Каде, освен во Џамбо, има zip-lock bags т.е. пластични кесични со затварање, димензии 20х20цм ? Во Џамбо нема таа димензија, само помали.
Да ве прашам свечени пантоломи кремови ги отепувам од пеглање на секое се нервирам оти не ме бендисуваат со горенје пегла и ги прскам со вода од пегла дирек шо прскате вие за поубо да се пеглаат?? Омекнувач или има некое средство за поубо да ми се пеглаат алиштата?
Да видиш во ДМ, таму имаше едно време. Пеглај ги недосушени, или пак намокри тетрапелена од бебешките, ако имаш дома, и стави ја врз панталоните и така пеглај. Супер ќе бидат.
Па и не е така мала сум за некој да ја позајми, пробај да убедиш некој позајмицата да се документира, со потпис на нотар, со се. Инаку кредитче.
Abe i 1000 bi zavrsile.nekoja rabota iskreno kujna mi treba itoa itno (trebaat i dr raboti no kujna e neophodna) a mislev 2000 pogore da pisham ama 3 se stavila po greshka. Toa e ke se snajdeme. Jbg zivot
Јас давам...со висока камата и заверен договор на нотар Има многу такви ... ако имаш што да заложиш...
Кога има автобуси Струга-Охрид и обратно? Ќе бидам во Струга, а сакам да излегувам во Охрид навечер, па дали е изводливо тоа? Или со такси колку би било?
Ima kombinja -avtobusi na sekoj 15 min. Samo neznam koga e poslednoto , mi se cini vo 10:30. Poveli broj javise vo galeb 046 260 339
Ме интересира дали може наставник да работи во основно училиште,но исто така да работи во средно училиште? Поздрав и очекувам брз одговор.