Не знам колку прашањето е за овде,но доколку некој знае да ми одговори како некој цело време покажуваше пред колку време е бил укл. денес нема ништо не покажува ни од телефонот кога се уклучив не покажуваше ниту од ком. до што може да е проблемот дали може некој сам тоа да го направе или нешто е дефек?
Дали некој знае дали сеуште работи street ресторанот Пер те во Скопје? Се наоѓа одма до Собрание, во близина на Play кафе.
Знам можеби е смешно прашањево. Сакам да купам моцарела ама до сега ние дома не сме употребувале дома а ниту сум налетала кај другарки да видам има ли во стокомак како изгледа пакувањето ако може слика да ми дадетеми е срам да прашам продавачка
Вака изгледа, имаш и поголеми и помали пакувања. Има и од други производители. Ако не најдеш во Стокомак, со сигурност има во Веро и Тинекс.
Ако си во можност, направи си солени интегрални крекери, повели линк https://www.coolinarika.com/recept/836707/ .. јас ги правев и излегоа превкусни слободно можеш да си ставиш какви сакаш зачини и семки
Помагајте бели патики ставив во перална па ги извадив сиви Има ли некој начин да ги избелам повторно? (инаку не ми е прв пат да перам патики во перална, ама несвесно сум ставила црни тренерки со нив)
Бел мантил од каде да купам? Некаде спроти клиника било, ама не знам точно. Исто и лабораториски очила не знам каде да најдам.
Дуќанот е баш спроти ГАК, на главната уличка гледа, има скалички за влез, мало дуќанче е, мислам Берти Текс се вика, јас од таму сум купувала униформи. Истиот дуќан го имаш во Мавровка. А за очила не знам да ти кажам.
Прашањево можеби не ми е за тука ама ке прашам. Дали некој ке оди на обука за финансиски вештини во Скопје на 30 овој месец ? Цекос ја организира,некој подетално да ми објасни ако оди.