Дали некоја знае дали би ми смениле чевли купени од пеко во сити мол во пеко во центар? Пошто сити мол немаат број.
Кога некој е active now и стои зеленко на месенџер, а тоа што сте му пишале не е обоено, она крукчето со штикла, дали може да значи дека таа личност кликнала ignore messages?
Дали некој знае од која дата треба да се вселиме во студентски дом? Инаку прва година ќе бидам сеа, па затоа прашувам, а никој од пријателите не знае
WANTED!WANTED!WANTED! Се бара адресата на која живее Conor Maynard ! Тој/таа што ќе ми кажи му плаќам одмор на Waikiki beach-Honolulu
Nekoj sto e momentalno na Halkidiki da pise kakvo e moreto,vredi li da se tepa pat? Sakam da odam utre pa mi treba info od od prva raka.
Ќе имам гости од др.држава па ме прашуваа за некој поевтин хотел во Ск,пошто веќе некое време не сум таму,ќе може ли некој ако знае да ми предложи некој?Фала
Резултатите за прва година ќе излезат во понеделник на 11. септември, а вселувањето почнува одма наредниот ден
Нека отворат на booking па сами нека изберат. Повеќе фактори има: цена, колку дена, колку соби, паркинг, колку им е битна хигиената, блиску до центар итн.
Фалаа, ценам инфо, само никако да се решам, ко ќе биде се договорено ќе шернам тука, да повели секој кој сака да прави гужва но за тоа потоа, т.е. кога ќе биде се договорено.
Во Охрид знам каде, а Скопје види она кај Излет за алкохоли продавничето, или потаму накај Симпо од Центар коа одеш од лева страна исто за алкохоли продавниче
Ideja za restoran van Skopje pozelno e da ima del za detska relaksacija moze i ribnik samo da ne e Belvi?