Женски не најдов соодветна група за прашањево па ке прашам тука: кога ке отворам на нлб клик кај трансакциска сметка ми стои спорна.Дали знае некоја од вас што значи? Благодарам однапред
Каде можам да најдам организер за шминки..? Не сум од Ск..Или некоја онлајн страна освен али и ибеј.?
Eпа овака, не знаев на која тема да прашам па решив тука. Вчера излегоа резултати за примени и одбиени кандидати во студентските домови, а мене ме нема на список никаде. Денес бевме со мајка ми во МОН и ни кажаа дека паднал системот и 100 луге ги немало од список за Стив во нови бараки и 1ва и 2ра зграда. Кажаа дека до крајот на денот ќе објават други списоци ама еве сеуште нема ништо. Не знам што да правам Ниту приговор може ниту ништо. Некој совет? Дали се случувало тоа претходно?
Земен нов лаптоп, без Windows инсталирано, кога треба да се стави да се полни и колку време треба да се полни за прв пат?
Од пост пејд на вип од македонски број пуштани се 4 пораки на грчки број,колку ќе се наплати ? Тарифата е бесплатни повици и пораки кон сите мрежи..
Не знаев каде да го поставам прашањето ... Знае ли некој кога ја емитуваат Љубовта на мојот живот на Сител? Не ја даваат веќе во 21:00 h, како што пишува на програмата.
Прво истроши ја батеријата цела да се исклучи лаптопот па потоа стави го да се полни 24 часа и наредните три пати троши ја батеријата додека не се исклучи лаптопот а полни ја додека не се наполни 100%
Зависи на каква претплата си. Ако имаш беплатни пораки кон странство, ништо не плаќаш. А ако немаш како обична порака 5-6 денари.
Со приоритетниот упат одиш кај специјалист и тој ти дава болнички упат ако има потреба за стационарно лекување, он ти одредува датум.
Јас читав дека овие нови батерии не им требало 24 часа полнење. Доволно било додека да се наполни. Јас го полнев додека се наполни и го оставив уште некој час плус. 24 часа многу ми се гледаат, барем една ноќ доволно би било.
На странски број е 15ден плус ддв со мојава тарифа. Барем толлу ми зема за а германски бр вчера. На МК број е 2.5-5 ден... Ама не се сите тарифи исти, макар и ваква со неограничени.. зависи од условите во моментот кога си склучувала договор... Скопје 1, белата зградичка
Твојот матичен може да ти даде приоритетен упат ама ќе чекаш ред и специјалистот ќе те прими кога ќе заврши со пациентите кои имаат закажано преку Мој термин. Од тука натаму, специјалистот одлучува и тој закажува операција. Веќе одамна нема приоритетен упат т.е. истиот не важи. Приоритет си само доколку во болницата пристигнеш со амбулантно возило со сирени.