Знам не е за овде офф топик сум скрозз ама да ве прашам гледам активна е групава па затоа пишав за побрз одговор.. Бела кошула имаше едно како црно парче под петличина спортска кошула е не е целосна со петлици туку до под градниот кош завршуваат и на рака ја перам цело време и ја тријав убо и сега баш околу тоа црното жолта флекичка е да не ми има пуштено боја тоа парчето или некоја флека е СО ШО ДА ПРОБАМ ДА ЈА ИЗВАДАМ? :/ a за утре му треба на мм. а само еднаш му е облечена
Феминки,дали може некаков совет да ми дадете како да стекнам нови другарки? Јас во основно училиште имав 2 другарки,но и тие имаа дечковци,така да сега од септември сум средно и страв ми е дали ќе прифатат бидејќи сум малку покрупна. Моментално немам другарки и сум сингл. Поздрав
Може веќе си купила ама да си кажамДелициа,побарај ги на фб торта 18 пар. е 530 а ролатите околу 300 и не се маргариносаникаков зборИнаку и бесплатна достава имаат
Како се викаше продавницата што е голема во ГТЦ на спрат за ташни? Може пред година ја отворија, негде на средината на ГТЦ се наоѓа
Да,земав од Веро 400че. хуху. Па маргариносани ги викам јас хуху, вкус на маргарин со шеќер Сепак фала ќе ги имам у обзир сите предлози што ми ги дадовте
Од каде да земам убава и солидна мушама? Таа од Рамстор ја нема никаде, последно имав од Џамбо, 3 дена и траеше славата....
На зелен или на Битпазар има многу убави мушами како чаршав се. Ние имаме два, нит вода упиваат, нит флеки остануваат, нели се ко прв ден и ептен лесно се перат.
Лани земав од зелен, 100 ден метро, ама многу крута беше, избледе... Онаа од Рамстор ептен ми се погоди, другово пари во ветер.
Сакам да прашам дали подни надворешни дебели плочки доколку се лепат на долниот дел од надворешна тераса ќе има некој проблем поради жешково време??? Периодот на лепење ќе биде од сабајле.
Се зависи од твоето размислување. Доколку се прифаќаш себеси ќе те прифатат сите. Не е битно дали си покрупна се додека си човек.
Дечки,дали може да ми кажете на ВИСА електроник колку пати може да се искористи сумата од 750 денари или од 1100 денари? Поздрав и чекам брз одговор.