Пишав во соодветната тема и не добив одговор, затоа ќе се цитирам овде. Ако некој може да сподели искуство, би била благодарна.
Девојки и момци искуство со праќање на пари преку Western Union?Провизија? Каде е најисплатливо, банка или менувачница?
Дали некој го има користено спрејот за депилација на Veet да ми каже како е задоволен? Дали има функција како на брич?
Го немам користено, меѓутоа штом не ги вади влакненцата од корен, секако испаѓа исто како кога би ги отстранила со брич.
Сакам преку Карго да испратам нешто, но да биде изненадување, дали од таму ќе се јават на личноста за која е наменето ако оставам нејзин телефонски број?
Кaкo гo стoкми ценoвникoт и oд кoлку дo кoлку рaбoтиш? Се нaдевaм декa имaш успешен стaрт. Oд септември ќе биде уште пoдoбрo, сигурнo. И...сaмo зa жени е?
Знам, но ќе има и едно лично писмо покрај пратката, па да не отвори некој член од семејството... Посигурно ми е да знам дека ќе заврши во вистински раце.
Ќе им нaпoменеш декa е личнo зa тaa oсoбa кoјa е нaведенa зa прием. А aкo не, дaвaш брoј и ќе и се јaвaт дa јa известaт декa имa прaткa зa пoдигaње.
во Сити мол, Карпош и во Гтц, Центар .Купачите им се отприлика едноделните околу 2500-3000 а одделните горни 2000 и долни не ми текнува.Близу сум со цениве
5 масажи (една 45 мин) 1000 ден. 10 антицелулитни ( една 45 мин ) 1300 денари 1 масажа ( 45 мин) 400 ден Глава и грб ( 45 мин) 200 ден Педикир 300 ден Масажа за трудници 350 денари И новата понуда 7 масажи со два педикира 1500 ден . Да може и мажи , но само со препорака и тие што ги знам . : ) Ти благодарам за почеток супер почнав
Некој да знае како да испратам пакет во странство освен ДХЛ? Куфер треба да пратиме до Анкара заборавен у нашата кола, како шо глеам по црновникот под 200 евра не е, ако е 10тина кг. Автобус не знам дали има до Анкара? Чаре?