (надежно) да го избришат.
Се двоумам околу избор на работно место, односно не знам која работа би била подобра за мене. Доколку некој член сака да ми даде совет нека ми пише порака
Како да тргнам дамка на црна маица од антиперспирант? Знам дека се триеше со нешто, пробав со хулахопки така прочитав на интернет, ама не паѓа. Како сум ја облекла маичкава ми се допрало и баш на надворешната страна има дамка. Не е баш најсвежа ама ја немам испрано маичката од тогаш.