Дали може нешто купено во Pull&Bear да се замени со фискална и во колкав рок? И дали враќаат пари или не? Фала.
Со што да извадам дамка на Дормео душекот? Со вода и прашок пробав ама се направи поголема т.е. дамката исчезна но останаа траги од водата и прашакот.
Пишав во соодветната тема но не добив одговор , а итно ми е. Дај нешто предложете ми што би можела да му земам поклон на дечко ми, ќе магистрира ...
Женски, имате ли некакви сознанија што документи треба и каде да се поднесат за оваа новава владина акција за бесплатен одмор за работници со мали примања!? Овие вмровцине не носеа на бањи и на скијање а пак овие забеганиве на езера, на плажа, да си ги сончаме соголените задници...оф леле мајко, тешко си на нас...
Хелоу на сите! едно прашање до некој што имал самостојна фотографска изложба или знае некој близок што имал или планирал па се распрашувал/а, да ми каже искуство и како оди процесот, фала ви однапред, очекувам да ме израдува некој со одговор во скоро време
Зависи колку време сте заедно, какви подароци си разменувате (колку скапи). Секогаш е опција убав бележник и Паркер пенкалце, часовник, паричник поквалитетен. Не знам, нешто што би му користело од струката. Ако е љубител на жестоко, некој поскап алкохол.
Здраво . Да ве прашам дали во Хотел Изгрев во Струга може да ги користиш базенот и аква паркот иако не престојуваш во хотелот?
Епа вака. Треба да закажеш прво во некој хол, сала и сл. Најубаво во хол за изложби таму има готови табли да си ги поставиш сликите. Се договараш колку, како и си плаќаш. Се носи и озвучување (микрофон....) или има таму нормално доколку е потребно,обично се носи и мала закуска. Се прават флаери и постери за изложбата и на фб
Како се вика продавницата во трговскиот центар Буњаковец што гледа накај Партизанска, што има патики на излог?
Можеш. Има посебен влез за посетители, цената е 650 ден. Работи од 10-18 часот. Јас бев летово, лани...ако те занима нешто друго прашај.