Требало една четвртина, а јас испив 5милиграма диезепам, што може да ми биде освен 2 дена да не станам од кревет?
Ништо. Јас еднаш испив 1 диазепам (5мг) и +2 лексилиуми од 1,5 мг наеднаш и ништо не ми се случи. Нормално отспав. Едит: Да напоменам, тогаш бев 4 месеци континуирано под седативи, па навикната ништо не ми беше. А да ми беше првпат може ќе спиев 48 саати.
Дечки вака,купив нова пегла за коса,ровента. Арно ама,просторот помеѓу двете плочки е малечок, и сега логично има финта,загледав од сите страни нема некој механизам за откочување,арно ама позади кај што е ролерчето, гледам има напречно едно пластиче,едини начин да го нема е да се скрши. Е сега ако го направам тоа,а не е цаката,автоматски не ми важи гаранцијата. Гуглав,не можам да најдам што да направам. Некоја да ме просветли?! Дал да го кршам или да не?!
Околу Диезепамов, ништо не ми бидна, не можев да заспијам, во 02:30 си легнав, а во 07:00 бев станата. Инаку да прашам како беше една страна кај што можеш пример да си ставиш чевли и да ги продаваш? За облека е најчесто, не е пазар 3 или сл.
Пробај лево, десно некако да го мрдеш или бутни го внатре да влезе, може и финтата да му е во просторот меѓу плочки од внатрешна страна да има некој пречник или такво нешто. Јас една на времето што ја имав имаше внатре едно како пречник и се дешаваше ова кога ќе го извадев. Претпоставувам дека имаш упатство за употреба кое неколку пати со го препрочитала па доколку не успееш никако да го решиш ова утре со пеглата од кај што си ја купила да ти објаснат што и како. А и може па да е таква, со таков мал простор.
Некаква информација за Охрид што како се дешава.Планирам да отидам викенд но мислев дали има некој да сподели нешто импресии од годинава плажи,ова она старо ново или стандарна шема која трае со години .
На мојата пегла позади кај што е кабелот има такво пластично кое се трга лево десно за отклучување/заклучување на пеглата, пробај и кај тебе да не е така
Колку се оддалечени Архитектонски и Филолошки факултет? Многу се далеку еден од друг или? За во Скопје зборам инаку, не оние Штипските.
Далеку се, Филолошки е на Бит Пазар, а Архитектонки на Партизанска - Центар, Дебар Маало, така му доаѓа. Пешки отприлика може на пола саат..
Каде близу центар има месара со квалитетно месо каде што работниците се чисти (она со униформа, ракавици)?
Утре треба да одам за Ск за да полагам, но потоа цел ден треба да се маткам натаму наваму да завршам некои работи, што да облечам да биде пристојно за до факс, но и доволно лесно за да не се варам цел ден во него на пеколот?
Некоја сукња ( на пример бела) ако имаш подолга нели, да не е над колена, и некоја летна мачика, или некои тенки панталончиња.
Незнам каде да го поставам прашањево... Ме интересира дали некој знае што значи да ти трепери малиот прст на ногата...веќе цела недела ми се случува тоа по повеќе пати во денот.Ова навистина нешто ќе да значи ама што...
Некои лесни ленени панталони и летна маичка или топ некој, со балетанки/римјанки. Јас би облекла нешто такво. Видов пред некој ден, на испит се појави една со миниЌ, али ми е крајно невкусно, па нека станува збор и за 40 степени, едноставно има нешто што не е пристојно за на факс, па ти ако сакаш и 30 години начукај.
Кој е најважен орган на ЕУ: парламентот, советот, комисијата или судот на правдата? Се мислам меѓу првите 2, јас мислам советот. Нека ми каже некој стручен за оваа област.