Пишав во темата менструација али не добив одговор ај некој совет Сакам да ми дадете совет за апчињата што ја одложуват менструацијата. Следна недела сум на гинеколог али неможам да дочекам до тогаш за да ја прашам и докторката. Дали имавте нус појави или некои промени. Во септември сум на одмор баш тогаш треба да ми дојде,а тој ден планираме да тргнеме и да бидам со тампони и улошки џабе пошто имам мн обилна менструација и болна.Одморот ќе ми биде цело време во лежење ,а сакам да пливам. Некои сериозни проблеми гинеколошки немам. Ако некој ги пиел добро ќе ми дојде совет фала ви
Има директен бус од Скопје до Кокино, или мора Скопје-Куманово-Кокино? Не можам да најдам распоред за возен ред од Куманово до кокино? Плс хелп
Девојки, ве молам, може ли некој да ми објасни што точно преставува работно место администратор и кои се отприлика неговите должности?
Јас ги имам пиено Примолут нор , веројатно за тие збориш Нус појави читав дека може да има многу и на самото упатство ти пишува како зголемен апетит,покачена телесна тежина,нервоза, болки при следна менструација итн... Јас освен што бев малку повеќе нервозна додека ги пиев , друга појава не почувствував. Со оглед на тоа што имаВ нередовна менструација, од овие апчиња ем на одмор си го одложив циклусот ем од лани август месец ми се регулираше менструацијата така да од мене за апчињата. Секако не би ти препорачала да ги пиеш без консултација на гинеколог Немој на своја рака.
Не се сеќавам на името на продавницата, ама мислам дека скоро е отворена. Се наоѓа во ГТЦ, на ќошот, спроти поранешна пекара (мислам Веѓера ли беше..) према порта Мк. Се продаваат ташни и обувки. Хелп