aaa...kaj nas nema KE i minatite izbri edna nedela pred glasanje ni asvaltiraa ulica ega eve pred ovie izbori uste edna asvaltiraat... ami ako ne se potrudat pred izbori posle niv nisto ke nema da napraat
Може не ми е прашањево за тука али многу ми е битно и итно. Минатиот месец поради одмор ја одложив менс. и добив на 15 септ. Е сега ме интересира дали ќе добијам овој месец како што сум требала да добијам или ќе добијам на 15ти или тој период? фала
Фала многу. Се зачудив зашто пред некој ден осетив пред менструални болки и само еден ден беше,веќе неколку дена имам како кафенко лигавко и денес имам боцкање во лев јајник Па помислив дека деновиве ќе добијам
Нормална појава ... Си пиела хормонски апчиња за поместувањето и можен е хормонален дисбаланс и од него се тие симптоми. Ќе се среди се со овој или со следниот циклус.
Па и јас претпоставував или е од тоа или има некои знаци за бременост али викам ајде ќе чекам да добијам. Фалати многу за сите одговори
Сакам да прашам околу ефтината тарифа од 14-16часот , дали за сите важи ? Дали треба да дојдат екипа од евн за да го наместат саатот за ефтината дневна тарифа?
Дали ќе се продолжуваат студентските стипендиите оваа година? Слушнав гласини дека целосно ќе ги укинеле.
Треба да дојде екипа на ЕВН да го намести сатот. На последната сметка за струја би требало да пишува кога ќе го направат тоа.
А да , сега ја видов последната сметка и има сопштение дека од 09.10- 16.10 ке дојде екипа од евн за да го наместат саатот. Ти благодарам за инфо
Начин како да се стигне од државна болница до сити мол? Дали 22А поминува од кај државна и мислам оди до сити мол...? Или да менувам два автобуса?