Не кревај ! Ако го имаш бројот т.е. ако не е скриен, оди директно во некое претставништво, мора да ти помогнат, ставаат забрани, нека не се прават луди.
^ Па не е скриен, фино лепо си го покажува бројот титка ко ненормален, се јавив од друг број ми ќути не реагира ко пувеж е досаден. Се јавив во ВИП, ми рекоа дека во полиција треба да пријавам за вознемирување, они можат да блокираат број само ако добијат налог од МВР, се јавив во МВР ми рекоа да отидам во подрачната станица да поднесам поплака. Леле процедура, бар ќе се отарасам од го*ново!
Не сум сигурна за информацијава, ама јас знам дека ако си на постпејд дека можеш да прашаш на операторот кај што си претплатена, а ако си припејд неможеш.. Ова за Т-мобајл го знам, за другите незнам дали важи (оти јас сум припејд на Т-мобајл).
Значи само да ги ставам во чашиче со сода бикарбона? колку сода бикарбона да ставам? и самото тоа ке се исчисти само од содата не треба нешто трљање, рибање?
Игнорирај го, колку сака нека ѕвони и ќе престане да се јавува, не му обрнувај внимание, оти ако му обрнуваш, постојано ќе те вознемирува.А ако и тоа не бива, тогаш кажи го кај чичко полицаец и нема да му текне да се јавува.
Спојлер Само раствораш, ги ставаш таму, и после само ќе ги ставиш на меко крпче, па ваљда ќе има некој ефект. П.С едно лажиче доволно ти е.
на Вип има опција да си платиш околу 300ден и секој пат некој кога ќе ти заѕвони со скриен прво го дава бројот па се појавува дека ѕвони со непознат. Трае 1 месец тоа, за повторна активација пак треба да платиш. Битно има таква опција,ако си Вип прашај си
скопро на сите телефони има блок да му маниш и да не може да ти звони поке јас мислам дека нема потреба за толку компликаци или едноставно игнорирајго и кога и да е ќе крене раце сум имала искуство со вакви работи сто пати ми се случувале само игнор друго чаре нема...
И кај мене е на македонски, изгледа така е направен да биде,ама ништо не ти менува тоа нормално можеш да си пребаруваш.
Нема да останеш бе драга...Јас го имав истото точаче цели 4 години, сега се врати кај првобитната сопственичка и јас си останав без мојот зелен Рог со корпа напред. Имаш во Вучко, однеси го точачето некако до таму и ќе ти ја наместат, и дечко ми има тенки гуми па му местат, не е страшно не се сеќирај. Инаку во некои сервиси ќе те тераат да го менуваш не ги слушај, најдобра работа се овие стари точачиња, уште е можам да си го преболам мојот зелен Рог
Доколку имаш ФБ пробај преку него, во описот ја има страната или просто и едноставно изгуглај ги, гарант ќе ти даде, што не знаеш ти гугл знае