Нема, освен за деца. Ама работат на ист принцип како матичен општ лекар, матичен гинеколог. Е сега стамотолозите се поскапи. Пломба на заб е 500 ден. Лек претходно пак 500 - ка. Некаде е и поскапо.
Ок, јас тоа за приватно го сметам, кај такви и имам одено во МК. Божо ти колку плаќаш кај матичен за пломба или лек? Исто? @Bozica1980
Затоа што сум матурантка, ќе се запишувам на факс и како и на сите други не ми се јасни некои работи околу тоа. Па не ми е јасно што се тоа кампуси. Кампус 1, 2, 3, 4.
Мислам дека се до 22 часот. За повеќе информации можеш да дознаеш на веб страната: http://skopjecitymall.mk/rabotno-vreme/
Имаш и ИДЕАЛ превоз,имаат фејзбук можеш да ги исконтактираш.Иначе овие идат на првиот крак,Халкидики (Калитеа,Ханиоти,Пефкохори,Полихроно) ЈАС ДА НАПОНАМ ИМАМ МНОГУ ЛОШО ИСКУСТВО СО ОВОЈ ПРЕВОЗ.
Дали има попусти ситимол крајот на август, поточно од 20ти? Ми требаат дуксерки, обични блузи претежно за во школо. Па и нешто повеќе од тоа не е на одмет.
Со осигурување и нешто ситно за доплата само на клиника. Таму е 80 денари вадење заб, а кај матичен стоматолог е 250 ден. Нема државно ко на времето, сега е се' приватно.
Дали некој знае дали можам да патувам 10 дена со постоечкиот пасош веднаш по свадбата па по враќањето да ги сменам личните документи, почитувајќи го рокот од 30 дена секако, или не смеам да излезам од државава додека не ги сменам документите по регистрацијата? Во повикувачкиот центар не знаеја да ми кажат, морало лично да се праша во МТВ, а сакам да резервирам па си викам дали некој можеби знае со сигурност или има слично искуство. Многу ви благодарам однапред.
Мислам дека имаат по книжарите како што се Офис плус,потоа Просветно Дело. http://www.officeplus.com.mk/ Еве ја веб страната на офис плус види,исто пака пишува и за цени. Патем,можеш да најдеш и во Џамбо за солидна цена. Поздрав и се надевам дека ти помогна одговоров.
Скоро секогаш имаат 20ти август или крајот на месецот. Би те советувала доколку ти требаат дуксери и обични блузи можеш да си купиш од Теранова,ефтини се и многу се убави. п.с:можеш да го следиш Skopje City Mall на фејзбук. Поздрав
Предлог подарок за прва посета на домот кај многу добра другарка и дечко и, ама! да може да се стави во куфер подарокот (значи не вино, ништо кршливо и претешко/преголемо). Сакам да е корисно, или ако не е корисно бар да е штосно нешто. Се што видов на интернет не може да се порача до МК и еве не знам веќе...