Значи не ми е јасно сите фирми за мебел низ мк ги разгледав и не ми е јасно зошто никој не работи мебел по нарачка во барок стил???(работат по нешто ама маса и столици барок стил никаде не работат по нарачка.Освен класични...)Нити изработуваат нити можам да најдам баш она што го барам готово...Знаете ли дали може да нарачам мебел од странство некако и да ми го донесат?Не сум запознаена со тие работи..Ако некој има некое такво искуство нека ми каже.Стварно тоа што го сакам никаде неможам да го најдам...Или може сум испуштила па некоја фирма што работат таков стил??
Дали сте виделе во некој Рамстор да има од мушамите за маса? Беа по 80-90 ден, ама се покажаа како доста квалитетни, па да не акам низ Скопјево...
Поставив прашање пред некој ден,но не добив одговор па уште еднаш да си прашам Да не знаете некоја фб страна што продаваат чанти и што доставуваат низ цела Мк?
Порано во Скопје сум видувала книги се продаваа на старо,има ли уште нешто такво,каде можам да најдам и има ли убав избор?Или некој ако продава нека ме извести.
Да има на плоштад. Исто имам приметено понекогаш продаваат и во Буњаковец, обично стои еден човек кај знакот за КАМ. За избор не знам каков има, никогаш не сум погледнала...
Public Room, колешкиве често ми го зборат не сум била знам дека некаде се наоѓа позади Рамстор во Центар, Ако грешам нека ме поправи некој.
Како член на Реклама5 сакам да обновам оглас но ми бара верификација, дали по ново се плаќаат сите огласи или како порано најобичната варијанта е бесплатна?
Ќе ти се рони кога ќе го одмрзнеш. Мене зимава кога беше најладно ми замрзна кантиче сирење.Мислев дека од солта нема да смрзне,ама.. Кога се размрзна беше ок ама не се сечеше,се трошеше.
Тууу сега криво ми стана, превкусно сирење расипав. Не знаев колку време може во обичен да остане и го ставив во длабоко уште прееска, касно прашувам. За салата и некое месено ќе испадне..
zdravo, sakam da ve prasam.. Sakam od Ad Skopje da stavam pari na NLB smetka na druga osoba, problemot e sto go nemam brojot od transakcionata smetka, a go imam brojot so 16 brojki sto e kartickata za bankomat i go imam maticniot broj od osobata sto sakam da i pratam pari? Dali nekoj znae dali mozam bez brojot na transakcionalnata smetka da gi pratam?
ако одиш во НЛБ нема да имаш проблем, јас секогаш само матичен кажувам...е сега ако сакаш од друга банка да ставиш на друга незнам дали само со матичен број имаат пристап до сметката на некое лице, можно е ама треба да прашаш