Девојки мислев дека ова прашање нема да го поставам али еве. Апчињата за да го одолжат циклусот колку се штетни,дали се зимат со рецепта. некоја со искуство добро ке ми дојде ,може и во лп да ми пишете фала
мора рецепт. ствараат хормонално пореметување но не е страшно ако ги пиеш еднаш. патем јас би зела за порано да ми дојде (ако ти е за пред одмор) зашто ако одложиш треба подолго да ги пиеш а налет тешки се.
Епа како што планирам првата недела од одморот нема да имам добиено ,а втората ке добијам 2-3 ден од неделата и барем да ја одложам неколку дена. Никогаш до сеа не сум пиела ,нит оние норлево и не ни сакам,али ете сега правам планови и се мислам што да правам.
Женски, вие што сте од Скопје, дали се наоѓаат евтини купачи во Сити Мол, конкретно New Yorker, Terranova итд? Ми кажаа одделно горни и долни, по 300/400 денари биле ама да си прашам уште еднаш.
За таму не знам, ама знам дека во Сара фешн секоја година има оделно што се продаваат баш по таа цена.
Горен дел се 350, долен дел 200 во Њу јоркер, квалитетот им е супер, имам јас од лани, а си купив и сега. Имаат интересни дезени. Во Сити мол има повеќе избор.
Сууупер, фала многу Во Бт гледав во Сара Фешн обичен горен дел 620беше, долен над 400. Претераа И уште нешто, редовна им е таа цена или? Јас сум толкав малер што ко ќе дојдам или цената магично ќе скокни до небо, или нема да има воопшто.
Редовна цена, ама оди побрзо, се трошат, поевтини нема ни на пазар. Имаат и поскапи во Њу јоркер, 450, 600, 850..
da ve prasam dali nekoj ima iskistvo so agencijata Vior 2? Jas gledam za sutomore ima nekoi ponudi za smsestaj vo apartman I prevoz.
Едно прашање за вас од Скопје.Јас од Струга сум,ама овде летнава гардероба е катастрофа.Сакам да дојдам деновиве Скопје па да ми кажете како стоите вие,мислам дали има по бутиците нешто интересно што знам .. Барам маици како рамбовка само кратки до над папок,ако сретнете нешто такво би ве замолила да ме известите за местото.
такви во њу јоркер барај и во теранова. со голо папоче имаат секое лето тие. цените за летна облека се така поскромни во продавници од тој тип.
До колку часот може да се подигнат готови лични документи во Телевизија? Знаете ли дали работат и попладне? За поднесување на документи знам дека и втора смена работат,а за подигнување?