Здраво Каде можам да гледам или да играм игра со авионо Поточно она што е пред пилотот копчиња и сл. Да ги поднаучам??
Dali toa e mrsno ako e mrsno zemi sjaj i stavi da se peri ako ne zemi ima edno ko sise se prodava po prodavnici nanego pisuva belilo i e belo slicno e siseto kako solna kiselnia samo so ova pisuva belilo i e za alista
Дали нркој деновиве бил во шутка дали имаат нова роба или ако немаат сеуште кога ќе добиат ако знае некој
Во Ск. Каде да најдам ефтини теписи и лустери? Т.Е. пристопачни цени да не се вртоглави? Поздрав сонциња
Девојки неможам да ја најдам темата па тука ќе прашам за оние апчињата за прекин на меструација. Требаше да ми дојде на 3ти ама ништо сите симптоми ги имам али ништо не иде оваа мара имам само кафено и знам дека ќе дојде а задутр тргнувам на одмор ,да добиев на 3ти немаше да ги пијам имам рецепт од докторката па така да ќе ги земам денес Прашањето ми е колку апчиња имаше во кутивчето и по едно на ден се пиеше? која цена се од прилика? Помш околу ова ве молам фала ви
Другарка баш ми кажуваше дека била,и немало нешто многу,имало евтини женски кошули и убави биле,за друго не знам,ако иде во скоро време и ми каже,ќе ти пишам
Женски, удав сум деновиве... Спремам изненадување за годишница. Сакав да прашам дали знаете некоја фокопирница која работи после 6 во Капиштец или околината?
Како се викаат овие металниве за украсување? Имам видено и пластични. Каде можам да ги најдам и колку чинат отприлика?
Баш кај бројката 13. Беше топче тврдо на допир ме болеше,синоќа му ставив павличева,утрово омекна и се рашири. Од внатрешна страна нема ништо од надворешна малку црвено и во тој предел немам брада(влакна) нешто е подкожата. Све ова ми се случи одкако се избричив. Првпат вакво нешто ми се случува,како и да е на лекар ќе мора да одам. Фала ти многу за одвоеното време.
Сакам да прашам да не знае некој како се вика филмот што играше синоќа на сител во 23 часот за девојките со црвена коса?