Како според вас се учат најчесно странски јазици? Германски морам да научам, онлајн страна но ефикасна Фрее?
Да, глупо е прашањето. Секако дека има, зарем во езерото би вршеле нужда? Конкретно на Немо, Славија, Градиште, Св. Наум има.
Искрено и мене не ми беше логично, но неколкумина ми имаат кажано дека нема, а јас да ти кажам право и не сум приметила до сега (не ми требало) па затоа сакав да прашам.
Дали има канал5 тв онлајн да се гледа, ако има пратете ми линк. Гледав на макс тв ама не може сега незнам зошто.
Јас пијам многу вода, а и на плажа сум од 11 до 5-6, па неизводливо е да не отидам во ве-це толку саати. Сум била на сите плажи кои ти ги набројав и гарантирам дека има.
@ph.orhideja работат и попладне, мислам до 19:30. За децава ги зедовме пасошите после работа, околу 18:30 некаде, слободно појди. Нема ни многу гужва.
Колку е ноќевање во комплексот Голден бич во Охрид? И препорачајте ми некој хотел кој се наоѓа близу до плажа.
Околу 30евра за две лица во Парк голден бич Види на интернет на booking.com ти пишува се, цена, локација, зависи на која плажа сакаш, хотели има премногу Хотел Филип, Инекс Горица, Вила Александар, Хотел Тино, Белви, Гранит....