@Ketchup ич да не се мислиш, земаj од мегамобил. Имам земено слушалки од каj нив, ептен добри ми се покажаа. Малку поскапо ги платив ама вредеа за парите, максимално ги искористив.
Сакам да прашам дали постои закон или дали смее да се зборува по цел ден на работа за политика и политички партии??? Секој ден ги слушам само бла бла бла и после зборат за другите колеги не работеле само они работеле,а кога они по цел ден устата наа толкава бла бла бла
И јас го имам истиот проблем. Стави си слушалки и слушај си музика. Ајде уште еден месец па ќе замолчат
Не е поради тоа што сега доагаат избори они од секогаш зборат значи цел пролет,лето,есен и сега иде зима и зима ќе зборат. Значи неможам да разберам на работно место за политика да се збори,кога почнуваат за тоа да зборат јас си се тргам неможам да слушам иначе за ниедна партија не сум али мислам дека во животот имаме побитни теми за разговор.
кој автобуси одат од железничка со аеродром (петровец)? или да не знаете колку е такси на оваа релација?
Би имало од 13 до 15 часот,ама наводно само што почнале да ги средуваат струјомерите.Тоа го правеле по некој распоред.Колку што ме извести една радознала комшивка,кај нас на пр.штеловањето на струјомерите било закажано прва недела од ноември. Ќе знаете и Вие сигурно.
Книшката си ја купуваш сама во книжара, а ако си вработена од фирмата треба да пријават во фонд. Ако не претпоставувам сама треба да поднесеш.
Преку мм ќе биде осигурана. Значи тој треба да ја однесе кај него во фирмата? А извод треба ли да се однесе?
Вчера во Капиштец штелуваа струјомери. Човекот од евн со столче си беше дојден, се чудев што прави, сега одкако те прочитав сфатив На сама сметка за струја има инфо кога ќе работат на струјомерите, според отчитувачката група.
Матичниот јас самата го напишав во книшката кога ја пополнував. Ама пак не сум сигурна. Јас на работа дадов и копија од извод за боледувањето сум сигурна, а дали им требало и за осигурувањето незнам. Немаш никаква штета да дадеш копија.
Каде да најдам вакви? Видов во Германија ама премногу тешки ми беа за во куфер Не мора да е срце, т.е се освен срце е ОК..