Памти ли некој како се викаше турската серија која играше на сител каде што главната улога беше докторка, имаше две деца, женското се викаше Еџе, машкото беше болно од леукемија..
Некој крем за после горење? Не ми е јасно како после толку мачкање минатиот викенд изгорев на некои места, и сега потемнува... Мачкам со млеко за тело, со јекодерм, нешто подобро имате?
Сакав да порачам од алиекспрес, но имав лимит на картичката од НЛБ банка за интернет плаќања 0 ден. и сакав да го променам, но ми бараше Еднократна лозинка ОТР, што да ставам на тоа место?(никако не бива)
OTP код јас добивам на смс кога треба да потврдам трансакција. Ова за друга банка зборувам, ама претпоставувам и таму е исто. Може не ти е активирано. Најубаво да си прашаш во банка
Дечки морам да пишам овде за да биде барем од некој прочитано. Имам прашања во врска со вонредно средно за медицинска сестра, некој кој знае повеќе околу ова нека ми пише ЛП, да прашам нешто.
Ми треба такси компанија која вози низ Македонија, конкретно Скопје - манастир Јоаким Осоговски. Ако има некој информација нека пише.
Ме интересира дали некој знае, со врска со наградната игра што е во тек за Кока Кола , со испраќање на кодот под капачето, дали секогаш ви стигнува одговор на пораката ? И доколку сте добитник на некоја награда дали веднаш ве известуваат за која награда станува збор ? Ако знае некој нека ми пише. Фалаа
Реално од масажата срцето ќе си го ослабиш немора да алчиш многу ама немој ни толку скромна да бидиш покачи барем 250 или 300 денари солидно е.. СЕПАК НЕМА ДА ТИ СЕ И ТИЕ ПАРИ ДОВОЛНО РАДИ ШО НАВИСТИНА ВЛОЖУВАШ ТРУД И НЕ РАЦЕ И НОЗЕ ТЕ БОЛАТ И СРЦЕТО ТИ ОСЛАБУВА.. Кај нас има една со точак иди зема мислам 350 денари за пола сат дома иди а ти и кирија треба да платиш и струја и вода и масла и се