Некој да не бара цимер (вработен,28 год) во Кисела Вода, за во посебна соба ќирија до 100тина евра? Или ако издава некој стан со мин. една спална нека ми пише (до 200 евра).
Има една руска страна, ако разбираш руски ќе ти ја пратам. На неа завршуваш одредени задачи (лајкуваш страни, споделуваш објави, и слично) со тоа заработуваш поени и потоа со поените си купуваш реклама за следачи или лајкови на инстаграм, фејсбук, твитер, ВКонтакт и други соц. мрежи.
Дечки да ве прашам нешто, дали до сега за подарок сте именувале ѕвезда по некого? Т.е да купиш ѕвезда? Еден другар ми спомна, а се ближи роденден на една многу блиска другарка па ме интересира дали некој имал такво искуство со тоа А иначе другар ми имал братучетка во САД која што го направила тоа, а и не било многу скапо.
Извинете што и во оваа тема го постирам истото но многу ми е битно!! Сакам да ве прашам, имам прележано од тие крупните сипаници ама ситните ги немам. Братот на дечко ми денеска извадил од ситните а дечко ми веќе ги има прележано тие. Вчера бев искочена со него и не знаев дека брат му е заразен. Можно ли е да префатам и јас од дм иако он ги има веќе прележано? Ве молам за помош итно ми е многу
Не, дечко ти се стекнал со траен имунитет претходно. Ако си искочила со братот негов, можно е да префатиш.
Од колку до колку им е работното време на спортските продавници во трговскиот Беверли хилс преку цела недела?
Дечки пораки на меил за погинат член од семејство притоа да оставил пари во др држава а загинал на 23 год дали е можно?
Не можев да најдам соодветна тема за прашањево, ако најдете слободно преместете го. Вака: До кога бе на секоја предизборна кампања ќе ни кажуваат дека улиците ќе се асвалтираат, ќе се градат паркови и ќе се поставува улично усветлување .. !? Да му ебам мајката тоа е основна работа која треба да е готова и да се размислува за другот нешто. Секогаш на кампања се исто градат а никако да изградат .. да вибам слепците ...