Сакам да порачам повеќе работи преку интернет за роденден. Повеќето ќе бидат балони во различни облици, ме интересира каде може да ги надувам?
Ако мислиш на дување со хелиум, можеш во продавниците за балони, околу 50 ден од балон. Пред некое време, не знам на која тема, пишуваа дека и на Бит Пазар кај полицијата имало балони и таму дувале, но не знам цена.
Дали е само кај мене вака или има и некој друг ист проблем? На фб не можам да лајкнам ниедна страница, ке стиснам лајк,ќе се обои сино дека е допаднато, ама одма се трга..нз зашто вака.. нешто ми дава ..Sorry, there was a problem liking this page, try again later. И 2 дена е вака
Девојки дали знаете каде би можела да го однесам телефонот на сервис значи јас ги слушам кога зборат, а они мене не (само со слушалки) ?
Dobiv poklon laptop od Germanija, ima samo angliski i germanski jazik. E sega kako da instaliram makedonski jazik? Neznam dali temava e soodvetna, ama ne najdov soodvetna tema..
Убави машки пижами каде да најдам? Не сакам од Стружанка, а во extreme intimo се црно-бели со панди... Не можам да се сетам на ниедна продавница со квалитетни машки пижами за млади.
Зар нема опција за македонски, српски, хрватски макар? Појди ако не во некоја продавница каде продаваат лап топи, за пари се ќе инсталираат.
За интернет кој се надополнува на картица знае ли некој? Постои ли сега таква опција? Да немам договор со оператор, туку кога сакам да купам картица и да имам интернет. Ако знае некој нека пише.
Во Трговски Центар спрема жена парк е Европа дуќанот за слатки до него има дуќан за пижами.Сигурно има и Памук Пале
Има на Lycamobile повеќе понуди, види овде, ама не знам колку е брз, немам користено. На десктоп, долу десно, каде што е знакчето ENG што означува дека е тастатурата на англиски јазик, кликни на тоа, оттаму кликни на Language Preferences, и ќе ти отвори прозорец Region and Language. Друга опција е да одиш прво во Settings, оттаму на Time and Language, па на Region and Language. Таму оди на Languages - Add a language, од листата избери Македонски јазик, и ќе ти се инсталира кирилица. Ова е за да имаш македонска поддршка за пишување, а ако прашуваше за како целиот систем да го подесиш да е на македонски, тоа појма немам, можеш да го однесеш на некој сервис да ти инсталираат
Памук Пале во Беверли, Кимико во Лептокарија, моделите на S&S од Струга се прекрасни но незнам точно каква им е дистрибутивната мрежа, Ангротекс или сега незнам ново име имаат, на спрат во Рамстор мол се наоѓаат и во Тафталиџе во куќата карши Змија... друго не ни текнува
Ќе си купиш при пејд картичка од било кој оператор, ќе ја ставиш на телефон, ќе активираш пакет интрнет, ќе пуштиш хотспот и ќе се конектираш .. Друга опција ти е мобилен интернет ама со усб, има таква опција во вип, за тмобиле не знам, веројатно имаат..ама затоа што не си со договор, мора да си го купиш усб, а тоа не е баш евтино.. Друга опција ако имаш тел од нив, ти е интернет по потреба на тхоум.. не е баш исплатлива опција Е друго не знам..
Девојки со што да ја исчистам флеката на чантата од кармин е. Не сака со ништо да се избрише, пробав со марамица, со циф, паста за заби и друго со што не знам. Ве молам за совет.
На памукче стави ацетон и протриј. Прво пробај на страна некаде кај што нема да се гледа, во случај да се оштети бојата, иако не верувам. Јас со ацетон ги чистам лакованите балетанки кога ќе ми се направат црни линии и до сега ниедни не ми се уништиле.
Да пробаш со сјај или со бебешка крема и триј подолго не се откажувај мора да се извади ако не накиснија ја во вода со детергент