Епа вака ќе одам на еднодневно капење во Грција е сега ме интересира за колку време отприлика се стигнува до местото? Ако некој има одено на еднодневно капење нека пише искуство како беше, што како.
Дали знае некој колку чини крема за сончање Еуцерин фактор 50 во Зегин со 20% попуст? Или без тие 20%? Фала однапред
Zdravo,jas sum nova na forumot,bi sakala da me posovetuvate bidejki pagam vo depresija ,mozebi e smesno za vas no za mene ne e voopsto,za 2 meseci ke pravam test po eden stranski jazik,jas posetuvav i casovi no mene iskreno ne mi idat mnogu jazici...se trudev ucev no ete mislam deka nema da uspeam da resam se,,a bidejki sum posetuvala casovi od mene se ocekuva 10ka.prof.e mlada ima 26 god.fina e ,dali mislite deka ke bide glupavo da i recam da mi kazuva koga ke idam da polagam (bidejki moze da se prepisuva) ? Ili da prasam nekoj drug prof dali bi se nafatil za istoto.Fala vi
@Irenaiki Депресијата воопшто не е ништо ни чудно ни смешно Никој не очекува од тебе 10-ка, едноставно не си ги наметнувај тие комплекси, дека мора да биде десетка и да се чувствуваш лошо ако така не испадне. И самата рече, си посетувала часови, си се трудела, отиди смирено на денот на полагање, едно обично полагање е, нема зошто да се преокупираш со истото. Но, истовремено, не ризикувај со таквите предлози, да ти каже или да ти дозволи да препишуваш. Колку и да е еден професор добар и фин, едноставно директно да кажеш не е паметно Ако не се чувстуваш доволно сигурна во знаењето и ептен ако имаш простор за да препишеш едно две работи, океј, но инаку не баш
Тргнувам од Штип до Олимпик бич, тргнуваме во 01:50ч, а се враќаме во 17:30ч. За колку време отприлика би стигнале и би се вратиле? Ако имаш одено таму искуство да кажеш, како е таму.. Убаво ли е плажа, песок?
Каде можамм да најдам црвен или бел горен дел од бикини за ефтина разумна цена низ Скопје? Или па од некоја страна за да си порачам..:О Ми треба за др недела.Итно е.
Зависи и колку ќе чекате на граница. Без застој патот е околу 2ипол часа. Ама тука стави и граница , чекање, некоја пауза. Инаку плажата на тој дел е малку по лоша. Има тревки . Ама за еднодневна ок е.
Ne,ne mislev da baram od prof da prepisuvam,daleku bilo,ama od tie sto slusam mozelo mnogu da se prepisuva prof.izleguvala na 5 minuti po kafe na sred test! Pa poradi toa mislev epten ako zakocam nekade da i kazam na ovaa profesorka kade sto posetuvam casovi ako moze da mi pomogne
Доколу има некој што во скоро време има земено лиценца за овластен сметководител за прв пат ве молам нека ме исконтактира по лп
Не знам и не знам, не сум се цртала досега Мислам дека не треба да пече затоа што к’ната е всушност билка, освен ако не додаваат некои вештачки супстанци во смесата. Од Social Hair Salon ми рекоа дека црната трае од 7 до 10 дена, а белата пократко (претпоставувам 2-3 дена).
Бев и си земав 50ка фактор за лице, 800 и нешто беше.. Со попуст од 20% испадна 700 ден и си добив подарок мицеларна вода за отстранување шминка исто од Еуцерин