@maaraa96 Можеш да си порачаш од aliexpress, еве тука. Kaј нас може да провериш во Jumbo, друго место баш и не ми текнува.
Дали некој знае како би можела да инсталирам вибер и на таблет и на мобилен?Моментално ми е инсталиран на мобилен,и кога ќе го внесам истиот број за да го регистрирам на таблет ми се исклучува од мобилен,порано имав и на моб и на таблет инст.од исти број а сега не може..помош
Имаме интернет од Телеком во пакет со фиксен.Сакаме да го прекинеме договорот за интернетот,само фиксниот да остане. Дали може тука така да се раскине договор? Нема да ни прават проблеми,или да плајкаме пенали?
Различно ... Од 3000 нагоре, подобар ти е обичниот. има убав обичен за 1200 денари со година гаранција. Ама тоа секако е твоја одлука
Во Комерцијанла Банка, дали земаат провизија ако: - парите ти стојат на сметката само дел вадиш од нив (Виса Електрон) - кога проверувате на банкомат колку имате и ви печати потврда со расположливи средства - доколку сте член на дружтво кое веше поврзано со пензија -че се цитирам подоцна кога ќе видам од документот. Што означува ова? - Каматна стапка на искористен дел од дозволеното пречекорување: 7,95 % поени над референтната каматна стапка т.е. 11,2 %?? И како т.е. каде да се најавам на КБ профилот на кое поле да отидам, во банката отидов ми дадоа лозинка и кор. име. Тоа се наплаќа,што ќе имам таков профил?
Да не знае некој, последен автобус во колку има од Скопје до Охрид? На страната на нет пишува во 7 ипол на Класик компани, нема покасно? И за колку време стига? Звонев на автобуската никој не крева. Ве молам, итно ми е.
Здраво , ме интересира дали може да си ставаш пари на картичка преку банкомат на стопанска банка или нема таква опција од стопанска и мора да се иде на шалтер за тоа?
Луѓе,си го пратам јас редовно Адријан Гаџа...е сега излезе една нова песна на албански од него...убав ритам ова она ама ни збор не му разбирам...шо е значението на насловот или песната?