Зошто не ги добивам пораките пратени од ајфон? Користам андроид а претходно имав ајфон и пораките уште одат како imessage.
Скопје Кокино нема, а прашање е Куманово - Кокино колку пати дневно има, затоа што тоа е село со малку жители. Јави се на автобуската во Куманово и прашај си. Знам дека има некоја од линиите кога вози до Кокино, можеш да се симнеш, да разгледаш додека комбето оди до соседните села и прави некоја пауза, и потоа се враќа. Значи ќе имаш саат време можеби за разгледување што е доволно. За назад пиј си кафе во Куманово, купи си чевли и облека, зато што избор има и патот накај Скопје. Тоа е тоа.
Девојки, порано имаше интернет на картица па да надополнуваш, а сега има ли таква опција некаде? Мислам да купиш картица и да си користиш интернет кога ти треба?
Секако дека ќе барам стручен совет од гинеколог сл недела би требало да одам,не ми е тука сега докторката нели одмори ...Јас имам редновна менс. па сега баш за одмор треба да ми дојде и сакав да слушнам од вас искуство со овие апчиња. сепак фала ти многу
Ми треба тегет ременче, да не е дебело, металните делчиња да бидат сребрени. Каде во центар на Ск. можам да најдам ремени со добар избор и да проверам дали има тоа што барам? Никаде неможам да најдам. Ниту во Дуки и Дасо нема. А итно ми треба.
Девојки да ве прашам ако некој користи или видел. Лани од другарка пробав една маска за коса кило 140-150 ден од жито ја купила тубата е бела нешто со букви во боја дали знаете точно која маска е? Барав нешто на нет мислам дека е елвиве се викаше али не сум сигурна тогаш не ни приметив која е фирмата. Ако некоја девојка ја користи или има видено нека ми пише фала ви.
Некој од членовиве на фемина да не работи во аптека или нивни блиски да прашам за едни апчиња што ми се многу битни дали ги има?
Пред неколку месеци завршив еден степен по еден странски јазик,бевме јас и една жена,пошто немаше просторија каде да се полага завршниот тест за диплома,ни рече проф.дека ќе ни се јави за кога да дојдеме да полагаме.Сега и ѕвониме на моб не е достапна ни ништо,од школото ниту они не ни дадоа инфо.Ви се случило ли нешто слично?како сега?
Не сакам никој да критикувам ама навистина не испадна фер,кој колку сака нека ги фали.4 часа платени отидоа во вода,три теми прескокнати останаа,коментарите од проф.беа од типот ај да не ве замарам со ова,(па јас сум дошла да се замарам)бевме 6 на почеток останавме јас и една жена не знам со кој памет.Од платени 20 часа добивме само 10,доаѓаа од факултети да полагаат,преводот беше забранет,сакаа да ни дадат тест на не земени 3 теми пошто станот толку и бил платен,(кога и го кажавме тоа проф.мртва сериозна,па ајде сега ќе ги земеме ќе Ви кажам превод,па тоа е граматика бе жено не превод)три месеци поминаа како ни се "јавува" за да дојдеме да полагаме,ништо ни трага ни глас.Важно кога ја плаќавме ратата 30 мин порано ни ѕвонеа до каде сте?Срамете се Мондо линк!Еднаш било и никогаш више!